Inscrie firma »

grinzi metalice hala - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre grinzi metalice hala
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Grinzi metalice

Grinzi metalice


metalice la comanda: usi hala, grinzi metalice, stalpi metalici ,gratare rigole...Firma specializata in confectii metalice executa o gama variata de confectii ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Hale metalice

HALE METALICE


FRISOMAT proiecteaza, dezvolta, produce si monteaza HALE METALICE, bazate... din otel galvanizat. Destinatii ale inovatoarelor hale metalice FRISOMAT: SPATII..., montate orizontal sau vertical, dupa dorinta clientului Halele metalice ... »
Oferit de:SC FRISOMAT SA
Light Member 10 ani
Neamt
 Hale metalice

HALE METALICE


, executie, transport, montaj si echipare pentru numeroase tipuri de hale metalice... etajate. Structurile de rezistenta ale halelor metalice pot fi proiectare... cand este necesar, structurile halelor industriale metalice pot fi transformate ... »
Light Member 14 ani
Cluj
 Hala autoportanta

Hala autoportanta


existente pana la 30m deschidere fara a incarca structura cu cadre metalice, grinzi... Machine). Realizam hale de la sol, direct de pe fundatie sau invelim structurile... si elicoptere, hale agricole, hale de depozitare diverse, acoperiri piscine. ... »

Pret: 50 EUR
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Hala autoportanta

Hala autoportanta


deschidere fara a incarca structura cu cadre metalice, grinzi cu zabrele, etc. Preturile...Hala autoportanta vopsita albastru Kemwater Fundulea. Unic detinator... in Romania al tehnologiei amaricane ABM 240( Automatic Building Machine). Realizam hale ... »

Pret: 55 EUR
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Hale semirotunde omega

HALE SEMIROTUNDE OMEGA


HALE SEMIROTUNDE, RECOMANDATE SI IN AGRICULTURA. Un sistem ingenios... sau de un adapost pentru culturile sezoniere? O hala tip OMEGA poate fi refolosita in locatii..., hala OMEGA este cea mai buna alegere. Structura din otel solid (IPE sau tubular ... »
Oferit de:SC FRISOMAT SA
Light Member 10 ani
Neamt
 Hale metalice din otel galvanizat tip astra

Hale metalice din otel galvanizat tip ASTRA


, cu materiale de calitate. Halele metalice din otel galvanizat tip ASTRA ofera un nivel...De la depozitare la birouri, destinatii aproape nelimitate. Halele ASTRA sunt... ridicat de personalizare. Structura tipica din grinzi cu zabrele confera deschideri ... »
Oferit de:SC FRISOMAT SA
Light Member 10 ani
Neamt
 Hale autoportante - semirotunde

Hale autoportante - semirotunde


existente pana la 30m deschidere fara a incarca structura cu cadre metalice, grinzi... Machine). Realizam hale de la sol, direct de pe fundatie sau invelim structurile... si elicoptere, hale agricole, hale de depozitare diverse, acoperiri piscine. Hala ... »

Pret: 55 EUR
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Constructii hale

CONSTRUCTII HALE


constructii hale metalice FRISOMAT: SPATII DE PRODUCTIE, SHOWROOMS, SERVICE AUTO...FRISOMAT proiecteaza, dezvolta, produce si monteaza HALE PREFABRICATE DIN OTEL.... - structura din grinzi cu zabrele 100% galvanizata - profile dublu Sigma 100% galvanizate ... »
Oferit de:SC FRISOMAT SA
Light Member 10 ani
Neamt
 Hale industriale

HALE INDUSTRIALE


: - hale metalice; - hale din beton armat; - hale cu structura mixta (de otel...; - hale etajate. Structurile de rezistenta ale halelor metalice pot fi proiectare... necesar, structurile halelor industriale metalice pot fi transformate in structuri ... »
Light Member 14 ani
Cluj
 Proiectare, executie, consultanta si antreprenoriat pentru constructia

PROIECTARE, EXECUTIE, CONSULTANTA si ANTREPRENORIAT pentru CONSTRUCTIA de HALE


si antreprenoriat pentru orice tipuri de hale industriale: hale metalice, hale din beton armat... rulante. Pentru structurile metalice ale halelor realizate pana in prezent au fost... de grinzi metalice (europrofile IPE); plansee de beton armat, conlucrand cu reteaua ... »
Light Member 14 ani
Cluj
 Constructii si confectii metalice de orice

Constructii si confectii metalice de orice complexitate


Grupul de firme METACOM propune toata gama de constructii metalice medii... si grele si structuri metalice pentru constructii civile si industriale...: - Structuri de rezistenta (stalpi, grinzi, pane, traverse, structuri tubulare, plansee ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Structuri metalice usoare pentru case,

structuri metalice usoare pentru case, hale, constructii civile si industriale


Folosind sistemul Art Stil Metal se pot realiza case si hale metalice folosind... ferme si grinzi zabrelite cu deschideri pana la 20 metrii. Deschiderea optima... metalice usoare pretul pe metru patrat este cu pana la 40% mai mic de cat alte sisteme ... »
Buyer Member 12 ani
Arad
 Hala autoportanta - munteni buzau, judetul ialomita

Hala autoportanta - Munteni Buzau, judetul Ialomita


si frontoane din tabla zincata ondulata, pe caroiaj de grinzi metalice. Inaltime maxima 9 m...Hala cu acoperis semirotund, pe pereti de beton, cu doua niveluri de inaltime ... »

Pret: 47 EUR
Oferit de:SC AGMI SRL
Gold Member 10 ani
Ialomita
Comanda acum
 Hale din otel galvanizat

HALE DIN OTEL GALVANIZAT


FRISOMAT proiecteaza, dezvolta, produce si monteaza HALE DIN OTEL GALVANIZAT..., ci profile usoare din otel galvanizat. Destinatii ale inovatoarelor hale... metalice din otel galvanizat tip FRISOMAT: SPATII DE PRODUCTIE, SHOWROOMS, SERVICE ... »
Oferit de:SC FRISOMAT SA
Light Member 10 ani
Neamt
 Hale industriale la cheie

Hale Industriale la cheie


NOU!!! HALE INDUSTRIALE LA CHEIE INDEPENDENTE ENERGETIC!!! Cel mai bun raport... calitate/pret Pentru reducerea consumului de energie electrica halele industriale pot... PE METRU PATRAT !!! ECO HIGH TECH realizeaza proiectarea si executia de hale ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Hale metalice din otel galvanizat tip flatrigma

Hale metalice din otel galvanizat tip FLATRIGMA


Perfect adaptata pentru o hala industriala, spatiu de productie, depozit..., atelier sau showroom. Sunteti in cautarea unei hale cu acoperis plat, pentru... a beneficia la maxim de hala dumneavoastra? FLATRIGMA va ofera constructia din otel ... »
Oferit de:SC FRISOMAT SA
Light Member 10 ani
Neamt
 Invelitoare autoportanta

Invelitoare autoportanta


deschidere fara a incarca structura cu cadre metalice, grinzi cu zabrele, etc. Preturile... hale de la sol, direct de pe fundatie sau invelim structurile existente pana la 30m..., hale agricole, hale de depozitare diverse, acoperiri piscine. ... »

Pret: 55 EUR
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Fundatii constructii metalice.

Fundatii constructii metalice.


metalice si constructii metalice, fundatii case, fundatii izolate, grinzi de legatura... metalice, hale industriale, structuri metalice si fundatii case...Bratan Construct realizeaza fundatii pentru hale industriale, structuri ... »

Pret: 40 EUR
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Spatiu industrial in viilor

Spatiu industrial in Viilor


pe care le ofera la inchiriere. Este din structura de beton pe stalpi si grinzi, iar... planseul este din beton armat cu plasa metalica. Intrucat cladirea mai are 2 etaje ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Structura hala metalica 10m x 20m x 4m

Structura Hala metalica 10m x 20m x 4m


Structura metalica Latime 10 metri Lungime 20 metri Inaltime 4 metri... Stalpi din IPE 200 Grinzi din IPE 180 Pane din tv 60x40 Pret 6300€ ... »

Pret: 6300 EUR
Buyer Member 1 ani
Bucuresti
 Hangar autoportant

Hangar autoportant


deschidere fara a incarca structura cu cadre metalice, grinzi cu zabrele, etc. Preturile... in Romania al tehnologiei amaricane ABM 240( Automatic Building Machine). Realizam hale..., hale agricole, hale de depozitare diverse, acoperiri piscine. ... »

Pret: 55 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Structuri metalice

structuri metalice


, in special pentru hale industriale si constructii grele (stalpi, grinzi, pane, cupole etc... tipuri de constructii si anume: - Elemente de structuri metalice complexe...) - Scari metalice - Copertine ... »
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Vanzare hala productie depozitare service auto codlea

Vanzare Hala productie depozitare service auto Codlea


. Hala este o constructie tipizata cu structura metalica din otel galvanizat...Startimob va propune spre achizitie o hala pretabila service auto, productie...,14 m) . Traveele sunt de 4,0 m si 5,0 m. Grinzile sunt legate cu panel Z 120 ... »

Pret: 340000 EUR
Light Member 6 ani
Brasov
 Confectii metalice

CONFECTII METALICE


. - structuri usoare din aluminiu, avand grinzi cu zabrele, stalpi cu profil special... spalatorii auto, service-uri auto, hale de productie. - hale de productie cu deschideri... panouri termoizolante poliuretan hale industriale, usi industriale, trape de fum. ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
51 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"grinzi metalice hala" in Firme Hot - 15 Rezultat(e)
Folositi cautarea