Inscrie firma »

inspectoratul teritorial munca - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre inspectoratul teritorial munca
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Inspectoratul teritorial de munca

INSPECTORATUL TERITORIAL DE MUNCA BUCURESTI


INSPECTOR RESURSE UMANE ATESTAT DE I.T.M.B. -tine evidenta personal ... »
Gold Member 14 ani
Bucuresti
 Servicii iscir, in domeniul sanatatii si securitatii in

Servicii ISCIR, in domeniul sanatatii si securitatii in munca


cu Inspectoratul Teritorial de Munca. 3: Acordarea asistentei tehnice de specialitate..., organizare activitatii de protectia muncii, instruirea personalului pe probleme... de securitate si sanatate in munca, asigurarea echipamentului individual de protectie ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Servicii ssm ( protectia muncii)

Servicii SSM ( protectia muncii)


controalelor efectuate de catre Inspectoratul Teritorial de munca sau Inspectia Muncii... toate fazele de instruire - Instructiuni proprii de securitate si sanatatea muncii... de specialitate pentru instruirea la locul de munca si instruirea periodica Asistenta ... »
Oferit de:SC Prosano SRL
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Medicina muncii

MEDICINA MUNCII


se depune la Inspectoratul Teritorial de Munca si o Fisa de Aptitudine care...Clinica BluMed este un centru acreditat de medicina muncii, inregistrat sub nr... cu legislatia in vigoare. In cadrul Contractului de Medicina Muncii, Clinica Blumed ... »

Pret: 25 RON
Oferit de:SC BLUMED
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Cercetare accidente de munca

CERCETARE ACCIDENTE DE MUNCA


) inspectoratelor teritoriale de munca, toate evenimentele; b) asiguratorului, potrivit Legii...) de catre inspectoratele teritoriale de munca, in cazul evenimentelor care au..., accidentelor cu incapacitate temporara de munca si asigurarea evidentei acestora cf. art ... »
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Securitate si sanatate in munca

SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA


in munca; r. reprezentarea beneficiarului in relatia cu Inspectoratul Teritorial... in domeniul securitatii si sanatatii in munca corespunzator fiecarei functii ; e... de particularitatile activitatilor si ale locurilor de munca ; f. echipamentul individual ... »
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Consultanta resurse umane , state, declaratii, carti

Consultanta Resurse Umane , state, declaratii, carti munca, contracte, itm


Relatia cu Inspectoratul Teritorial de Munca, cu AJOFM, precum si cu Casa... in ajutor in Relatia cu Inspectoratul Teritorial de Munca , oferindu-va urmatoarele... la Inspectoratul Teritorial de Munca b) Intocmirea si inregistrarea Contractelor Colective ... »
Oferit de:Eurofuture
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Consultanta control autoritati

Consultanta Control Autoritati


Teritoriale de Munca . Completarea/actualizarea serviciilor conform eventualelor...Consultanta oferita in timpul controlului efectuat de catre Inspectoratele... indicatii suplimentare ale Inspectorilor ITM. ... »
 Curs autorizat inspector resurse umane cod cor:

CURS autorizat INSPECTOR RESURSE UMANE Cod COR: 333304


cu atributii in domeniu (Inspectoratul Teritorial de Munca, AJOFM, Casa de Pensii...CURS INSPECTOR RESURSE UMANE Cod COR: 333304 START pentru dezvoltarea ta... personala si profesionala! Prin participarea la cursul de INSPECTOR RESURSE UMANE ... »

Pret: 300 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Relatia cu autoritatile

RELATIA CU AUTORITATILE


contractelor individuale de munca la Inspectoratul Teritorial de Munca; - Intocmirea... contractului individual de munca la Inspectoratul Teritorial de Munca; - Intocmirea... si inregistrarea deciziilor la Inspectoratul Teritorial de Munca; - Intocmirea, actualizarea ... »
Oferit de:Morgan Sol SRL
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Administrarea personalui

ADMINISTRAREA PERSONALUI


la Inspectoratul Teritorial de munca; - Intocmirea documentatiei privind decontarea... la contractul individual de munca; - Intocmirea deciziilor privind incetarea.../suspendarea contractelor individuale de munca; - Completarea registrului de evidenta a salariatilor ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Salarizare personal, concedii medicale

Salarizare personal, concedii medicale


de munca la Inspectoratul Teritorial de Munca; - Stabilirea obligatiilor aferente...; - Intocmirea si inregistrarea statelor de plata la Inspectoratul Teritorial de Munca... tuturor operatiunilor privind modificarile de personal la Inspectoratul Teritorial ... »
Buyer Member 14 ani
Brasov
 Salarizare

SALARIZARE


de sanatate (CASS + CCI) Agentia de Ocupare a Fortei de Munca Inspectoratul Teritorial... de Munca Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala Intocmirea ordinelor ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Servicii salarizare

Servicii salarizare


statului, mentinerea relatiei cu Inspectoratul Teritorial de Munca, intocmirea fiselor ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Asistenta in obtinerea dreptului de sedere si de

Asistenta in obtinerea dreptului de sedere si de munca pentru cetatenii straini


de sedere pe termen lung la formatiunile teritoriale ale Inspectoratului General pentru... al sederii in Romania (de exemplu: munca, activitati comerciale, reintregirea familiei ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Servicii resurse umane

Servicii resurse umane


. In relatia cu Inspectoratul Teritorial de Munca Suceava prestam urmatoarele servicii... lunara a statelor de salarii 3. Operarea in carnetele de munca de catre un inspector...: #intocmirea si inregistrarea in termenele legale a contractelor individuale de munca ... »
Oferit de:ARTEMISIA SRL
Buyer Member 14 ani
Suceava
 Personal salarizare

personal salarizare


drepturilor de personal ,asistenta in relatie cu inspectoratul teritorial de munca ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 1.administrare personal

1.ADMINISTRARE PERSONAL


al Salariatilor; Relatia cu Inspectoratul Teritorial de Munca;... contractuale Intocmirea contractelor de munca si a actelor aditionale; Intocmirea... deciziilor de suspendare si incetare a contractelor de munca; Gestionarea carnetelor ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Evidenta contabila completa

Evidenta contabila completa


si personal; asigurarea relatiei cu Inspectoratul Teritorial de Munca(inregistrarea firmei..., intocmirea statelor de salarii, incheierea de noi contracte de munca etc.) Pregatirea ... »
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Evidenta contabila completa

Evidenta contabila completa


si conforme legislatiei in vigoare; asigurarea relatiei cu Inspectoratul Teritorial... de Munca(inregistrarea firmei, intocmirea statelor de salarii, incheierea de noi... contracte de munca etc.) ... »
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Evidenta personal

Evidenta personal


si anexelor - intermedierea relatiilor cu Inspectoratul Teritorial de Munca... ce priveste alegerea unui angajat - asistenta in intocmirea contractului de munca ... »
Buyer Member 14 ani
Arad
 Administrare de personal

Administrare de personal


, inregistrare Contracte Individuale de Munca la Inspectoratul Teritorial de Munca , evaluare... al salariatilor, asistenta si consultanta la elaborarea Contractelor Individuale de Munca ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Calcul salarizare si administrare de personal

Calcul salarizare si administrare de personal


si inregistrarea lor la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM), intocmirea si distribuirea... de operare si inscriere a carnetelor de munca la Inspectoratele Teritoriale de Munca... umane cuprind intocmirea, modificarea si gestionarea contractelor de munca, inclusiv ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Salarizare - resurse umane

SALARIZARE - RESURSE UMANE


Consultanta in inregistrarea firmei la Inspectoratul Teritorial de Munca -ITM...; Inregistrarea societatii la Inspectoratul Teritorial de Munca -ITM; Intocmirea, depunere... obligatorii o data cu aprobarea noului Cod al muncii si a Ordonantei 1616 din 02 ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Salarizare si administrare personal

Salarizare si administrare personal


din acestea -inregistrarea la Inspectoratul Teritorial de Munca, prin sistemul electronic... de personal -intocmirea contractelor de munca si a actelor aditionale ce decurg... REVISAL a contractelor individuale de munca precum si a tuturor modificarilor ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
63 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"inspectoratul teritorial munca" in Firme Hot - 25 Rezultat(e)
Folositi cautarea