Inscrie firma »

instalatii electrice automatizari industriale - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre instalatii electrice automatizari industriale
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Instalatii electrice si automatizari

Instalatii electrice si automatizari industriale


; instalatii electrice de distributie ( cu bare capsulate sau cabluri ) a energiei... si alimentare a utilajelor; instalatii electrice de iluminat interior si exterior...; instalatii electrice speciale : retea PC, telefonie, sisteme electronice de securitate ... »
Light Member 16 ani
Timis
 Instalatii electrice si de

Instalatii electrice si de automatizari


si de automatizari pentru: - Instalatii electrice industriale, - Instalatii electrice civile... de betoane, - Instalatii electrice de comanda si control al proceselor industriale...Societate cu experienta proiectam si executam instalatii electrice ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Instalatii electrice de joasa si medie tensiune

Instalatii electrice de joasa si medie tensiune


reactive. - Tablouri electrice complet echipate pentru automatizari. - Instalatii...: - Instalatii si retele pentru distributia energiei electrice de joasa si medie tensiune.... - Instalatii electrice de iluminare si forta - Instalatii pentru compensarea energiei ... »

Pret: 1 EUR
Oferit de:RAPTRONIC
Buyer Member 16 ani
Brasov
 Instalatii electrice de forta si automatizare

INSTALATII ELECTRICE DE FORTA SI AUTOMATIZARE


T&C Development executa lucrari de instalatii electrice de forta... si automatizare a utilajului si procesului tehnologic, la cladiri industriale, spatii ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Executie instalatii electrice si

Executie instalatii electrice si automatizari


electric - executie instalatii electrice civile si industriale - automatizari pentru... in domeniul instalatiilor electrice. Printre serviciile si produsele oferite de catre... a instalatiilor electrice( montarea prizelor, intrerupatoarelor si a corpurilor de iluminat ... »
Buyer Member 14 ani
Prahova
 Automatizari industriale

Automatizari industriale


: - Instalatii de automatizare din domeniul industrial - Sisteme informatice... de monitorizare si conducere a proceselor industriale - Instalatii de masurare a parametrilor... tehnologici - Sisteme de automatizare pentru cladiri industriale sau civile - Tablouri ... »

Pret: 1 EUR
Oferit de:RAPTRONIC
Buyer Member 16 ani
Brasov
 Automatizari industriale

Automatizari industriale


cabinete electrice (tablouri de automatizari) puneri in functiune de masini... si utilaje modificari instalatii industriale reparatii si modernizari sisteme...CONCEPTIE, PROIECTARE SI EXECUTIE AUTOMATIZARI realizare automatizari ... »
Buyer Member 12 ani
Mures
 Automatizari industriale

Automatizari industriale


-montaj, instalatii electrice 0,4 - 20 kV; - retele electrice, subterane si supraterane...; - posturi de transformare, statii si bransamente electrice; - instalatii de distributie... masurarea si telegestiunea energiei electrice; - instalatii de automatizare ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Automatizari industriale

Automatizari industriale


a proceselor industriale - Instalatii de masurare a parametrilor tehnologici - Sisteme...Intelliegnt Labs ofera solutii de proiecte "la cheie" pentru: - Instalatii... de automatizare din domeniul industrial - Sisteme informatice de monitorizare si conducere ... »
Oferit de:Lehliu Village
Buyer Member 14 ani
Calarasi
 Automatizari industriale

Automatizari Industriale


Va oferim urmatoarele servicii in domeniul automatizarilor industriale... de instalatii dupa proiecte deja existente - Executie de tablouri electrice si de comanda... de automatizare (electric, electronic, mecanic) - Software PLC, PC, microcontrolere, relee ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Automatizari civile si industriale

Automatizari civile si industriale


Proiectarea si executia orcarui tip de automatizari, ... »
Buyer Member 17 ani
Cluj
 Instalatii electrice civile si

Instalatii electrice civile si industriale


Lucrari de constructii montaj instalatii electrice civile si industriale..., automatizari fluxuri de productie, iluminat interior si exterior, iluminat ornamental ... »
Buyer Member 17 ani
Cluj
 Divizia instalatii electrice automatizari sfera

Divizia Instalatii Electrice Automatizari SFERA GLOBAL TRADING


a intregii game de consumabile industriale; rezistente electrice, lampi infrarosii...DEPARTAMENT AUTOMATIZARI. Departament specializat in montarea, (mutarea ... »
Gold Member 14 ani
Bucuresti
 Automatizari industriale si civile

