Inscrie firma »

inhibitori volatili de coroziune - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre inhibitori volatili de coroziune
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Folie anticoroziva vpci - 126

Folie anticoroziva VpCI - 126


Seria de folii VpCI-126 (Inhibitor de Coroziune Volatil) combina cea mai... agresive industriale. Inhibitorii volatili de coroziune, vaporizeaza si apoi... tuturor tipurilor de coroziune. O simpla introducere a pieselor in ambalaj Cortec ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Lavete umede cu vpci corwipe 500

Lavete umede cu VpCI CorWipe 500


CI (Inhibitor Volatil de Coroziune). Filmul static disipativ va drena incarcarea electrica... pe suprafata tratata un film subtire de inhibitori de coroziune care protejeaza metalul... impotriva coroziunii. Corwipe 500, (12, 7cm x 12, 7cm.) are caracteristicile unei ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Degresant  biodegradabil - ecoline vpci surface cleaner  degreaser

Degresant biodegradabil - EcoLine VpCI Surface Cleaner Degreaser


performanta datorita continutului de VpCI (inhibitori volatili de coroziune). Eco ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Masina spalat piese biocircle

Masina Spalat Piese Biocircle


inhibitori de coroziune si curata fara urme. - Pe baza de apa cu microorganisme naturale... uleiurile din prelucrare,lubrifianti la rece,produse de protectie impotriva coroziunii....Murdaria este separata prin sistemul cu filtre.Fara VOC (compusi organici volatili)si cu PH ... »
Buyer Member 14 ani
Sibiu
 Curatarea si degresarea suprafetelor

curatarea si degresarea suprafetelor


; - Contine inhibitori de protectie impotriva coroziunii care garanteaza protectie...-compusi organici volatili (contine mai putin de 20% solventi); - Uscare rapida. Final Touch... temporara impotriva coroziunii; - Nu este subiect pentru etichetarea specifica conform ... »
Oferit de:BIOCHEM S.R.L.
Buyer Member 15 ani
Galati
 Hartie anticoroziva

hartie anticoroziva


industrie. Tehnologia noastra brevetata, privind inhibitorii volatili de coroziune... asigura protectie superioara la coroziune pentru metale feroase si neferoase ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Repsol diesel turbo u.h.p.d 10w40 / 5l

Repsol Diesel Turbo U.H.P.D 10W40 / 5L


la motoarele turbo de mare putere. Contine inhibitori de coroziune, antioxidanti... de producatori. Foarte stabil si are o rezistenta excelenta la forfecare. Volatilitate ... »

Pret: 135 RON
Buyer Member 15 ani
Suceava
 Bio circle ii

Bio Circle II


- Spalare fara urme - Contine inhibitori de coroziune - Proces de bioremediere... impotriva coroziunii, vasilina subtire si alte particule sunt indepartate de agentul... utilizatorului Fara compusi organici volatil (VOC) nu este subiect al Directivei ... »
Oferit de:BIOCHEM S.R.L.
Buyer Member 15 ani
Galati
 Antigel termocool 10 litri

Antigel termocool 10 Litri


toate metalele sau aliajele utilizate in instalatiile termice. Contine inhibitori... de coroziune si aditivi pentru reglarea PH-ului(benzotriazol, tetraborat de sodiu). SE... si simptome Inhalare: Produsul prezinta o volatilitate scazuta, dar vaporii sau ceata ... »

Pret: 99.5 RON
Oferit de:KYNITA SRL
Buyer Member 19 ani
Valcea
 
9 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"inhibitori volatili de coroziune" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea