Inscrie firma »

insecticide flori - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre insecticide flori
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Insecticide spray

Insecticide spray


Insecticide spray - impotriva insectelor taratoare si zburatoareAroxol spray... insecticide puternice cu actiune imediata in eliminarea insectelor nedorite atat in spatii... insecticide impotriva insectelor taratoare si zburatoare care contin ingredientul natural ... »

Pret: 10 RON
Oferit de:MERTECOM
Buyer Member 14 ani
Gorj
 Insecticid novadim progress

Insecticid Novadim Progress


/l Formulare: Emulsie concentrata Clasa toxicologica: a III-a Prezentare: insecticid..., produsul are efect repelent asupra gargaritei florilor la mar. ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Insecticid novadim progress

Insecticid NOVADIM PROGRESS


asupra gargaritei florilor la mar Recomandari de utilizare: La tratamentele ... »

Pret: 59 RON
Oferit de:SC UNISOR SRL
Light Member 11 ani
Dolj
 Insecticid pentru plante super plant 400ml

Insecticid pentru plante Super Plant 400ml


Insecticid pentru plante Super Plant 400mlDescriere: Insecticid pentru plante... direct pe flori deschise. Tratamentul trebuie repetat cel putin o data pe saptamana.... Alte informatii:Produs: in BelgiaDozaj: 400 ml Model: Insecticid pentru plante ... »

Pret: 23.74 RON
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Spray insecticid anti-cochenille cu efect lustrant

Spray Insecticid anti-cochenille cu efect lustrant Perfect Plant 200ml


Spray Insecticid anti-cochenille cu efect lustrant Perfect Plant 200ml...Descriere:Spray Insecticid anti-cochenille cu efect lustrant Perfect Plant protejeaza plantele... la soare si nu vaporizati direct pe flori deschise. Evitati sa pulverizati ... »

Pret: 14.98 RON
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Spray insecticid pentru plante cu efect lustrant

Spray Insecticid pentru plante cu efect lustrant Anti-Cochenile Super Plant 250


Spray Insecticid pentru plante cu efect lustrant Anti-Cochenile Super Plant... 250 mlDescriere:Spray Insecticid pentru plante cu efect lustrant Anti... si nu este indicat sa pulverizati direct pe flori deshise.Alte informatii ... »

Pret: 24.99 RON
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Spray insecticid pentru plante perfect plant 600ml

Spray Insecticid pentru plante Perfect Plant 600ml


Spray Insecticid pentru plante Perfect Plant 600mlDescriere:Perfect Plant... Insecticid pentru plante - eficienta rapida garantata impotriva insectelor... expuneti plantele tratate la soare si nu vaporizati direct pe flori deschise ... »

Pret: 34.98 RON
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Spray insecticid pentru plante super plant 250 ml

Spray Insecticid pentru plante Super Plant 250 ml


Spray Insecticid pentru plante Super Plant 250mlDescriere:Spray Insecticid... direct pe flori deschise. Tratamentul trebuie repetat cel putin o data pe saptamana... ml Model: Insecticid pentru plante Super PlantCod produs: 160006Disponibilitate ... »

Pret: 18.56 RON
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Spray insecticid pentru plante super plant 500 ml

Spray Insecticid pentru plante Super Plant 500 ml


Spray Insecticid pentru plante Super Plant 500mlDescriere:Super Plant... Insecticid pentru plante elimina rapid insectele si parazitii daunatori de pe plantele... pe flori deschise. Tratamentul trebuie repetat cel putin o data pe saptamana ... »

Pret: 28.99 RON
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Spray insecticid pentru plante perfect plant 200ml

Spray Insecticid pentru plante Perfect Plant 200ml


Spray Insecticid pentru plante Perfect Plant 200mlDescriere:Insecticid pentru... plantele tratate la soare si nu vaporizati direct pe flori deschise.Tratamentul trebuie....Alte informatii:Produs: in BelgiaDozaj: 200 ml Model: Spray Insecticid pentru plante Perfect ... »

Pret: 14.98 RON
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Spray insecticid tratament total actiune tripla

Spray Insecticid Tratament Total Actiune Tripla pentru plante Super Plant 500ml


Spray Insecticid Tratament Total Actiune Tripla pentru plante Super Plant 500ml...Descriere:Super Plant Tratament Total Actiune Tripla este un spray insecticid ce va protejeaza... plantele ornamentale, florile, legumele si pomii fructiferi de boli cum ar fi mana ... »

Pret: 30.99 RON
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Spray insecticid tratament total actiune tripla

Spray Insecticid Tratament Total Actiune Tripla pentru plante Super Plant 250ml


Spray Insecticid Tratament Total Actiune Tripla pentru plante Super Plant 250ml...Descriere:Spray Insecticid Super Plant Tratament Total Actiune Tripla va protejeaza plantele ornamentale..., florile, legumele si pomii fructiferi de boli cum ar fi mana, pata neagra, oidium ... »

Pret: 19.96 RON
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Spray protectie totala actiune tripla: insecticid,

Spray Protectie Totala Actiune Tripla: insecticid, fungicid, acaricid Perfect


Spray Protectie Totala Actiune Tripla: insecticid, fungicid, acaricid Perfect... Plant 600mlDescriere:Protectie Totala Actiune Tripla: insecticid, fungicid, acaricid... Perfect Plant este un spray care va protejeaza plantele ornamentale, florile ... »

Pret: 35.99 RON
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Spray protectie totala actiune tripla: insecticid,

Spray Protectie Totala Actiune Tripla: insecticid, fungicid, acaricid Perfect


Spray Protectie Totala Actiune Tripla: insecticid, fungicid, acaricid Perfect... Plant 200mlDescriere:Spray-ul Protectie Totala Actiune Tripla: insecticid, fungicid..., acaricid Perfect Plant va protejeaza plantele ornamentale, florile, legumele si pomii ... »

Pret: 16.96 RON
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Capcana ecologica impotriva mustelor

Capcana ecologica impotriva mustelor


perdelelor sau a florilor, unde mustele sunt atrase in mod natural de lumina si caldura.... AVANTAJE: * Solutie simpla si eficienta * Fara insecticide * Eficienta 24h ... »

Pret: 21 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Alunga insectele, banda dublu adeziva  cm 5 x 5 m

Alunga insectele, banda dublu adeziva cm 5 x 5 m


sa ajunga la frunzele, florile sau fructele pomilor vor fi oprite de acesta... bariera eficace si vor ramane pe ea. Banda nu contine otravuri sau insecticide care ... »

Pret: 36 RON
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Ingrasamint organic natural

INGRASAMINT ORGANIC NATURAL


si ca insecticid natural impotriva gandacului de Colorado; viticultura; pomicultura; capsuni... si restabilirea vietii florilor etc.. Se recomanda ca fertilizare de baza, resmectiv 1000 ... »

Pret: 300 RON
Buyer Member 10 ani
Caras severin
 Greenfol extra

Greenfol Extra


% . Caracterizare: lichid de culoare verzui , este compatibil cu marea majoritate a fungicidelor,insecticidelor... ori la interval de 10-14 zile . Flori: cca. 12%; capacel de flacon la 1 litru apa . ... »
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Folie acoperire solar

FOLIE acoperire solar


si in special a frunzelor si florilor; *capacitatea de dispersie dar si de distributie... reducand astfel nevoia de folosire a insecticidelor; *latimea foliei poate sa ajunga ... »
Light Member 11 ani
Galati
 Ulei esential de pin - 10 ml herbavit

Ulei esential de Pin - 10 ml Herbavit


din copaci, plante aromatice sau flori. Proprietati : antimicrobian, antireumatic..., antiviral, balsamic, diuretic, expectorant, insecticid, tonic general. Este util ... »

Pret: 6.87 RON
Oferit de:SC Peak DOL SRL
Buyer Member 8 ani
Cluj
 Bordura din bambus, xiao

Bordura din bambus, XIAO


infrumusetarea rondurilor de flori, a bordurilor de trotuar etc.. Partea superiora a gardului... si insecticida, redegresare (in functie de produse), fumigatie, si o noua uscare inainte ... »

Pret: 203.9 RON
Oferit de:SC HBOC SRL
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Bordura din bambus, suti

Bordura din bambus, SUTI


d-voastra de flori, marginea trotuarelor etc. partea superiora a gardului este...,baie fungicida si insecticida, redegresare (in functie de produse), fumigatie, si o noua ... »

Pret: 203.9 RON
Oferit de:SC HBOC SRL
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Antigiardia - 60 cpr daciaplant

Antigiardia - 60 Cpr DaciaPlant


vulgare)Cultivat din Antichitate ca planta condimentara. Florile si frunzele, in stare... si florile contin ulei eteric (peste 2%), format din timol, carvacrol, hidrocarburi.... Fiind parazicid, piretrul este utilizat in parazitoze. De asemenea, este insecticid ... »

Pret: 13.3 RON
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Miere poliflora de munte

Miere poliflora de munte


administrare de insecticide, pesticide, poluare, stres etc.. nectarul fiind astfel cules... din flora salbatica, pura. - Albinele noastre nu sunt hranite cu zahar sau siropuri... contine o combinatie din mai multe tipuri de flori, iar tratamentul cu astfel de miere ... »

Pret: 25 RON
Buyer Member 4 ani
Vrancea
 Actellic 50 ec

Actellic 50 EC


Substanta activa : 500g/l pirimifos metil Este un insecticid pentru... in doze mai mici decat alte insecticide. Datorita persistentei sale indelungate, nu... - tripsul graului - doza 2.4l/ha Lucerna - Contarina medicaginis - tantarul florilor ... »
Oferit de:SC Bipiem SRL
Buyer Member 11 ani
Bihor
57 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"insecticide flori" in Firme Hot - 6 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea