Inscrie firma »

infiintare firma taxi - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre infiintare firma taxi
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Consiliere juridica taxe infiintare firma

Consiliere juridica taxe infiintare firma


taxele aplicate pentru infiintarea firmelor . ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Infiintare srl

Infiintare srl


Acte infiintare srl - Procedura infiintare SRL Infiintarea unei firme este... si completa pe loc la Registrul Comertului. Costurile sau taxele pentru infiintarea..., infiintarea unui SRL-D reprezinta primul pas in lumea afacerilor, de cele mai multe ori ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Infiintare firma

INFIINTARE FIRMA


Include toata procedura de infiintare a unei firme de tip SRL, la care se... adauga taxele legale percepute de catre Registrul Comertului si capitalul social.... Constituirea unuei firme de tip SRL se finalizeaza in 3 zile de la data depunerii dosarului ... »

Pret: 300 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Infiintam firme in bulgaria

Infiintam firme in Bulgaria


, birocratia pentru infiintarea unei firme s-a redus, ca si capitalul initial pentru... infiintare de numai doua leva (aproximativ un euro). Firmele se pot inregistra oficial...De ce sa-ti faci firma in Bulgaria? Pentru ca in Romania impozitul pe profit ... »

Pret: 50 EUR
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Firme offshore gata infiintate in

Firme offshore gata infiintate in Seychelles


Firme offshore gata infiintate in Seychelles (includ urmatoarele servicii...: constituirea societatii, taxe platibile guvernului local pentru inmatricularea companiei ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Firme offshore gata infiintate in

Firme offshore gata infiintate in Cipru


Firme offshore gata infiinte in Cipru (includ urmatoarele servicii...: constituirea societatii, taxe platibile guvernului local pentru inmatricularea companiei ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Firme offshore gata infiintate

Firme offshore gata infiintate (ready made) in Belize


Firme gata infiintate in Belize (includ urmatoarele servicii: constituirea... societatii, taxe platibile guvernului local pentru inmatricularea companiei, furnizarea ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Firme offshore gata infiintate in

Firme offshore gata infiintate in New York - USA


Firme gata infiintate in statul New York-USA (includ urmatoarele servicii...: constituirea societatii, taxe platibile guvernului local pentru inmatricularea companiei ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Firme offshore gata infiintate in

Firme offshore gata infiintate in Wyoming - USA


Firme offshore gata infiintate in Wyoming - USA (includ urmatoarele servicii...: constituirea societatii, taxe platibile guvernului local pentru inmatricularea companiei ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Firme offshore gata infiintate in

Firme offshore gata infiintate in Washington DC - USA


Firme offshore gata infiintate in Washington DC - USA (includ urmatoarele... servicii: constituirea societatii, taxe platibile guvernului local pentru ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Infiintare firma / societate comerciala / asociatie

INFIINTARE FIRMA / SOCIETATE COMERCIALA / ASOCIATIE NONPROFIT


Intocmirea tuturor actelor necesare pentru infiintare firma Majorarea capitalului social... de drept si reorganizare judiciara Infiintari firme indiferent de forma de organizare... pentru infiintari firme Radiere societati comerciale Realizare stampile ... »
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Firme offshore gata-infiintate

Firme offshore gata-infiintate (ready-made) in Insulele Virgine Britanice


Firme offshore gata infiintate in Insulele Virgine Britanice (includ... urmatoarele servicii: constituirea societatii, taxe platibile guvernului local pentru ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Infiintare societati comerciale

Infiintare Societati comerciale


Cabinet de Avocat Magdalena Popeanga infiinteaza Societati Comerciale / firme... Comerciala - plati taxe ... »
Buyer Member 17 ani
Altele
 Infiintare punct de lucru

INFIINTARE PUNCT DE LUCRU


O firma poate sa isi infiinteze un punct de lucru in momentul inmatricularii ei... Vreau Sa-Mi Infiintez Un Punct de Lucru? In situatia in care doriti sa... Infiintare Punct de Lucru: - copie de pe cartile de identitate ale asociatilor ... »

Pret: 250 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Suspendare firma

SUSPENDARE FIRMA


In cazul in care nu mai desfasurati activitatile urmarite la infiintarea firmei...: - copie CI asociati; - copie certificat de inregistrare firma; Oferta noastra... dumneavoastra si inregistrarea acestora la Registrul Comertului. Taxele percepute ... »

Pret: 250 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Firme offshore in delaware

Firme offshore in Delaware


Firme offshore gata infiintate in Delaware -LLC si Corporation; includ... urmatoarele servicii: constituirea societatii, taxe platibile guvernului local pentru ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Intermedieri vanzari/cumparari afaceri

INTERMEDIERI VANZARI/CUMPARARI AFACERI


altele si cu intermedierea vanzarii/cumpararilor firmelor. Exista societati care nu mai pot continua... comerciala gata infiintata, cu activitate, cu rulaje si profit, alte conditii. Prin noi.... Comisionul nostru este de 1000 de lei + taxele la ONRC. Noi intocmim actele cu privire ... »

Pret: 1000 RON
Buyer Member 14 ani
Constanta
 Codul fiscal   editia a xa   actualizata la 1 iulie 2008

Codul fiscal Editia a Xa Actualizata la 1 iulie 2008


infiintate in Romania = Taxa pe valoarea adaugata = Accize si alte taxe speciale... obtinute din Romania de nerezidenti si impozitul pe reprezentantele firmelor straine... produse accizabile. Sistemul de supraveghere a productiei de alcool etilic = Impozite si taxe ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Credite start-up

Credite START-UP


intreprinderi nou-infiintate. Criterii de eligibilitate Programul de finantare ROMCOM se... comerciala privata, inregistrata si autorizata nou - infiintata (PFA, AF, SRL, SCS, SA... de finantare; Criterii specifice: - Infiintarea de noi locuri de munca ca urmare ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Oportunitate 14 august 2007: 50.000 euro nerambursabili pentru

OPORTUNITATE 14 AUGUST 2007: 50.000 EURO Nerambursabili pentru terenuri, cladiri, constructii, masini, utilaje si echipamente


intreprinderi nou-infiintate si microintreprinderi, exclusiv taxa pe valoarea adaugata...Doamna/Domnule DIRECTOR, S.C. OPEN CONSULTING S.R.L., firma specializata... in conceperea proiectelor si atragerea de finantari nerambursabile in folosul firmelor ... »
Buyer Member 18 ani
Iasi
 Administrator imobil

Administrator imobil


in domeniul asociatilor de proprietari , ofer urmatoarele servicii : Preiau/infiintez... anterioare de pana la maxim 3 ani, Pentru infiintarea unor noi asociatii nu percep... comision (daca preiau eu in administrare asociatia de proprietari nou infiintata ) se ... »
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Consultanta resurse umane si salarizare

Consultanta resurse umane si salarizare


Firma Infiintata In 2008, Avand Sediul In Bucuresti, Zona Titan, Cu 2 Asociati... Autoritatile Statului. De Asemenea, Firma Este Dispusa La Colaborari Legate De Lucrari... Al Salariilor Si Taxelor, Costuri Cauzate De Relatia Cu Autoritatile (Itm, Casa De Pensii ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Consultanta financiar contabila

Consultanta financiar contabila


Principalele servicii oferite de firma noastra de contabilitate sunt.... - documentatii pentru credit - infintare firma Analiza financiara Un rol... desfasurare a activitatii unei firme. Dintre cele mai importante aspecte sunt urmatoarele ... »
Buyer Member 13 ani
Bistrita-Nasaud
 
23 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"infiintare firma taxi" in Firme Hot - 20 Rezultat(e)
Folositi cautarea