Inscrie firma »

imobiliare comert si servicii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre imobiliare comert si servicii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Proiect  birouri/hotel bucuresti baneasa

Proiect Birouri/Hotel Bucuresti Baneasa


. Functiuni admise: hotel, cladire de birouri, comert si servicii. Localizare: Situat ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Em-commerce - solutii e-comert & magazine

em-commerce - solutii e-comert & magazine virtuale, case de comenzi


EM-commerce - solutii e-comert, magazine virtuale, case de comenzi Pentru... solutie software pentru mediul internet, mai exact pentru partea de comert online... angajati. EM-Commerce este o aplicatie web destinata comertului electronic ... »
Light Member 19 ani
Iasi
 Servicii web design

Servicii Web Design


Creative Web Design ofera o gama larga de servicii de la realizarea de pagini...-uri de prezentare, corporatiste, portaluri, site-uri imobiliare, auto sau de turism complet... administrabile Magazine online Comert online eficient si conversii marite folosind o ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Oferta servicii contabilitate si consultanta

Oferta servicii contabilitate si consultanta


si servicii de consultanta in domeniul financiar contabil. Organizatia noastra este Membra... pe piata in judetul Dambovita. Serviciile noastre se adreseaza firmelor mici... si mijlocii. Obiectivul nostru este sa asiguram servicii profesionale de calitate ... »
Light Member 19 ani
Dambovita
 Servicii avocat

Servicii avocat


Servicii avocatura Va oferim servicii de asistenta si reprezentare... si internationale; -reprezentare la Oficiiile Registrului Comertului,; -reprezentarea...), executarea silita mobiliara si imobiliara a creantelor, popriri; incheierea ... »
 Avocatura

AVOCATURA


Servicii de consultanta juridica la cele mai inalte standarde. Domenii... de activitate - contracte, investitii, bancar, afaceri, imobiliare, asigurari, corporate... in dreptul comertului international cunosc prevederile conventiilor internationale ... »
Buyer Member 13 ani
Altele
 Servicii juridice profesionale

Servicii juridice profesionale


Cabinetul de avocatura Vrabie Oana va ofera servicii juridice profesionale... imobiliara (terenuri si constructii); - evacuare; - iesire din indiviziune...; - inregistrare diverse mentiuni la Oficiul Registrul Comertului si obtinerea avizelor ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Brendof expert servicii contabilitate

brendof expert servicii contabilitate


alimentara - prestari servicii - comert cu ridicata si amanuntul - productie in Iohn...PREZENTARE Brendof Expert SRL ofera servicii integrate de contabilitate... de lucru si personalizand serviciile oferite, in functie de fiecare caz in parte ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Contabilitate

Contabilitate


, comertul cu bijuterii, sectorul cinematografic si sectorul imobiliar. VTM isi... petrolului, servicii de consultanta IT, telefonie mobila, industria de constructii... concentreaza activitatea pe urmatoarele tipuri de servicii: servicii de procesare ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Avocat zona rosetti

Avocat zona Rosetti


Avocat zona Cabinetul nostru va ofera servicii de asistenta si reprezentare... si internationale; -reprezentare la Oficiiile Registrului Comertului,; -reprezentarea...), executarea silita mobiliara si imobiliara a creantelor, popriri; incheierea ... »
 Avocat sector 5

Avocat sector 5


Avocat sector 5 Va oferim servicii de asistenta si reprezentare juridica... la Oficiiile Registrului Comertului,; -reprezentarea persoanelor juridice in fata... de plata conform O.U.G. 119 din 2007), executarea silita mobiliara si imobiliara ... »
 Cabinet avocatura

Cabinet avocatura


Cabinet avocatura Avocat sector 6 Va oferim servicii de asistenta... si internationale; -reprezentare la Oficiiile Registrului Comertului,; -reprezentarea...), executarea silita mobiliara si imobiliara a creantelor, popriri; incheierea ... »
 Avocat sector 2

Avocat sector 2


Avocat sector 6 Va oferim servicii de asistenta si reprezentare juridica... la Oficiiile Registrului Comertului,; -reprezentarea persoanelor juridice in fata... de plata conform O.U.G. 119 din 2007), executarea silita mobiliara si imobiliara ... »
 Dreptul afacerilor

Dreptul afacerilor


. Servicii de Due diligence: - asistenta clientului la orice tranzactie imobiliara... Registrului Comertului; - stabilirea sediului social temporar pentru societatile in curs... si a datei actelor solicitate de Registrul Comertului pentru înmatricularea unei ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Pachetul juridic - business exclusive

Pachetul Juridic - Business Exclusive


) si extrajudiciare in servicii de evaluari mobiliare si imobiliare, mediere si aplanare... National (Judetean) al Registrului Comertului ca persoana juridica precum...; apostilari; traduceri legalizate din orice limba; -CRJA va ofera serviciile Curtii ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Infiintare asociatie sportiva, club sportiv, fundatie, federatie, liga

Infiintare asociatie sportiva, club sportiv, fundatie, federatie, liga profesionista, asociatie formare profesionala, ONG, asociatie de proprietari


Consultanta (furnizori de servicii sociale, acreditare furnizori de servicii sociale..., obtinere licenta de functionare privind acordarea serviciilor sociale, furnizori... de formare profesionala_cursuri/programe, s.a.m.d.) - Departamentul Registrul Comertului ... »

Pret: 1000 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Certificate de performanta energetica bucuresti

Certificate de performanta energetica Bucuresti


servicii de comert sau de alte tipuri de cladiri consumatoare de energie au... putea vinde sau inchiria locuinta. Agentii imobiliari spun ca acesta va afecta ... »

Pret: 100 EUR
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Spatiu comercial situat intr-o locatie exceptionala, in intersectia

Spatiu comercial situat intr-o locatie exceptionala, in intersectia sos. Pantelimon cu bd. Chisinau


Oferta imobiliara de inchiriere spatiu comercial situat intr-o locatie... si este pretabil comertului de orice tip. Se preteaza si ca spatiu birouri sau clinica... administrative, interfata cu furnizorii de utilitati si prestatorii de servicii va fi ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Spatiu piata virtuala itaasa.com_zona bucuresti

Spatiu piata virtuala ITAASA.COM_zona BUCURESTI


Servicii spatiu portal internet nivel european. Va ofera pentru numai 60 euro... dumneavoastra:In fiecare tara vor exista puncte de service si consultanta pentru a putea... cu informatii financiare, licitatii, afaceri, imobiliare, auto, locuri de munca, calatorii ... »
Oferit de:ERACONSULT
Light Member 16 ani
Vaslui
 Seminar tva all inclusive - noutati 2010.

Seminar TVA All Inclusive - Noutati 2010.


Iacob Atelier 1, 20 Nov: TVA la Prestari Servicii. Analiza detaliata... in comertul cu Bunuri Second Hand. Intrebari si raspunsuri. Atelier 3, 21 Nov...: TVA la Leasing, Tranzactii imobiliare, Despagubiri incasate de la societatile ... »
Oferit de:SC IMPLIC SRL
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Kit fiscalitate si contabilitate

KIT FISCALITATE si CONTABILITATE


2010 in domeniul Prestarilor de Servicii. Cum pentru TVA "nu avem niciodata timp...: Atelier TVA la Prestari Servicii. Analiza detaliata: Reguli 2009 vs. Reguli 2010.... Intrebari si raspunsuri. 1630 - 1830 Regimul serviciilor de la 1 ianuarie ... »
Oferit de:SC IMPLIC SRL
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 
21 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"imobiliare comert si servicii" in Firme Hot - 24 Rezultat(e)
Folositi cautarea