Inscrie firma »

grinzi de lemn pentru constructii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre grinzi de lemn pentru constructii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Casa de vacanta verona

Casa de vacanta Verona


tamplaria fara sticla. -lemn uscat in uscator la 12-15%umiditate. -conceputa pentru... -constructie cu pereti sandwich(casa Americana) -tamplarie pentru iarna cu geam termopan...CASUTA DE VACANTA VERONA 1.CARACTERISTICI TEHNICE -Casuta da vara pentru ... »
Oferit de:Nerva Prodcom
Buyer Member 13 ani
Suceava
 Case din lemn, bustean sau pe sttructura din

CASE DIN LEMN, BUSTEAN SAU PE STTRUCTURA DIN LEMN TIP SANDWICH


si lemn ori case de tip sandwich din OSB, constructii clasice la cheie sau la rosu..., lambriuri. Preturi Pretul pe mp de suprafata locuibila pentru constructiile... si interiori, podul cu grinzile si asteriala montate. Pentru casele tip sandwich ... »
Buyer Member 15 ani
Suceava
 Hale semirotunde omega

HALE SEMIROTUNDE OMEGA


de zbor de dimensiuni reduse, sau chiar pentru mici aeroporturi. * constructie... * fundatii prefabricate sau ancore special dezvoltate * grinzi de lemn * invelitoare... un concept inovativ. O constructie semirotunda din otel, cu linii elegante, la un pret ... »
Oferit de:SC FRISOMAT SA
Light Member 10 ani
Neamt
 Casa bobowa-136 mp

CASA BOBOWA-136 MP


Lemnul este un material de constructii modern, are o buna rezistenta... de 10 mm dispusa pe doua directii. - grinzi de lemn 50x 200-240 mm la distanta...-ului sau in spatiul mansardat, se poate folosi lemn lamelar incleiat (grinzi ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Feronerii

Feronerii


de cladiri cu schelet metalic, a constructiilor metalice tehnologice, a grinzilor Z... porti, zavoare, conectori pentru imbinari lemn, componente ale sistemului CD60...-C, laminarea profilurilor gips-carton si a contrafiselor pentru ferestre, sectionare ... »
Oferit de:Mezostahl. Kft.
Buyer Member 10 ani
Satu Mare
 Constructii de la a la z,dar si

Constructii de la A la Z,dar si proiectare,amenajari,instalatii,izolatii


constructiei. -Acte necesare pentru incheierea contractului - copie dupa actul... - ridicare Topografica pentru Proiect Autorizatie de Constructie - Certificat... ulterioare de pret ale materialelor. Pentru constructiile care se realizeaza in afara ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Case din lemn honeywood

Case din lemn Honeywood


CE pe lemnul utilizat (o premiera pentru firmele de constructii de case din lemn... Weinman. Dispunem de un centru de comanda numerica pentru prelucrarea grinzilor WBZ160... urmatoare (stiai ca o constructie din lemn, bine facuta, rezista sute de ani") 2 ... »

Pret: 100 RON
Buyer Member 3 ani
Bacau
 Cabana de familie

Cabana de familie


Asa poate arata o cabanuta in zona montana ,ideala pentru o familie care detine... un teren si nu ar dorii o investitie foarte mare. Aceasta este o constructie mixta... structura de lemn cu prinderea pe grinda de perimetru, Fatada principala se imbraca ... »
Buyer Member 10 ani
Arges
 Case la cheie

Case la cheie


cu stalpi si grinzi din beton sau zidarie cu stalpi si grinzi din beton pentru parter..., placa peste parter si etaj mansardat pe structura din lemn. La cheie constructia.../mp.+TVA pentru proiect tip; racordurile la utilitati si costul terenului care difera ... »

Pret: 29956 EUR
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Case pe structura de lemn la cheie

CASE PE STRUCTURA DE LEMN LA CHEIE


constructie din lemn va ofera un confort termic , pe care nici o alta constructie... traditionala nu vi-l poate oferi. O constructie din lemn creeaza o atmosfera de calm... sofisticate; montaj rapid; greutate proprie redusa; lemnul este un material de constructii ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Case structura de lemn

CASE STRUCTURA DE LEMN


cu gips carton hidrogofug , pregatit pentru placari cu faianta. Lemnul este uscat 16...%, masiv in structura peretilor, sau lemn lamelar incleiat (pentru elementele... duble sau din lemn stratificat pentru geam termopan; - obtional se pot realiza ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Burghiu cofraje lemn alpen - a˜ 8 mm

Burghiu cofraje lemn Alpen - a˜ 8 mm


de constructii, grinzi de lemn si panouri pentru cofraje. Lungime totala: 400 mm...Burghiu cofraje lemn Alpen - Ø 8 mm Burghiu pentru prelucrat lemn ... »

Pret: 41.81 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Burghiu cofraje lemn alpen - a˜ 16 mm

Burghiu cofraje lemn Alpen - a˜ 16 mm


de constructii, grinzi de lemn si panouri pentru cofraje. Lungime totala: 400 mm...Burghiu cofraje lemn Alpen - Ø 16 mm Burghiu pentru prelucrat lemn ... »

Pret: 88.13 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Burghiu cofraje lemn alpen - a˜ 18 mm

Burghiu cofraje lemn Alpen - a˜ 18 mm


de constructii, grinzi de lemn si panouri pentru cofraje. Lungime totala: 400 mm...Burghiu cofraje lemn Alpen - Ø 18 mm Burghiu pentru prelucrat lemn ... »

Pret: 112.95 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Burghiu cofraje lemn alpen - a˜ 20 mm

Burghiu cofraje lemn Alpen - a˜ 20 mm


de constructii, grinzi de lemn si panouri pentru cofraje. Lungime totala: 400 mm...Burghiu cofraje lemn Alpen - Ø 20 mm Burghiu pentru prelucrat lemn ... »

Pret: 131.48 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Burghiu cofraje lemn alpen - a˜ 22 mm

Burghiu cofraje lemn Alpen - a˜ 22 mm


de constructii, grinzi de lemn si panouri pentru cofraje. Lungime totala: 400 mm...Burghiu cofraje lemn Alpen - Ø 22 mm Burghiu pentru prelucrat lemn ... »

Pret: 172.36 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Burghiu cofraje lemn alpen - a˜ 24 mm

Burghiu cofraje lemn Alpen - a˜ 24 mm


de constructii, grinzi de lemn si panouri pentru cofraje. Lungime totala: 400 mm...Burghiu cofraje lemn Alpen - Ø 24 mm Burghiu pentru prelucrat lemn ... »

Pret: 191.2 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Burghiu cofraje lemn alpen - a˜ 28 mm

Burghiu cofraje lemn Alpen - a˜ 28 mm


de constructii, grinzi de lemn si panouri pentru cofraje. Lungime totala: 400 mm...Burghiu cofraje lemn Alpen - Ø 28 mm Burghiu pentru prelucrat lemn ... »

Pret: 266.24 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Burghiu cofraje lemn alpen - a˜ 30 mm

Burghiu cofraje lemn Alpen - a˜ 30 mm


de constructii, grinzi de lemn si panouri pentru cofraje. Lungime totala: 400 mm...Burghiu cofraje lemn Alpen - Ø 30 mm Burghiu pentru prelucrat lemn ... »

Pret: 307.02 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Burghiu cofraje lemn alpen - a˜ 10 mm

Burghiu cofraje lemn Alpen - a˜ 10 mm


de constructii, grinzi de lemn si panouri pentru cofraje. Lungime totala: 600 mm...Burghiu cofraje lemn Alpen - Ø 10 mm Burghiu pentru prelucrat lemn ... »

Pret: 53.67 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Burghiu cofraje lemn alpen - a˜ 16 mm

Burghiu cofraje lemn Alpen - a˜ 16 mm


de constructii, grinzi de lemn si panouri pentru cofraje. Lungime totala: 600 mm...Burghiu cofraje lemn Alpen - Ø 16 mm Burghiu pentru prelucrat lemn ... »

Pret: 97.54 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Burghiu cofraje lemn alpen - a˜ 18 mm

Burghiu cofraje lemn Alpen - a˜ 18 mm


de constructii, grinzi de lemn si panouri pentru cofraje. Lungime totala: 600 mm...Burghiu cofraje lemn Alpen - Ø 18 mm Burghiu pentru prelucrat lemn ... »

Pret: 128.38 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Burghiu cofraje lemn alpen - a˜ 20 mm

Burghiu cofraje lemn Alpen - a˜ 20 mm


de constructii, grinzi de lemn si panouri pentru cofraje. Lungime totala: 600 mm...Burghiu cofraje lemn Alpen - Ø 20 mm Burghiu pentru prelucrat lemn ... »

Pret: 151.74 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Burghiu cofraje lemn sds + alpen - a˜ 12 mm

Burghiu cofraje lemn SDS + Alpen - a˜ 12 mm


lemn de constructii, grinzi de lemn si panouri pentru cofraje. Lungime totala...Burghiu cofraje lemn SDS + Alpen - Ø 12 mm Burghiu pentru prelucrat ... »

Pret: 109.16 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Burghiu cofraje lemn alpen - a˜ 14x600 mm

Burghiu cofraje lemn Alpen - a˜ 14x600 mm


lemn de constructii, grinzi de lemn si panouri pentru cofraje. Lungime totala...Burghiu cofraje lemn Alpen - Ø 14x600 mm Burghiu pentru prelucrat ... »

Pret: 80.76 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
141 produse / 6 pagini
25 produse pe pagina.

"grinzi de lemn pentru constructii" in Firme Hot - 24 Rezultat(e)
Folositi cautarea