Inscrie firma »

instalatii electrice liste de preturi - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre instalatii electrice liste de preturi
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Proiectare instalatii in constructii

Proiectare instalatii in constructii


de pret. Orientativ, pentru proiectarea de instalatii, preturile se incadreaza..., ventilatie grupuri sanitare) -> 0,7 - 0,5 euro/m2 Proiectare instalatii electrice... Proiectare instalatii electrice curenti slabi (telefonie, cablu TV, interfonie) -> 0 ... »

Pret: 0.5 EUR
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Instalator hidrosanitare termice

Instalator hidrosanitare termice


centrale termice, gaz, lemne, peleti, electrice; - montaj boilere,pufere,instalatii... de pana la 33% fata de pretul de lista al materialelor de instalatii . Pentru...Instalator hidrosanitare termice:panouri solare,cenrale termice ... »

Pret: 100 RON
Buyer Member 8 ani
Brasov
 Deva - program de devize in constructii si instalatii

devA - Program de devize in constructii si instalatii


si decontarea lucrarilor in constructii si instalatii sanitare, termice si electrice... si preturile. - posibilitatea de a gestiona oricate preturi la nivelul unei resurse... la un pret de referinta sau la preturi minime sau maxime selectate din ofertele ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Constructii case la rosu si la cheie

constructii case la rosu si la cheie


; instalatie electrica completa, inclusiv ornamente aparate • instalatii... Pret: de la 280euro/mp Lista preturi manopera Constructii case: MANOPERA... La rosu de la 45 euro/mp construit La cheie de la 90 euro/mp construit - Preturile ... »

Pret: 280 EUR
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Speed construct

Speed Construct


inzestrat cu doua baze de date. O baza de date, este sintetizata dupa preturile oferite... cu preturile practicate in Uniunea Europeana pentru eleborarea unui deviz de lucrari care...: - infrastructura, arhitectura, rezistenta, retele si alimentare (apa si canalizare), instalatii ... »
Oferit de:Trinity Company
Buyer Member 17 ani
Galati
 Kituri xenon  universale pentru orice tip de masina

Kituri Xenon universale pentru orice tip de masina


si exterior) Contactati-ne pentru informatii si eventual liste de preturi . Cautam...Sisteme Plug&Play fara a face modificari la instalatia electrica a masinii... , se poate reveni la becurile originale oricand. Instalare in max 1 h ... »
Oferit de:Crys Zone SRL
Light Member 14 ani
Bacau
 Centrale economice - cazan pe cavitatie

Centrale Economice - Cazan pe cavitatie


: optional Lista de preturi pentru cazanele pe cavitatie I. Generatorul...Domeniile de utilizare ale instalatiei (sistemului): - Incalzire case... instalatiei (sistemului): - Se poate monta (pozitiona) direct langa piscina, este ... »
Oferit de:SC Goldweb SRL
Buyer Member 8 ani
Satu Mare
 Multifunctionala epson stylus sx130 cu cartuse refilabile preinstalate

Multifunctionala Epson Stylus SX130 cu cartuse refilabile preinstalate


ajung la preturi nejustificat de mari. Cartusele refilabile deja instalate... de utilizare imediata. Nu este nevoie sa instalati cartusele sau sa urmati proceduri... Multifunctionala cu jet de cerneal? cu 4 culori, cap de listare Epson Micro Piezo ... »

Pret: 319 RON
Buyer Member 10 ani
Alba
 Multifunctionala epson sx130 si cartuse refilabile cu cerneala

Multifunctionala Epson SX130 si cartuse refilabile cu cerneala invizibila preinstalate


se cunoaste ajung la preturi nejustificat de mari. Cartusele refilabile... cu cerneala invizibila deja instalate in imprimanta sunt echipate cu cipuri Epson... de utilizare imediata. Nu este nevoie sa instalati cartusele sau sa urmati proceduri ... »

Pret: 419 RON
Buyer Member 10 ani
Alba
 Servicii de curatenie

SERVICII DE CURATENIE


servicii de calitate la preturi corecte. Va oferim o gama variata de servicii care sa... sanatos Iata o lista a operatiilor incluse in pachetele de mai sus: a) Aspirarea...) Desfundatul instalatiilor sanitare; e) Curatarea electrocasnicelor ( pe exterior); f ... »

Pret: 2 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 
10 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"instalatii electrice liste de preturi" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea