Inscrie firma »

generator de azot lichid - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre generator de azot lichid
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Generator de azot nitroflow

Generator de azot NitroFlow


Gama de generatoare de azot PARKER NitroFlow este disponibila in doua versiuni... de capacitate mica si medie, aceasta gama de generatoare ofera azotul necesar crearii... suprafata unui lichid si capacul recipientului cu azot este un procedeu de protectie ... »
Buyer Member 15 ani
Arges
 Generator de ozon

GENERATOR DE OZON


GENERATOR DE OZON Specificatii tehnice : Debit OZON: 200 mg./h Putere... pompa: 2-3 l/min Presiune lucru pompa: 0.015-0.02 Mpa Metoda generare OZON... este nici pe departe asa cum am invatat odinioara la scoala: un lichid incolor ... »

Pret: 870 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Fertilizant foliar last n

Fertilizant Foliar Last N


Last N Fertilizant foliar cu azot, formulare lichida. Reprezentantul unei noi... generatii de ingrasaminte foliare. Compozitia chimica garantata prin analiza: 25...% = 312 g/l azot Total (N) 3,9% = 49 g/l azot nitric, 3,9% = 49 g/l azot amoniacal ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Accelerator de priza isola isofrost (non-chloride)

Accelerator de priza ISOLA Isofrost (non-chloride)


sunt special formulati pentru cresterea rezistentei betonului. Efectele generate.... Pardoseli Date tehnice Aditiv: azotat de calciu Densitate (200C) 1,43 +/- 0,03g.../cm3 Culoare si forma lichid limpede Domeniu reco- mandat de dozare 0,2- 3,0 M ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Pompe de caldura

pompe de caldura


de incalzire pe combustibili clasici (gaz natural , gaz lichefiat , combustibil lichid... , combustibil solid) cat si generatoarele de apa racita (chillere) utilizate frecvent... - dioxid de sulf - dioxid de azot - metale grele Pompele de caldura sunt ... »
Buyer Member 17 ani
Constanta
 Aquarion water ionizer and filter - filtre de apa

Aquarion Water Ionizer and Filter - filtre de apa


chimic, generator de energie, lubrifiant, lichid de racire si rezerva latenta... de pesticide - Resturi de medicamente, hormoni - Azotati... din apa hidrocarburile, azotatii, fosfatii, pesticidele si alte substante nocive ... »

Pret: 5897 RON
Buyer Member 11 ani
Galati
 Aditiv reducere consum combustibil

Aditiv reducere consum combustibil


din combustibil) va conduce la o ardere a sa mult mai eficienta/complete si va genera o..., oxizi de azot, bioxid de carbon). Deasemenea zgomotul motorului va fi mai redus...: lichida Culoare: albastru pentru Diesel, verde pentru benzina, maro pentru ... »
Oferit de:SC Transoft SRL
Buyer Member 11 ani
Buzau
 Casa camelia cu pasaport energetic

CASA CAMELIA CU PASAPORT ENERGETIC


de la reducerea consumului de combustibili fosili pentru a genera caldura si curent electric... de energie. Din ce in ce mai mult, cenusa de termocentrala - un produs deseu generat... clorurate (CFC). La fabricarea polistirenului risipa de lichide si gaze este foarte mica ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 
8 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea