Inscrie firma »

infiintare societate cluj - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre infiintare societate cluj
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Consultanta in afaceri cluj

Consultanta in afaceri Cluj


amortizarea investitiei si rata de profit. Infiintata in 2010, EvoTrend Business... Solutions isi propune sa ofere clientilor sai solutii pentru afaceri, de la infiintarea... unei societati, la administrarea si dezvoltarea acesteia. Va oferim ... »
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Air conditioning solutions

Air Conditioning Solutions


reusit.De la infiintare am promovat o politica orientata spre nevoile clientilor...,Metro,Baumax,Carrefour,Real,Cora,Flanco,Selgros,Domo,Auchan,etc. In continua extindere, servicile oferite de noi sunt disponibile in permanenta in judetele:Cluj...,Alba,Sibiu,Mures,Bistrita,dar si in restul tarii pentru lucrari mari Societatea noastra,va pune la dispozitie o gama ... »
Oferit de:SC Kassar SRL
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Credite start-up

Credite START-UP


Finantatori Finantarile sunt acordate prin intermediul Societatii... intreprinderi nou-infiintate. Criterii de eligibilitate Programul de finantare ROMCOM se..., Satu Mare, Cluj, Maramures, Timis si Galati. ROMCOM poate acorda finantare ... »
Buyer Member 10 ani
Timis
 Oportunitate 14 august 2007: 50.000 euro nerambursabili pentru

OPORTUNITATE 14 AUGUST 2007: 50.000 EURO Nerambursabili pentru terenuri, cladiri, constructii, masini, utilaje si echipamente


prin intermediul institutiilor sale. Adecvat situatiei societatii dumneavoastra... realizate de catre intreprinderi nou-infiintate si microintreprinderi, precum... intreprinderi nou-infiintate si microintreprinderi, exclusiv taxa pe valoarea adaugata ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Credite investitii imm-uri

Credite investitii IMM-uri


Finantatori Finantarile sunt acordate prin intermediul Societatii... intreprinderi nou-infiintate si micro-intreprinderi, precum si a investitiilor... intreprinderilor din aceste sectoare si infiintarea de noi locuri de munca. Criterii ... »
Buyer Member 10 ani
Timis
 Credite pentru investitii fermieri

Credite pentru investitii fermieri


Finantatori Finantarile sunt acordate prin intermediul Societatii... agricole romanesti si infiintarea de noi locuri de munca. Criterii de eligibilitate... din urmatoarele judete: Bihor, Arad, Salaj, Satu Mare, Cluj, Timisoara, Maramures si Galati ... »
Buyer Member 10 ani
Timis
 
6 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"infiintare societate cluj" in Firme Hot - 31 Rezultat(e)
Folositi cautarea