Inscrie firma »

instalatii de tratare apa - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre instalatii de tratare apa
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Instalatii de tratare apa

Instalatii de tratare apa


Cu ajutorul instalatilor de tratare apa se poate elabora apa de inalta calitate..., pentru baut, pentru diferite procese tehnologice. Instalatiile de tratare se folosesc ... »
Oferit de:SYRINX S.R.L.
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Instalatii sanitare si canal, statii dedurizare si

instalatii sanitare si canal, statii dedurizare si tratare apa


, statii dedurizare si tratare apa, va este alaturi si va sprijina prin solutiile...Echipa noastra de ingineri si specialisti in instalatii sanitare si canal... confortului Dvs., functionalitatea completa a instalatiilor si nu in ultimul rand ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Instalatii de dedurizare industriale

INSTALATII DE DEDURIZARE INDUSTRIALE


Instalatii industriale produc apa dedurizata intre 5-200 mc/h in regim ... »
Oferit de:SYRINX S.R.L.
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Filtru etf 2100 pf

Filtru ETF 2100 PF


pentru reducerea turbiditatii, coloratiei sau mirosurilor neplacute din apa ... »
Oferit de:SC Mondan Roof
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Ambient - sisteme de tratare apa

AMBIENT - SISTEME DE TRATARE APA


si a serviciilor pentru tratarea aperlor este impartita in trei categorii specifice... energie; - Produse chimice pentru instalatii cu membrane; Categoria servicii... sisteme de filtrare si instalatii cu membrane. Pentru a vedea intreaga gama ... »
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Statii de tratare apa

Statii de tratare apa


Procesul tehnologic de tratare al acestor statii de tratare apa este alcatuit... procesului decantarii in statia de tratare se folosesc anumiti reactivi care... prin dizolvarea lor in apa produc ioni de sens contrar particulelor coloidale. Neutralizarea ... »
Light Member 12 ani
Valcea
 Tratarea ranilor la plante ornamentale

Tratarea ranilor la plante ornamentale


instalatii pentru gradini (sisteme de drenaj, instalatii/sisteme automatizate... sau montare rulouri gazon; realizare gradini de apa, fantani decorative, fantani... arteziene, cascade, cursuri de apa; executie alpinarii, terasare pante ... »
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Statii epurare si tratare apa automatizari, service,

Statii epurare si tratare apa automatizari, service, mentenanta


grafice, SCADA WinCC, pentru instalatii industriale din domeniul statiilor de epurare..., instalatii de procesare, linii de asamblare, etichetare. Asiguram mentenanta si service. ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Instalatii de dedurizare casnice

INSTALATII DE DEDURIZARE CASNICE


, de depunerile de calcar.Cu ajutorul instalatilor de dedurizare se obtine apa dedurizata....Instalatii de dedurizare casnice protejeaza cazanul, obiectele sanitare ... »
Oferit de:SYRINX S.R.L.
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Sistem de tratare a apei espring

sistem de tratare a apei eSpring


, ciuperci, alge, virusuri); - lampa functioneaza numai cand apa curge, economisind... microorganismelor prin intermediul ultravioletelor. EFICIENTA Instalare rapida...; Filtrul de carbon se inlocuieste la 5000 l apa sau la un an; Cost aproximativ per ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Proiectare instalatii

Proiectare Instalatii


si climatizare (incalzire sau racire) Instalatii de ventilare si tratarea aerului...Proiectare si consultanta pentru instalatii pentru urmatoarele tipuri... industriale de productie, parcuri industriale Proiectare si consultanta pentru instalatii ... »
Buyer Member 8 ani
Timis
 Statii tratare containerizate

Statii tratare containerizate


Procesul tehnologic de tratare al acestor tip de statii este alcatuit din: 1... folosesc anumiti reactivi care prin dizolvarea lor in apa produc ioni de semn contrar... continute de apa bruta. . Oxidarea are loc prin intermediul unei pompe dozatoare care ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Pachete de instalatii sanitare

pachete de instalatii sanitare


Pachetul soft :se refera la instalatiile primare de apa si incalzire ,cu... extra se refera la instalatiile primare de apa si incalzire ,cu materiale de gama... ridicata ,pentru locuinte particulare. pachetul super se refera la instalatii de apa ... »
Oferit de:VISINUL SRL
Buyer Member 13 ani
Bistrita-Nasaud
 Instalatii de reciclare a apei gri

Instalatii de reciclare a apei gri


Instalatiile de filtrare si reciclare apelor gri (dus, chiuveta, bideu, masina... de spalat rufe si vase) permit captarea si tratarea acestor tipuri de ape menajere...) in repetate randuri si fara costuri aditionale la factura la apa ! ... »
Buyer Member 10 ani
Bihor
 Tratarea apei - accelerator ionic new ara cu flanse 3

Tratarea Apei - Accelerator ionic New ARA cu flanse 3 inch


soliditatea si rezistenta sa particulara NEW ARA nu necesita, odata instalat, costuri... de manopera si intretinere. NEW ARA CU FLANSE Adaptat pentru folosire la apa rece... apei dupa contor sa fie conforma cu dimensiunea acceleratorului sau instalatiei ... »
Oferit de:SC TEKNO FM SRL
Buyer Member 11 ani
Timis
 Statii de epurare si tratare a apelor reziduale

Statii de epurare si tratare a apelor reziduale


statiilor de epurare si tratare a apelor reziduale, oferind de asemenea si solutii..., Africa sau America de Sud. Statiile biologice de tratare a apei propuse de noi... permit reducerea optima a poluantilor din apa reziduala si transformarea acestora ... »
Oferit de:Covimpex Srl
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Tratarea apei - accelerator ionic new ara pentru

Tratarea Apei - Accelerator ionic New ARA pentru apa calda 1 si 1/4 inch


. Pentru soliditatea si rezistenta sa particulara NEW ARA nu necesita, odata instalat..., costuri de manopera si intretinere. NEW ARA PENTRU APA CALDA Adaptat pentru ... »
Oferit de:SC TEKNO FM SRL
Buyer Member 11 ani
Timis
 Instalatorul brasov

Instalatorul Brasov


Instalatii Brasov INTERVENTIE RAPIDA 24/24 7 zile pe saptamana... si repunere in functiune de maxim 24h INSTALATII * Instalatii termice... * Instalatii sanitare * Instalatii electrice * Instalatii de scurgere - coloane ... »
Oferit de:SC Lion Art SRL
Buyer Member 12 ani
Brasov
 Tratare apa - dedurizare apa:

Tratare Apa - Dedurizare Apa: Dedurizator Ecowater ESM 25


controller-ului * Afisarea consumului de apa si a capacitatii de tratare ramase...DEDURIZATOR ECOWATER ESM 25 PRET: 1082 EURO SISTEM DE DEDURIZARE APA... - APA FARA CALCAR Definite prin eleganta, fiabilitate si usurinta in exploatare ... »
Buyer Member 15 ani
Brasov
 Dedurizator de apa

Dedurizator de Apa


Dedurizatoarele de apa sunt de tip rezidential si se instaleaza in scopul... depunerilor de calcar de pe instalatiile sanitare din casa, din tevi si centrale termice..., fierbatoare, expresoare de cafea, oale, etc. Prin folosirea dedurizatoarelor, apa isi ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Sistem de tratarea apei - filtrare

Sistem de Tratarea Apei - Filtrare Apa: Filtru Ecowater ETF Junior


FILTRU APA ECOWATER ETF JUNIOR PRET: 550 EURO SISTEM DE FILTRARE..., sistemele pentru filtrarea apei controleaza in mod automat procesul de tratare a apei... pentru intreaga casa inlatura gustul si mirosul neplacut din apa, culoarea ... »
Buyer Member 15 ani
Brasov
 Sistem de tratarea apei - filtrare

Sistem de Tratarea Apei - Filtrare Apa: Filtru Ecowater ETF 2100


in apa. Poate fi utilizat in sisteme gravimetrice sau in sisteme de tratare care...FILTRU APA ECOWATER ETF 2100 PRET: 1390 EURO SISTEM DE FILTRARE..., sistemele pentru filtrarea apei controleaza in mod automat procesul de tratare a apei ... »
Buyer Member 15 ani
Brasov
 Dedurizare rezidentiala

Dedurizare Rezidentiala


Aceste echipamente sunt folosite pentru protectia instalatiei dvs... capacitatea de tratare de la 65 la 262 (grd.Fx mc). ... »
Oferit de:RECONDI SRL
Buyer Member 7 ani
Brasov
 Sistem de tratarea apei - filtrare

Sistem de Tratarea Apei - Filtrare Apa: Statie Deferizare Ecowater AIIF


/ DEMANGANIZARE APA Definite prin eleganta, fiabilitate si usurinta in exploatare..., sistemele pentru filtrarea apei controleaza in mod automat procesul de tratare a apei... pentru intreaga casa inlatura gustul si mirosul neplacut din apa, culoarea ... »
Buyer Member 15 ani
Brasov
 Dedurizator esm 42

DEDURIZATOR ESM 42


datorita esteticii sale. Instalat in spalatoria de rufe, garaj sau magazie, permite... acoperirea tuturor necesitatilor legate de apa. Capacitatea ridicata de stocare.... Capacitate de tratare (°F x m³) = 262 Conexiuni intrare / iesire 1 1 ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
380 produse / 16 pagini
25 produse pe pagina.

"instalatii de tratare apa" in Firme Hot - 58 Rezultat(e)
Folositi cautarea