AUTOMATIZARI INDUSTRIALE SI CIVILE


: -sisteme de automatizari si echipamente electrice pentru instalatii de productie...: -sisteme de automatizari si echipamente electrice pentru instalatii casnice: usi... in domeniul componentelor si sistemelor pentru automatizari civile si industriale ... »
Buyer Member 14 ani
Dolj
 Automatizari - chorus electric

AUTOMATIZARI - Chorus Electric


Echipament electric si solutii. Pentru instalatii electrice si automatizari... (iluminat, distributie electrica, actionari electrice, automatizari etc.). Serviciile... instalatiilor electrice, incepand cu zona de producere a energiei electrice si terminand ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Instalatii electrice

INSTALATII ELECTRICE


INSTALATII ELECTRICE - retele electrice subterane si supraterane - posturi... si automatizari aferente - instalatii de distributie principala si secundara - instalatii... electrice - instalatii electrice de medie, joasa si inalta tensiune Instalatii ... »
Oferit de:SC Agasi SRL
Buyer Member 12 ani
Timis
 Instalatii electrice

Instalatii electrice


lucrari de instalatii electrice: instalatii electrice industriale si rezidentiale... instalatii electrice in urmatoarele situatii : - aveti o constructie noua ce nu... in aceeasi retea - solicitati modificarea sau extinderea instalatiei electrice etc. ... »
Oferit de:automaticro
Buyer Member 16 ani
Timis
 Instalatii electrice

instalatii electrice


si subterane la tensiunea nominala de 0,4 kV - automatizari - instalatii electrice...Proiectare si executare : - instalatii electrice... interioare si exterioare pentru constructii civile si industriale - bransamente aeriene ... »
Light Member 16 ani
Sibiu
 Sisteme automatizari porti

Sisteme automatizari porti


economica si cu mult respect pentru mediul inconjurator de a va instala panoul solar... fotovoltaic care converteste lumina soarelui in energia electrica. Garantam calitatea ... »
Buyer Member 11 ani
Sibiu
 Servicii instalatii electrice

Servicii instalatii electrice


principal de activitate executia de instalatii electrice civile si industriale,automatizari...,proiecte pentru automatizari industriale,masurarea energiei reactive,executie tablouri... in confectii metalice,toti acestia formand o echipa complexa in domeniul instalatiilor ... »
Light Member 16 ani
Satu Mare
 Automatizari masini unelte

Automatizari masini unelte


, instalatiilor si liniilor industriale (strunguri, freze, bohrwerkuri, prese, masini...Modernizari, Reparatii, Interventii, Service in domeniul instalatiilor mecanice..., electrice, electronice, hidraulice, pneumatice si de automatizare ale masinilor unelte ... »
Buyer Member 14 ani
Timis
 Servicii de instalatii electrice

SERVICII DE INSTALATII ELECTRICE


. Executie lucrari de instalatii, la spatii comerciale, cladiri industriale, restaurante.... -Instalatii electrice curenti tari -Instalatii electrice curenti slabi (CCTV, semnalizare... incendiu, retele voce-date, sisteme inteligente My Home) -Automatizari industriale ... »

Pret: 10 RON
Buyer Member 8 ani
Timis
 Instalatii electrice pana la 20kv !

Instalatii electrice pana la 20KV !


si automatizari industriale -Instalatii de compensare a energiei reactive si imbunatatire... -Masuratori Pram -Instalatii interioare -Bransamente electrice -Contorizari spatii...,transformatoare. -Realizare retele electrice LES ,LEA -Instalatii de Frig (umplere cu freon ,montaj AC ... »

Pret: 150 RON
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Electricitate si electronica

ELECTRICITATE SI ELECTRONICA


Consultanta, proiectari si executari instalatii electrice civile si industriale..., automatizari complexe si reparatii masini industriale, si sisteme de compensare.... Comercializare produse electrice. ... »
Buyer Member 14 ani
Timis
 Materiale electrice

Materiale electrice


-Tablouri electrice de distributie, automatizare, compensare -Automatizari industriale...Oferim solutii complete in domeniul instalatiilor electrice, al protectiei... impotriva trasnetului si supratensiunilor. Accesorii instalatii electrice Avand ... »
Buyer Member 14 ani
Bihor
81 produse / 4 pagini
25 produse pe pagina.

"instalatii electrice automatizari industriale" in Firme Hot - 117 Rezultat(e)
Folositi cautarea