Inscrie firma »

grund pentru parchet - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre grund pentru parchet
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Grund hs globaseal-loba

Grund HS GlobaSeal-Loba


Grund special, superdens pentru parchet si pardoseli din lemn, pentru intiriea... dificultate. Este un produs inlocuitor pentru grundurile avand continut ridicat de solvent... conform normei germane TRGS 617 privind substantele periculoase. Parchet ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Grund lobadur ws easy prime-loba

Grund LOBADUR WS Easy Prime-Loba


bine. Grundul este gata preparat pentru folosire, nu se dilueaza ! +5°C pana...Grund aplicabil cu rola sau spaclul, cu uscare rapida, cu utilizare universala... universala de grunduire. Parchet si podele din esente de lemn european. Studiati lista ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Grund prime tempo bona

GRUND PRIME TEMPO BONA


PRIME TEMPO este un grund monocomponent poliuretan - acrilat, pe baza de apa,pentru... aplicarea pe pardoseli din lemn si parchet inaintea aplicarii lacurilor ecologice Bona.... Grundul Prime Tempo este usor de aplicat si se usuca foarte repede conferind ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Grund naturale base

Grund Naturale Base


Tip de produs: grund aplicabil inainte de lacurile Naturale 2C sau 1C ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Grund lobadur prima seal-loba

Grund LOBADUR Prima Seal-Loba


Grund pe baza de solvent pentru parchet si podele din lemn, folosit... de apa LOBADUR, pentru parchet si pardoseli din lemn, din lemn european si din lemn... LOBADUR PrimaSeal nu se slefuieste. Grundul este gata preparat pentru folosire, nu ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Grund prime classic bona

Grund Prime Classic Bona


Tip de produs: grund acrilic monocomponent pe baza de apa, pastreaza culoarea... de utilizare: pardoseli din lemn si parchet inaintea folosirii lacurilor ecologice Bona ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Grund prime intense bona

Grund Prime Intense Bona


Tip de produs: grund monocomponent 100% poliuretanica pe baza de apa. Asigura o... Camp de utilizare: pardoseli de lemn si parchet inaintea folosirii lacurilor ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Grund-lac bicomponent

Grund-lac bicomponent


Grund-lac pe solvent bicomponent pentru tratament isolant cu inalta acoperire... a parchetului in orice esenta. Pune in evidenta culoarea si fbra lemnului si sigura ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Grund ultracoat universal base

Grund Ultracoat Universal Base


Grund monocomponent, pe baza de apa, cu intarire rapida si o buna putere... de acoperire, cu emisie foarte mica de substante organice volatile (VOC), fara NMP, pentru... parchet si pardoseli din lemn. Caracteristici:uscare rapida, slefuire usoara ... »

Pret: 57.04 EUR
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Grund celulozic superlak extra

Grund celulozic Superlak extra


in interiorul incaperilor.In special se recomanda in calitate de grund pentru lemn... lacurilor poliuretanice .Se recomanda in calitate de grund pentru lacurile poliuretanice...Grundul celulozic Superlak reprezinta o solutie de nitroceluloza in amestec ... »
Buyer Member 15 ani
Neamt
 Lac parchet ecologic murexin bucuresti

Lac parchet ecologic Murexin Bucuresti


Expert Parchet comercializam materiale pentru finisaj parchet import Austria... sisteme profesionale de lacuri pt. parchet (chit parchet, grund parchet, lacuri... parchet ecologice cu uscare rapida, fara miros, ulei pt. parchet etc.) Lacurile ... »
Buyer Member 16 ani
Cluj
 Grund thomsit pp20 - 5l

Grund Thomsit PP20 - 5L


Grund Thomsit PP20 - 5L Pentru pardoseli din parchet. Dispersie polimerica... pe baza de apa. Disponibil ca produs gata preparat pentru a fi aplicat cu rola... sau pensula. Potrivit pentru toate sistemele Thomsit pe baza de apa. Ambalare: bidon 5L. ... »

Pret: 266.87 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Grund bicomponent ultracoat premium base

Grund bicomponent Ultracoat Premium Base


de pardoseli din lemn masiv, parchet stratificat sau pentru reconditionarea pardoselilor... a lemnului. Intensifica culoarea parchetului. Adecvat pentru lemn bogat in tanin (Rovere... testarea produsului in prealabil, pe o suprafata mica. Grund pentru ciclul ... »

Pret: 95.98 EUR
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Lac parchet ecologic

lac parchet ecologic


Recomandat pentru interior,la lacuriea podelelor,parchet,mobilier,etc.Pentru... nuantare se recomanda un strat de grund nuantat "bassis" din aceeasi gama. ... »
Oferit de:3AB PRODUCT SRL
Buyer Member 13 ani
Timis
 Vanzare,deck,parchet,adeziv,lac,rasina,plinta,trepte,lambriuri,usi

Vanzare,deck,parchet,adeziv,lac,rasina,plinta,trepte,lambriuri,usi


pentru parchet, coltare, profile, placi OSB, glafuri, tencuiala decorativa, abrazive... interioare. -PARCHET -masiv romanesc, masiv exotic finisat si nefinisat... de lemn, rasina epoxilica si polioretanica, ulei, lac, chit, grund, adeziv, pasla ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Parchet - montaj, raschetare,finisaj impecabil

PARCHET - MONTAJ, RASCHETARE,FINISAJ IMPECABIL


* - Montaj parchet - Slefuit (raschetat) parchet - Chituit parchet - Aplicare grund... - Matuire grund - Lacuire parchet - Montaj plinta, pervaz (croit, lipit, siliconat...PARCHET - MONTAJ, RASCHETARE, LACUIRE, REPARATII, TRATAMENTE, TEHNICA DE ULTIMA ... »

Pret: 25 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Rasina epoxidica de consolidare pardoseli primer ep

Rasina epoxidica de consolidare pardoseli Primer EP


sau a parchetului montat cu adezivi; tratament antipraf pentru sape industriale, garaje... pentru pardoseli. Raport de amestec componente 1:1. CONSUM: 0,5-0,7 kg ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Lac resident bona

Lac Resident Bona


relativa Schema de aplicare: 1xPrime + 2xResident sau 3xResident fara grund ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Colorant cu miros redus, pe baza de solventi, pentru

Colorant cu miros redus, pe baza de solventi, pentru colorarea profesionala


. LOBADUR ProColor Colorant cu miros redus, pe baza de solventi, pentru colorarea... profesionala a parchetului si a podelelor din lemn. Nr articol. 11012 Grad de luciu...: Nu are Ambalaj: 0,75 l Giscode: G1 Domeniul de utilizare: Pentru ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Lac pentru lemn

lac pentru lemn


si exterior lacuri incolore pentru interior si exterior grund alb pentru interior... si lacuri pentru finisarea parchetului alte tipuri de grunduri si lacuri pentru lemn...lacuri pentru lemn,impregnanti pentru tratarea lemnului,pe baza de apa ... »
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Lac lobadur ws life (semimat/lucios)-loba

Lac LOBADUR WS Life (semimat/lucios)-Loba


pentru domeniul casnic. Avantaje: proprietati de prelucrare foarte bune si rezistent.... Parchet si podele de lemn, cu trafic normal. - Agitati bine materialul - Nu....Pregatiti pardoseala si grunduiti 2.Lasati grundul sa se uste, conf informatiilor ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Akzo nobel - supralux tivinil

Akzo Nobel - Supralux Tivinil


Grund impregnat pentru suprafete din lemn, netratate anterior, prealabil... lacuirii(cu lac de parchet Gemini), in special pentru parchet. Impiedica inchiderea... la culoare a parchetului, datorita rezidurilor de ceara sau alte materiale de tratare ... »
Oferit de:Color Home SRL
Buyer Member 14 ani
Timis
 Lac lobadur 2k duo (mat, semimat, lucios)-loba

Lac LOBADUR 2K DUO (mat, semimat, lucios)-Loba


pentru solicitari maxime. Rezistenta foarte mare la uzura chimica si mecanica.... Exista si in varianta anti-alunecare pentru o mai mare siguranta contra alunecarii..., cantine, scari. Parchet si podele din lemn, cu solicitare normala pana la foarte ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Lac lobadur easyfinish (mat, semimat, lucios)-loba

Lac LOBADUR EasyFinish (mat, semimat, lucios)-Loba


Parchet si podele din lemn, cu trafic normal pâna la intens.... Carcateristicile antialunecare, pentru salile de sport, conf. DIN 18032 se obtin... cu LOBADUR WS EasyPrime respectiv LOBADUR WS Exotengrund 2. Uscati grundul, conf ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Lac lobadur ws viva (semimat/mat)-loba

Lac LOBADUR WS Viva (semimat/mat)-Loba


cu trafic marit. Parchet si podele din lemn, cu trafic normal pana la intens... galetile de lacuire LOBATOOL 1.Pregatiti pardoseala si grunduiti 2.Lasati grundul sa... uniforma. Lacul este gata preparat pentru folosire si nu se dilueaza! In conditii ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
29 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"grund pentru parchet" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea