Inscrie firma »

grinzi metalice sudate - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre grinzi metalice sudate
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Constructii si confectii metalice de orice

Constructii si confectii metalice de orice complexitate


Grupul de firme METACOM propune toata gama de constructii metalice medii... si grele si structuri metalice pentru constructii civile si industriale...: - Structuri de rezistenta (stalpi, grinzi, pane, traverse, structuri tubulare, plansee ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Celula robotizata tip rws 2100 pentru sudare grinzi

Celula robotizata tip RWS 2100 pentru sudare grinzi


metalice si in special al celor care produc grinzi si sasiuri, SMT a dezvoltat... cale de rulare si unul sau doua sisteme mecano-hidraulice pentru fixarea grinzii... ce urmeaza a fi sudata. Robotii sudeaza concomitent atat talpa de sus cat si pe cea ... »
Buyer Member 12 ani
Buzau
 Cladiri metalice din profile zincate laminate la rece

Cladiri metalice din profile zincate laminate la rece


Alcatuire sistem: 1.Structura principala(stalpi si grinzi din profile zincate... tip C spate in spate;piese pentru noduri din table sudate vopsite RAL 9006 ... »
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Hale metalice

HALE METALICE


, conlucrand cu reteaua de grinzi metalice prin conectori metalici, sudati uzinat..., executie, transport, montaj si echipare pentru numeroase tipuri de hale metalice... etajate. Structurile de rezistenta ale halelor metalice pot fi proiectare ... »
Light Member 15 ani
Cluj
 Proiectare, executie, consultanta si antreprenoriat pentru constructia

PROIECTARE, EXECUTIE, CONSULTANTA si ANTREPRENORIAT pentru CONSTRUCTIA de HALE


de grinzi metalice prin conectori metalici, sudati pe talpile superioare ale grinzilor.... de grinzi metalice (europrofile IPE); plansee de beton armat, conlucrand cu reteaua... si antreprenoriat pentru orice tipuri de hale industriale: hale metalice, hale din beton armat ... »
Light Member 15 ani
Cluj
 Distantieri

Distantieri


corespunzatoare sub plasa sudata sau carcasa ce formeaza armatura pentru o placa de beton... stalpilor cilindrici, rectangulari, a grinzilor, a rampelor de scari etc. Montajul se ... »
Oferit de:HIDROPLASTO
Light Member 14 ani
Botosani
 Hale industriale

HALE INDUSTRIALE


, conlucrand cu reteaua de grinzi metalice prin conectori metalici, sudati uzinat...: - hale metalice; - hale din beton armat; - hale cu structura mixta (de otel...; - hale etajate. Structurile de rezistenta ale halelor metalice pot fi proiectare ... »
Light Member 15 ani
Cluj
 Curs sudor

Curs sudor


: - constructii metalice (grinzi, stalpi, tevi etc.); - instalatii de ridicat (macarale... continue si omogene. Se realizeaza astfel repere, subansambluri, piese sudate si alte... sudate - Respectarea normelor de securitate si de prevenire si stingere ... »

Pret: 550 RON
 Constructii de la a la z,dar si

Constructii de la A la Z,dar si proiectare,amenajari,instalatii,izolatii


la adancimea de 1m, cu grinzi de echilibrare cu h= 45cm, l = 30 cm, placa de beton armat..., grinzi si plansee din beton armat 10 cm. - TAMPLARIE, ferestre PVC cu geam termopan... dimensiuni standard, usa exterioara metalica, usi interioare celulare. - SCARA ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Sistemul termocfrag

Sistemul Termocfrag


(stalpi, grinzi, centuri, boiandrugi). Nu exista operatiuni de decofrare. Cofragul.... Pregrinda Termocofrag este un element semifabricat, realizat dintr-o structura metalica... spatiala sudata, de tip colivie, importata din Austria. Lonjeroanele inferioare ... »
Buyer Member 18 ani
Arad
 
10 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"grinzi metalice sudate" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea