Inscrie firma »

grund pardoseli lemn - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre grund pardoseli lemn
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Grund hs globaseal-loba

Grund HS GlobaSeal-Loba


Grund special, superdens pentru parchet si pardoseli din lemn, pentru intiriea... si pardoseli din lemn, din esente de lemn european si tropical. Urmariti lista cu esentele... tonalitatii culorii lemnului, aplicat sub LOBADUR WS Global si lacuri bicomponente ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Grund prime intense bona

Grund Prime Intense Bona


Camp de utilizare: pardoseli de lemn si parchet inaintea folosirii lacurilor...Tip de produs: grund monocomponent 100% poliuretanica pe baza de apa. Asigura o... colorare bogata a lemnului Ambalaj: recipient 5L Instrument de aplicare: rola Bona ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Grund prime classic bona

Grund Prime Classic Bona


de utilizare: pardoseli din lemn si parchet inaintea folosirii lacurilor ecologice Bona...Tip de produs: grund acrilic monocomponent pe baza de apa, pastreaza culoarea... lemnului Ambalaj: recipient 5L Instrument de aplicare: rola Bona Camp ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Grund ultracoat universal base

Grund Ultracoat Universal Base


parchet si pardoseli din lemn. Caracteristici:uscare rapida, slefuire usoara...Grund monocomponent, pe baza de apa, cu intarire rapida si o buna putere... de lemn exotic sau lemn bogat in tanin, se recomanda efectuarea de teste in prealabil ... »

Pret: 57.04 EUR
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Grund monocomponent acrilic floor-primer

Grund monocomponent acrilic FLOOR-PRIMER


din lemn sau reconditionarea pardoselilor vechi. Disponibil in 3 culori: natural, alb...FLOOR-PRIMER, grund monocomponent acrilic cu uscare rapida, pe baza de apa..., fara NMP, ce previne fenomenul de lipire a canturilor, pentru finisarea pardoseli ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Grund bicomponent ultracoat premium base

Grund bicomponent Ultracoat Premium Base


de pardoseli din lemn masiv, parchet stratificat sau pentru reconditionarea pardoselilor...Grund bicomponent, pe baza de apa, cu o mare putere de acoperire, cu emisie... a lemnului. Intensifica culoarea parchetului. Adecvat pentru lemn bogat in tanin (Rovere ... »

Pret: 95.98 EUR
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Grund prime tempo bona

GRUND PRIME TEMPO BONA


,pentru aplicarea pe pardoseli din lemn si parchet inaintea aplicarii lacurilor ecologice Bona...PRIME TEMPO este un grund monocomponent poliuretan - acrilat, pe baza de apa.... Grundul Prime Tempo este usor de aplicat si se usuca foarte repede conferind ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Grund lemn 429

Grund lemn 429


din lemn, usi, pardoseli....Sistem poliuretanic format din grund de imbibare in doi componenti si lac ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Grund celulozic superlak extra

Grund celulozic Superlak extra


in interiorul incaperilor.In special se recomanda in calitate de grund pentru lemn... parchetului , a pardoselelor din lemn si a lambriurilor de lemn. Consum: pana la 12 m2/L...Grundul celulozic Superlak reprezinta o solutie de nitroceluloza in amestec ... »
Buyer Member 15 ani
Neamt
 Rasina epoxidica de consolidare pardoseli primer ep

Rasina epoxidica de consolidare pardoseli Primer EP


a suprafetei stratului suport; rol de bariera de vapori la aplicarea pardoselilor de lemn..., depozite, inainte de montajul pardoselilor inaltate sau aplicarea de vopsele epoxidice... pentru pardoseli. Raport de amestec componente 1:1. CONSUM: 0,5-0,7 kg ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Solutie pentru ingrijirea podele din lemn timber

Solutie pentru ingrijirea podele din lemn TIMBER natura


Detergent de curatare a pardoselilor din lemn Descriere : TIMBER natura este o... de contract.TIMBER natura a fost dezvoltat pentru restaurarea pardoselilor uzate din lemn... uzate.TIMBER natura subliniaza caracterul natural al lemnului si lasa un aspect ... »

Pret: 427.3 RON
Buyer Member 6 ani
Giurgiu
 Grund lobadur prima seal-loba

Grund LOBADUR Prima Seal-Loba


Grund pe baza de solvent pentru parchet si podele din lemn, folosit... de apa LOBADUR, pentru parchet si pardoseli din lemn, din lemn european si din lemn... de lemn, user de aplicat, nu solicita lemnul, intareste tonalitatea culorii, elect ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Grund lobadur ws easy prime-loba

Grund LOBADUR WS Easy Prime-Loba


- Pe pardoselile vechi, cu rosturi, pe esentele de lemn care au continut ridicat de coloranti...Grund aplicabil cu rola sau spaclul, cu uscare rapida, cu utilizare universala..., pe aproape toate esentele de lemn european si exotic. Putere de acoperire foarte buna ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Ultracoat toning base

Ultracoat Toning Base


NMP, pentru finisarea de pardoseli din lemn. Intensifica culoarea asemanator... lemn bogat in tanin (Stejar, Teck etc.). Se utilizeaza ca grund in ciclul...Grund bicomponent acrilic pe baza de apa, intensificator de culoare, cu o mare ... »

Pret: 111.6 EUR
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Montaj parchet

Montaj parchet


Montajul parchetului din lemn, lamele de mici sau mari dimensiuni, de orice fel... % din suprafata - aplicare un strat de grund - Inlocuire plinta/pervaz (optional ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 A parchetului si a podelelor din lemn lobadur

a parchetului si a podelelor din lemn LOBADUR Procolor-Loba


Sistem de colorare a pardoselilor din lemn. Da posibilitatea imbunatatirii... un strat de LOBADUR PrimaSeal. Recomandare de lucru pt parchet si pardoseli din lemn... aspectului optic al pardoselilor si in cazurile de renovare. Culori: Bilinga, Jatoba ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Vopsea poliuretanica bicomponenta emex / bidon 4 kg

Vopsea Poliuretanica Bicomponenta EMEX / Bidon 4 Kg


suprafetelor din metal, beton sau lemn, noi sau vechi, atat in conditii de interior, cat... mecanica si grunduirea prealabila cu Grund Epoxidic Anticoroziv EMEX, sau cu Grund... recomanda perierea si acoperirea cu Grund de Impregnare Poliuretanic EMEX ... »

Pret: 127.2 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Lac ecologic bicomponent ultracoat high traffic

Lac ecologic bicomponent Ultracoat High Traffic


parchet si pardoseli din lemn. Caracteristici:poliuretan alifatic, rezistent, nu se..., birouri, magazine, sali de expozitie, etc. pentru pardoseli cu trafic pietonal intens.... Lacul ULTRACOAT HIGH TRAFFIC, aplicat fara grund, intensifica considerabil culoarea ... »

Pret: 126.17 EUR
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Parchet - montaj, raschetare,finisaj impecabil

PARCHET - MONTAJ, RASCHETARE,FINISAJ IMPECABIL


, cat si modele deosebite, precum si efecte speciale pe pardoseli din lemn masiv... profesional al suprafetelor din lemn, pentru finisaje de mare finete si precizie, precum..., servicii complete de montaj si finisare a suprafetelor din lemn si pluta: - Controlul ... »

Pret: 25 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Amenajari interioare

Amenajari interioare


interioare si exterioare cu mortare de var si ciment (grund) 12. tencuieli interioare...-nivelante, armate) 21. pardoseli din placi ceramice (ceramica) 22. pardoseli din placi... mozaicate 23. vopsitorii de orice tip la tamplarii exterioare sau interioare din lemn ... »
Oferit de:RASUB S.R.L.
Buyer Member 14 ani
Olt
 Termoizolatii

Termoizolatii


termopan. Pentru terase si pardoseli circulabile, dupa termoizolre (extrudata) se... adeziv armat cu plasa din fibre de sticla; - strat de grund pentru fixarea... pe interior a constructiilor Izolarea termica si fonica a pardoselilor de la planseele ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Baumix adf35 - adeziv flexibil profesional

BAUMIX ADF35 - Adeziv flexibil profesional


- Vopseluri, cu aderenta buna la suport - Pardoseli din lemn sau placi aglomerate de lemn... naturala - pardoseli incalzite - suprafete supuse la solicitari intense - lipirea... sau de ipsos, cu aderenta buna la suport si amorsat cu grund Baumix GRD 05 - Placi de gips ... »

Pret: 51.67 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Constructii civile si industriale

Constructii civile si industriale


Pardoseli civile si industriale FLOWCRETE - (beton amprentat, beton tiparit... de caramida, piatra de rau, granit, lemn sau alte texturi naturale sau imaginare...: - grund alchidic termoaderent, Permacor 1705 - vopsea termospumanta, UNITHERM ... »
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 
23 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea