Inscrie firma »

imprimante termice portabile - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre imprimante termice portabile
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Imprimanta portabila andes 3

Imprimanta portabila Andes 3


Imprimanta portabila Andes 3 Imprimanta portabila Andes3 a fost realizata... de utilizare. Andes 3 printeaza rapid prin tehnologia de tiparire direct termica (fara... autoadezive. Sistemul special de incarcare cu role de hartie pentru imprimare faciliteaza ... »
Oferit de:EUROIMPACT SRL
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Casio it3000 - terminal portabil distribuit de

CASIO IT3000 - terminal portabil distribuit de EUROIMPACT in Romania


, o imprimanta termica si optional, un cititor de cod de bare si/sau carduri...Mbedded VisualC++4.0 sau Visual Studio.NET 2003. Imprimanta integrata este termica...Echipamentul Casio IT-3000 este imbinarea eficienta dintre un terminal portabil ... »
Oferit de:EUROIMPACT SRL
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Imprimanta canon selphy es1

Imprimanta Canon Selphy ES1


Imprimanta foto portabila (acumulator optional) Maner special pentru transport... Tehnologia de imprimare: Transfer termic Procesor: DIGIC II Formaturi suportate: Carte... (86 x 54mm) Viteza de imprimare: Carte postala-69 sec, L-61 sec, Carte de credit ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Casa de marcat datecs mp 55 b

Casa de marcat Datecs MP 55 B


16 char, LCD - Imprimanta termica MLT-289 - Viteza de tiparire: pana la 12 ... »

Pret: 485 RON
Oferit de:SC BiB StaR SRL
Buyer Member 13 ani
Constanta
 Imprimanta canon selphy cp750

Imprimanta Canon Selphy CP750


Imprimanta foto portabila (acumulator optional) Tehnologia de imprimare...: Transfer termic Formaturi suportate: Carte postala (148 x 100mm), Wide (100 x 200mm...), Etichete autoadezive (22 x 17,3mm - 8 etichete pe coala)* Viteza de imprimare: Carte ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Casa de marcat datecs mp 55 b

Casa de marcat DATECS MP 55 B


Casa de marcat portabila, cu imprimare termica si jurnal electronic, destinata ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Marcator dymo label point 150

Marcator Dymo Label Point 150


(6 / AAA). Imprimare termica, numar de randuri imprimabile: 2...Descriere: Aparat de etichetat electric portabil, funtioneaza cu baterii ... »
Oferit de:CLASS TRACK SRL
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Ekg cu 12 canale heartscreen 80gl

EKG cu 12 canale HeartScreen 80GL


canale - 12 derivatii standard si derivatii Cabrera - Imprimanta termica pe 3..., diagnostic - Program de analiza a ritmului - Portabil, cu acumulator incorporat ... »
Buyer Member 15 ani
Mures
 Casa de marcat datecs dp50

Casa de Marcat DATECS DP50


Casa de marcat portabila, cu imprimare termica si jurnal electronic, destinata.../Fiscalizare/Test/Comunicare cu PC Banda control : Jurnal electronic min. 1500 randuri Hartie termica: latime ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Casa de marcat datecs mp55b

Casa de Marcat Datecs MP55B


Casa de marcat portabila, cu imprimare termica si jurnal electronic, destinata.../Fiscalizare/Test/Comunicare cu PC -Banda control : Jurnal electronic min. 1500 randuri -Hartie termica: latime ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Casa de marcat datecs dp50d

Casa de Marcat Datecs DP50D


Casa de marcat portabila, cu imprimare termica, destinata magazinelor mici... cu bonul client - Hartie termica: latime bon 28mm x 2 - Memorie fiscala ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Etichete autoadezive

ETICHETE AUTOADEZIVE


imprimante de coduri de bare fixe sau portabile. Pentru orice detalii sau pentru comenzi...COMPUSOFT va ofera: -etichete din hartie termica sau normala, autoadezive ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Sistem de cantarire osie cu osie

Sistem de cantarire osie cu osie


, acumulatorii si imprimanta termica. Pentru dimensiunile,capacitatile de cantarire... de greutate comun in scopul realizarii de sisteme portabile de cantarire autovehicule ... »
Oferit de:SCALEIT SRL
Buyer Member 14 ani
Prahova
 Casa de marcat datecs dp500

Casa de Marcat DATECS DP500


Latime bon jurnal 38mm Imprimare termica 30 de casieri programabili, din care 2...Casa de marcat portabila ce poate fi folosita in mod autonom sau integrata intr ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Euro 200tx

Euro 200TX


mici si mijlocii Specificatii tehnice - Imprimanta termica CITIZEN model MLT389 2...Euro 200TX - este o casa de marcat simpla, portabila, care va inlocui modelul...) - Interfete incluse in modelul standard: USB 2.0 tip B (folosit pentru imprimante) pentru ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Pachet de aparate pentru medicina muncii

Pachet de aparate pentru medicina muncii


(transformator sau baterii reincarcabile), imprimanta termica de 60 mm, conexiune IR... derivatii, Printarea ECG pe hartie de 60 mm utilizand imprimanta termica de rezolutie... portabil de mare precizie, compact, robust si usor de utilizat, bazat pe principiul ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Franciza dama service

FRANCIZA DAMA SERVICE


a benzilor pentru imprimante si masini de scris -aparat de sudura cu ultrasunete... -aparat de sudura termica pentru nylon cutter Instalatie pentru cartuse ink... din Viledon pentru instalatie de aspiratie -aspirator portabil -filtru ... »
Oferit de:DC INVEST SA
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Etichete adezive la rola

Etichete adezive la rola


, sau pe miez de 25 mm pentru imprimante de coduri de bare fixe sau portabile. Putem face...Etichete transfer termic din hartie la rola, in diferite dimensiuni... sau piese de schimb, capete de imprimanta - spuneti ce aveti nevoie pentru orice tip ... »
Buyer Member 13 ani
Cluj
 
18 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"imprimante termice portabile" in Firme Hot - 6 Rezultat(e)
Folositi cautarea