Inscrie firma »

ghilotina cant abs - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre ghilotina cant abs
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Masina manuala de aplicat cant, cehisa

Masina manuala de aplicat cant, CEHISA


Masina manuala de aplicat cant, CEHISA Cod: sh 605 Lipire cu: adeziv (tip... granule) Material aplicat: ABS,PVC, furnir Temperatura de lucru: 120 - 220 grade... Grosime cant: 0,4 - 2 mm Latime cant: 10 - 45 mm Putere instalata: 1,48 kW Tensiune ... »
Buyer Member 18 ani
Bacau
 Masina automata pentru aplicat folie cant es 3-50

Masina automata pentru aplicat folie cant ES 3-50


Masina automata pentru aplicat folie cant pe panouri drepte. Domeniul... de lucru : -debitare folie din bobina, cu ghilotina pneumatica -aplicare adeziv... pe panou -presare folie -taiere la capete cu ghilotina dubla -frezare de profilare ... »
Buyer Member 17 ani
Prahova
 Masina automata pentru aplicat folie cant cu

Masina automata pentru aplicat folie cant cu prefrezare KANTOMAX SPEED FU


Masina automata pentru aplicat folie cant pe panouri drepte. Domeniul... ) -debitare folie din bobina, cu ghilotina pneumatica -aplicare adeziv pe panou -presare... a produsului finit, datorita pregatirii suplimentare a suprafetei cantului. Standard CE ... »
Buyer Member 17 ani
Prahova
 Masina automata pentru aplicat folie cant kantomax

Masina automata pentru aplicat folie cant KANTOMAX SPEED


Masina automata pentru aplicat folie cant pe panouri drepte. Domeniul... unitati de lucru : -debitare folie din bobina, cu ghilotina pneumatica -aplicare ... »

Pret: 34956 RON
Buyer Member 17 ani
Prahova
 Masina stationara automata pentru aplicat cant winter

Masina stationara automata pentru aplicat cant Winter Kantomax Basic


, cu ghilotina cu ationare pneumatica, grup aplicare adeziv pe panou, grup presare cant... de silentioasa, avand o exploatare precisa si simpla Suportul robust pentru cant PVC si ABS...Aceasta masina de aplicat cant stationara se caracterizeaza printr ... »

Pret: 50811.25 RON
Bronze Member 8 ani
Iasi
Comanda acum
 Masina stationara automata pentru aplicat cant winter

Masina stationara automata pentru aplicat cant Winter Kantomax Basic FU


, cu ghilotina cu ationare pneumatica, grup aplicare adeziv pe panou, grup presare cant... de silentioasa, avand o exploatare precisa si simpla Suportul robust pentru cant PVC si ABS...Masina automata pentru aplicat cant pe panouri drepte Kantomax Kantomax Basic ... »

Pret: 62229.52 RON
Bronze Member 8 ani
Iasi
Comanda acum
 Masina stationara pentru aplicat cant nikmann kzm

Masina stationara pentru aplicat cant Nikmann KZM 6RTF


debitare cant din rola, cu ghilotina cu ationare pneumatica (grosime maxima PVC / ABS 3... Suportul robust (diametru 600 mm) pentru cant PVC si ABS garanteaza precizia... grupurilor se realizeaza rapid si cu usurinta Aceasta masina de aplicat cant este ... »

Pret: 175677.08 RON
Bronze Member 8 ani
Iasi
Comanda acum
 Masina profesionala de aplicat cant, cu 7 operatii

Masina profesionala de aplicat cant, cu 7 operatii LOHMEYER KAM 725 IQ


material cant: Din rola si baghete Retezare grosiera din rola: Cu ghilotina...Masina profesionala de aplicat cant, cu 7 operatii LOHMEYER KAM 725 IQ Cod...) cu actionare in contrasens. 2: Unitate de adezivare si retezare cant din rola. 3 ... »
Buyer Member 18 ani
Bacau
 Masina profesionala de aplicat cant, cu 9 operatii

Masina profesionala de aplicat cant, cu 9 operatii LOHMEYER KAM 750 IQ


cant: Din rola si baghete Retezare grosiera din rola: Cu ghilotina pneumatica... *: Cu rotunjire la colturi: min 140 mm *: Cu prefrezare: min 320 mm Tip material cant: ABS...Masina profesionala de aplicat cant, cu 9 operatii LOHMEYER KAM 750 IQ Cod ... »
Buyer Member 18 ani
Bacau
 Masina stationara pentru aplicat cant nikmann kzm

Masina stationara pentru aplicat cant Nikmann KZM 6RTF


aplicarea cantului ABS, datorita dortarii cu 7 grupuri de lucru. a€¢ Aceasta... prevazuta cu zece grupuri de lucru: grup debitare cant din rola, cu ghilotina... robust (diametru 600 mm) pentru cant PVC si ABS garanteaza precizia prelucrarii a ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Masina stationara pentru aplicat cant cu cnc nikmann

Masina stationara pentru aplicat cant cu CNC Nikmann KZM 6RTF CNC


profesionale pentru aplicarea cantului ABS, datorita dortarii cu 7 grupuri de lucru. a..., cu ghilotina cu ationare pneumatica (grosime maxima PVC / ABS 3 x 45 mm), grup aplicare...€¢ Suportul robust (diametru 600 mm) pentru cant PVC si ABS garanteaza ... »

Pret: 229841.34 RON
Light Member 15 ani
Bucuresti
 
11 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea