Inscrie firma »

instalare car mp3 - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre instalare car mp3
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Instalatii de gaze in giurgiu

Instalatii de gaze in Giurgiu


Instalatii de gaze in Giurgiu Firma autorizata ANRE si ISCIR. CARE SUNT... firma noastra si dv., dupa care se trimite dosarul la avizare. 3.Cu dosarul... niste formulare tipizate pe care sa le completati 2.Dupa ce pregatiti actele ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Firme instalatii gaze naturale

Firme instalatii gaze naturale


Firme instalatii gaze naturale. Firma noastra este autorizata ANRE... in proiectare si executie instalatii de utilizare gaze naturale. Pentru oferta de pret....1. Utilizarea gazelor naturale este admisa numai in incaperi in care nu exista pericol de ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Instalatii de gaze - in giurgiu

Instalatii de gaze - in Giurgiu


de executie intre firma noastra si dv., dupa care se trimite dosarul la avizare.3.Cu...CARE SUNT PASII PENTRU A BENEFICIA DE O INSTALATIE DE GAZE IN GIURGIU1... punem la dispozitie niste formulare tipizate pe care sa le completati2.Dupa ... »

Pret: 50 RON
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Proiectare instalatii termice

PROIECTARE INSTALATII TERMICE


Proiectul pe care vi-l punem la dispozitie, utilizand aplicatia software..., pe care compania noastra a dezvoltat-o, va contine: memoriu justificativ... estimativ: 0,5 € / mp ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Proiectare instalatii ventilare

PROIECTARE INSTALATII VENTILARE


Proiectul pe care vi-l punem la dispozitie, utilizand aplicatia software..., pe care compania noastra a dezvoltat-o, va contine: memoriu justificativ, calcul... estimativ: 0,5 € / mp ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Proiectare instalatii climatizare

PROIECTARE INSTALATII CLIMATIZARE


Proiectul pe care vi-l punem la dispozitie, utilizand aplicatia software..., pe care compania noastra a dezvoltat-o, va contine: memoriu justificativ, calcul... estimativ: 0,5 € / mp ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Proiectare instalatii electrice

PROIECTARE INSTALATII ELECTRICE


Proiectul pe care vi-l punem la dispozitie, utilizand aplicatia software..., pe care compania noastra a dezvoltat-o, va contine: memoriu justificativ, calcul... estimativ: 0,6 € / mp ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Proiectare instalatii sanitare

PROIECTARE INSTALATII SANITARE


Proiectul pe care vi-l punem la dispozitie, utilizand aplicatia software..., pe care compania noastra a dezvoltat-o, va contine: memoriu justificativ, calcul... Pret estimativ: 0,4 € / mp ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Instalatii gpl auto

instalatii gpl auto


Este un sistem care functioneaza pe orice autoturism,dotat cu injectie....Garantia oferita,este de 24 de luni iar montajul dureaza aproximativ 3-4 ore ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Instalatii termice

INSTALATII TERMICE


INSTALATII TERMICE Operatiunile pe care le executam in domeniul Instalatiilor... (coloane de incalzire) pentru Asociatiile de Proprietari; - Inlocuirea instalatiei... la trecerea timpului; - Executia instalatiilor noi pentru incalzire; - Executia ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Instalatii sanitare

Instalatii sanitare


;Ÿi gradinii 3. Mici reparatii Scurgeri de apa Robinete de apa care picura...Instalatii sanitare Majoritatea reparatiilor efectuate la instalatiile..., cei care dispun de o anumita experienta profesionala dobandita in activitati ... »

Pret: 39.9 RON
Oferit de:SC PROFIART SRL
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Antigel instalatii

Antigel instalatii


Antigel concentrat pentru instalatii, un produs anticoroziv destinat... instalatiilor de orice tip. PRODUS ANTICOROZIV DIN GLICERINA, NETOXIC. Contine un pachet... la instalatiile de incalzire cu proprietati deosebite de protectie a instalatiei folosite ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Instalatii electrice

INSTALATII ELECTRICE


de 220-400 KV inclusiv; executie instalatii electrice interioare pentru constructii.... Lucrari Electrice EL-MONT dispune de personal cu o inalta calificare, cu care... a peste 3.600 de km de cable subterane de joasa si medie tensiune, posturi ... »
Oferit de:SC El-Mont Grup
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Evaluarea de competente in ocupatia instalator

Evaluarea de competente in ocupatia instalator instalatii incalzire centrala


Persoanele care doresc sa sa inscrie la aceasta evaluare de competente trebuie... sa demonstreze ca au experienta in domeniu. Durata evaluarii: 3 zile! Acte... (CNFPA). Prezentul certificat este insotit de un supliment descriptiv in care se ... »

Pret: 590 RON
Buyer Member 9 ani
Hunedoara
 Dezincrustant instalaþie termicã cleanex

Dezincrustant instalaþie termicã CLEANEX INSTAL AC


a instalaþiilor care utilizeazã panouri solare sau centrale termice. Nu...Agent acid sub formã de pulbere pentru curãþarea instala... corodeazã elementele din instalaþie (cupru, fier, inox, aluminiu, alam ... »
Oferit de:LABOREX SRL
Buyer Member 14 ani
Prahova
 Pompa de testare instalatii virax 262035

Pompa de testare instalatii Virax 262035


la 50 bari a instalatiilor de incalzire,sanitare si anti-incendiu, precum...·Soft Touch care serveste si la transportCaracteristici tehnice: rezervor vol. 5 L....6 cu diviziune 1 bar, greutate 4.3 kg, filtru nylon la admisie pentru impuritati 0,1 mm ... »

Pret: 1044 RON
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Pompa de testare instalatii virax 262005

Pompa de testare instalatii Virax 262005


la 100 bari a instalatiilor de incalzire,sanitare si anti-incendiu, precum...·Soft Touch care serveste si la transportCaracteristici tehnice: rezervor vol. 10 L....6 cu diviziune 1 bar, greutate 4.3 kg, filtru nylon la admisie pentru impuritati 0,1 mm ... »

Pret: 3348 RON
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Instalatii de corectie a factorului de putere icf

Instalatii de corectie a factorului de putere ICF


Instalatii de corectie a factorului de putere ICF I. Varianta in cutii... metalice Nr Putere kVAr Nr. Trepte Puterea pe trepte kVAr/400Vca 1 25 3 5+2x10 2 30... 3 5+10+15 3 40 3 10+2x15 4 50 4 5+10+15+20 5 60 4 2x10+15+25 6 80 5 2x10 ... »
Buyer Member 14 ani
Calarasi
 Instalatii incalzire termice arad pincota

Instalatii incalzire termice arad pincota


Sc tanior ,reprezinta .Calitatea si profesionalismul sunt valorile pe care le... de promovare. Venim in intimpinarea clientului cu: instalatii de incalziri termice... .montaj calorifere30 eur.montaj distribuitoare 40eur.montajul instalatiei ... »
 Tb car tester aparat verificare tensiune electrica

TB Car Tester aparat verificare tensiune electrica pentru instalatiile auto 3


instalatiilor autoindica in trepte valoarea tensiunii precum si indicarea polaritatiieste... tensiune electrica: 3-48 V curent continuustandard constructiv: IEC/EN 61010-1 (DIN VDE ... »

Pret: 112.22 RON
Buyer Member 12 ani
Brasov
 Pompa de testare instalatii 100 bar virax 262005

Pompa de testare instalatii 100 Bar Virax 262005


a instalatiilor de incalzire,sanitare si anti-incendiu, precum si a rezervoarelor...Utilizare simpla printr-un singur comutator si confortabila cu maneta·Soft Touch care....6 cu diviziune 1 bar, greutate 4.3 kg, filtru nylon la admisie pentru impuritati 0,1 mm ... »

Pret: 2799 RON
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Antigel solar (glicol) superconcentrat pentru

Antigel solar (glicol) superconcentrat pentru instalatii solare


dedicat utilizarii in instalatiile solare caracterizate prin temperaturile ridicate... la care pot functiona, astfel incat este necesara utilizarea unui agent termic special... care sa garanteze un punct de fierbere ridicat. Inhibitorii de coroziune ... »

Pret: 139 RON
Oferit de:SC ITECHSOL SRL
Buyer Member 12 ani
Mures
 Senzori de parcare cu instalare/inclinare 9401t/r

Senzori de parcare cu instalare/inclinare 9401T/R


de un obstacol in momentul in care executati o parcare cu spatele. Desi autoturismul.... In momentul in care spatele masinii se apropie de un obiect, senzorul va avertizeaza sonor... pe secunda2 1,4 m-1,0 m Trei sunete pe secunda3 ... »

Pret: 455 RON
Oferit de:ACCENT NET SRL
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Cursul de instalator instalatii tehnico sanitare si

Cursul de INSTALATOR INSTALATII TEHNICO SANITARE SI DE GAZE, COD COR 7136.2.2


matematice simple 3.identificarea sarcinilor si planificarea activitatii 4.aplicarea... in scopul obtinerii performantei 6.intocmirea planurilor de instalatii 7.performarea... instalatiilor in constructii 8.respectarea NTSM si PSI 9.executarea sistemelor exterioare ... »

Pret: 550 RON
 Carkit nokia hf-3

CarKit Nokia HF-3


Nokia HF 3 Plug N Play Car Kit Este un dispozitiv handsfree pentru masina usor... masinii. Un indicator luminos arata daca dispozitivul este corect instalat ... »

Pret: 95.11 RON
Buyer Member 12 ani
Suceava
20263 produse / 811 pagini
25 produse pe pagina.

"instalare car mp3" in Firme Hot - 107 Rezultat(e)
Folositi cautarea