Inscrie firma »

instalati de ventilatie si exhaustare - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre instalati de ventilatie si exhaustare
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Instalatie ventilatie

Instalatie ventilatie


La RADA instal ne dedicam furnizarii celui mai bun climat de lucru sau relaxare... reprezentam pe piata din Romania, putem crea sisteme de ventilatie pentru toate tipurile ... »
Oferit de:Rada Instal
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Lucrari de instalatii pentru constructii

lucrari de instalatii pentru constructii


; . echipamentului si tubulaturii pentru instalatiile de incalzire, ventilatie,exhaustare...ARTINSTALPOOL executa :lucrari de instalatii pentru constructii ,lucrari... de inginerie si consultanta tehnica , - instalarea in cladiri ,hale industriale si alte ... »
Oferit de:ARTINSTALPOOL
Buyer Member 14 ani
Dolj
 Curatare hote de bucatarie

Curatare hote de bucatarie


Aerul extras in sistemul de ventilatie din bucatarii si din spatiile de gatire... de ventilatie (tubulatura, ventilator ...) si vor forma un strat solidificat pe suprafata... gatite. Obiectivul curatarii regulate si verificarea sistemului de exhaustare este ... »
Oferit de:MIBO VENT SRL-D
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Instalatie industriala destinata uscarii nisipului in flux continuu

Instalatie industriala destinata uscarii nisipului in flux continuu prin energie de microunde.


.08.Puterea instalata pe sistemul de ventilatie( Kw )2.09.Puterea totala instalata( Kw...,1.06.Puterea in microunde instalata( Kw / 2,45 GHz )90.Puterea instalata in infrarosu( Kw... )15.07.Puterea instalata pe sistemul de antrenare a benzii transportoare( Kw )5 ... »
Light Member 18 ani
Salaj
 Instalatie industriala destinata uscarii rumegusului in flux continuu

Instalatie industriala destinata uscarii rumegusului in flux continuu prin energie de microunde.


transportoare ( Kw ) 2. 08. Puterea instalata pe sistemul de ventilatie ( Kw ) 1. 09.... 06. Puterea in microunde instalata ( Kw / 2,45 GHz ) 30. Puterea instalata... in infrarosu ( Kw ) 6. 07. Puterea instalata pe sistemul de antrenare a benzii ... »
Light Member 18 ani
Salaj
 Ventilatoare centrifugale ggr de medie  presiune

ventilatoare CENTRIFUGALE GGR DE MEDIE PRESIUNE


. INSTALARE Ventilatoarele din seria GGR pot fii montate in 16 pozitii de orientare... ventilatorului, gurile de aspirare si de exhaustare sunt facute dupa normele DIN 24154... pentru montaj motoare asincron trifazate, constructie inchisa, ventilatie externa ... »
Oferit de:SA NU SERVICES
Buyer Member 15 ani
Timis
 Instalatie industriala destinata uscarii foliilor de furnir in flux

Instalatie industriala destinata uscarii foliilor de furnir in flux continuu prin energie de microunde.


. 16. Puterea instalata pe sistemul de ventilatie : a. Model 1 : 2 Kw. b. Model 2.... 7.Lungime totala instalatie : 19.000 mm. 8.Inaltimea totala a instalatiei : 1....Puterea instalata in microunde : a. Model 1 : 45 Kw/2,45 GHz. b. Model 2 : 75 Kw/2 ... »
Light Member 18 ani
Salaj
 Sistemul termocfrag

Sistemul Termocfrag


a traseelor de instalatii, eliminand pentru aceste trasee lucrarile de sapare... descarcarea termica a aerului exhaustat si folosirea energiei recuperate impreuna.... Controlul saturarii se poate face printr-o ventilatie adecvata. Continuitatea ... »
Buyer Member 19 ani
Arad
 Purificator de aer lightair ionflow 50 signature

Purificator de aer Lightair IonFlow 50 Signature


transformator 4 lumini decorative (deja instalate in unitate) 1 aparatoare de protectie (32... de ventilatie fortata a aerului precum si materiale moderne de constructie genereaza o... such as combustion particles, car exhaust, pollen, virus, bacteria, mold and more. Particles vary ... »

Pret: 2200 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 
9 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"instalati de ventilatie si exhaustare" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea