Inscrie firma »

inchiriere hale industriale in constanta - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre inchiriere hale industriale in constanta
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Constructii civile industriale si agricole

CONSTRUCTII CIVILE INDUSTRIALE SI AGRICOLE


- Inchirieri utilaje : buldoexcavator cu cupa sau picon, vola, incarcator... frontal, autobasculante 16mc BMC - constructii hale metalice,silozuri, depozite ... »
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Inchiriere spatii industriale  glina

inchiriere Spatii industriale Glina GLX1711109


GLX1711109 Oferta industriala propusa pentru inchiriere este amplasata in Glina...,in interiorul unui Parc logistic, in apropiere de Autostrada catre Constanta... si are suprafata de 1500 mp. Hala este o constructie realizata dintr-o structura metalica ... »

Pret: 3 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Inchiriere spatii industriale

inchiriere Spatii industriale Industriilor Bucuresti GLX171118


GLX171118 , Hala productie/depozitare, situata in zona de Est, cu acces facil... catre DN3, Autostrada Bucuresti - Constanta, trafic TIR admis. Constructie... de birouri in interiorul halelor. Exista posibilitatea dotarii cu rafturi ... »

Pret: 27520 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Spatii industriale,  500-1500 mp situate in zona

Spatii industriale, 500-1500 mp situate in zona Basarabia Republica


Oferta imobiliara de inchiriere spatii industriale, 500-1500 mp situate... si este dotat cu trape de fum actionate automat.Hala beneficiaza de iluminatoare... in apropierea centurii Bucuresti dar si a autostrazii A2 Bucuresti Constanta ,de asemena ... »

Pret: 4 EUR
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Inchiriere spatii industriale  glina

inchiriere Spatii industriale Glina GLX170829


GLX170829 Spatiul pe care il propun la inchiriere reprezinta o hala... industriala de 420 mp, amplasata in Glina, jud Ilfov, pretabila depozitare productie. 1.... HALA DE √éNCHIRIAT - 420 mp. Spatiul este localizat in incinta unui Centru Logistic ... »

Pret: 2300 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Spatiu depozitare situat in zona centura est

Spatiu depozitare situat in zona Centura Est


, inaltime hala 7 m, 2 usi de acces inaltime 6 m, pardoseala industriala. Birourile...Oferta imobiliara de inchiriere spatiu depozitare situat in zona Centura Est A...2 Bucuresti Constanta, suprafata totala 620 mp, din care 500 mp spatiu ... »

Pret: 2700 EUR
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Macarale, automacarale

Macarale, automacarale


Firma noastra are o experienta de peste 50 de ani in inchirierea si exploatarea... in montaj hale metalice si prefabricate beton, in montarea statiilor de asfalt si beton... ISCIR. Utilajele din parcul nostru sunt noi si foarte noi. Va oferim spre inchiriere ... »
Buyer Member 14 ani
Sibiu
 
7 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea