Inscrie firma »

furtune aer conditionat - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre furtune aer conditionat
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Furtun freon (aer conditionat)

Furtun freon (aer conditionat)


numai. Dimensiuni furtunuri: 8mm - 50 mm Furtune de aer conditionat asamblate...Reparam si confectionam furtunuri freon (aer conditionat) pentru masini si nu ... »
Buyer Member 14 ani
Brasov
 Bac (falci) presa furtun aer conditionat negru

Bac (falci) presa furtun aer conditionat NEGRU


BAC NEGRU DN08 Furtun aer conditionat REDUS BARRIER Usor de montat in aparatul... de sertizat furtune aer conditionat auto. Se poate repara furtun climatizare redus... culori in functie de dimensiunea bacului. Bacurile pentru presa de aer conditionat ... »
Light Member 14 ani
Mures
 Bac (falci) presa furtun aer conditionat portocaliu

Bac (falci) presa furtun aer conditionat PORTOCALIU


BAC PORTOCALIU DN12 Furtun aer conditionat REDUS BARRIER Usor de montat... in aparatul de sertizat furtune aer conditionat auto. Se poate repara furtun climatizare... si rapida in presa de sertizat furtun clima auto. Pentru o recunoastere usoara port ... »
Light Member 14 ani
Mures
 Bac (falci) presa furtun aer conditionat albastru

Bac (falci) presa furtun aer conditionat ALBASTRU


BAC ALBASTRU DN16 Furtun aer conditionat REDUS BARRIER Usor de montat... in aparatul de sertizat furtune aer conditionat auto. Se poate repara furtun climatizare... in presa de sertizat furtun clima auto. Pentru o recunoastere usoara port ... »
Light Member 14 ani
Mures
 Bac (falci) presa furtun aer conditionat purpuriu

Bac (falci) presa furtun aer conditionat PURPURIU


conditionat REDUS BARRIER Usor de montat in aparatul de sertizat furtune aer conditionat...BAC PURPURIU DN08 Furtun clima STANDARD BAC PURPURIU DN10 Furtun aer... in functie de dimensiunea bacului. Bacurile pentru presa de aer conditionat auto pot fi ... »
Light Member 14 ani
Mures
 Bac (falci) presa furtun aer conditionat verde

Bac (falci) presa furtun aer conditionat VERDE


furtune aer conditionat auto. Se poate repara furtun climatizare standard... in functie de dimensiunea bacului. Bacurile pentru presa de aer conditionat auto pot fi...BAC VERDE DN16 Furtun clima STANDARD Usor de montat in aparatul de strans ... »
Light Member 14 ani
Mures
 Bac (falci) presa furtun aer conditionat galben

Bac (falci) presa furtun aer conditionat GALBEN


furtune aer conditionat auto. Se poate repara furtun climatizare standard... in functie de dimensiunea bacului. Bacurile pentru presa de aer conditionat auto pot fi...BAC GALBEN DN12 Furtun clima STANDARD Usor de montat in aparatul de strans ... »
Light Member 14 ani
Mures
 Presa manuala pentru sertizat furtunele sistemelor de

Presa manuala pentru sertizat furtunele sistemelor de aer conditionat


Presa manuala pentru sertizat furtunele sistemelor de aer conditionat...Presa manuala pentru sertizat furtunele sistemelor de aer conditionat ... »

Pret: 1339.79 RON
Buyer Member 4 ani
Cluj
 Furtun de condens

FURTUN DE CONDENS


MATERIALE AER CONDITIONAT FURTUN DE CONDENS Tub riflat rezistent la compresiune ... »

Pret: 1.5 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Aparate de aer conditionat

APARATE DE AER CONDITIONAT


AER CONDITIONAT Pentru toate aparatele de aer conditionat achizitionate... beton). GARANTIE Toate modelele de aer conditionat comercializate de noi dispun... de aer conditionat prevad o garantie separata pentru compresor, dar sunt modele ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Aparat de aer conditionat

aparat de aer conditionat


Aparate de aer conditionat SERIA NORD STAR Clasa energetica...,6 AGENT FRIGORIFIC CONTINUT R410a DEBIT AER unitate de interior m3/h 600 NIVEL... cupru tur-retur, cablu cu 5 fire, furtun de scurgere condens, banda de matist). ... »
Buyer Member 14 ani
Botosani
 Aer conditionat apk 09a

Aer conditionat APK 09A


Aer Conditionat Mobil APK-09ARacire 2.6 kW / 9000 BTUClasa de energie Aracire... rezervortipintegrateLungimea si diametrul furtunului de evacuare de aer caldcm150 / 14,3Consumul ... »
Buyer Member 15 ani
Cluj
 Solutie curatat aer conditionat

Solutie curatat aer conditionat


neplacure din instalatia de aer conditionat a antoturismului dvs. Elimina mucegaiul... si instalatia de aer conditionat, la putere maxima timp de cateva minute. - Tara de origine... si ciupercile din instalatie. Este un produs sigur pentru orice instalatie de aer ... »

Pret: 13 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Service aer conditionat auto incarcam instalatii

Service Aer Conditionat Auto INCARCAM INSTALATII AER CONDITIONAT CU FREON


Service Aer Conditionat Auto AUTO-CLIMA= Incarcari freon,schimb ulei ,curatare...,dezinfectie,reparatii conducte si furtune ale instalatiilor AC AUTO.Toate serviciile le executam cu aparate ... »
Oferit de:Master Motors
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Aparat service aer conditionat auto

Aparat Service Aer Conditionat Auto


din instalatia de aer conditionat. Butelia de capacitate mare (20 kg) permite efectuarea... operatiilor de service si pe instalatii de aer conditionat la camioane si autobuze. Baza... si performantele necesare pentru interventii profesionale la sistemele de aer condititonat auto ... »
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Aer conditionat mobil pacn81

Aer conditionat mobil PACN81


Aer conditionat mobil PACN81 cu display LCD si telecomanda. Specificatii... a condensului - Pentru camere de pana la 80 m2 - Putere de intrare 900W - Circulatia aerului...Wh - Capacitate de umiditate (racire) 32 l/24h - Lungime furtun de evacuare 120 cm - Furtun ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Echipament aer conditionat sleek 300

Echipament aer conditionat Sleek 300


Statie pentru aet conditionat (AC) Sleek 300 Statie de aer conditionat complet... in softwere; Compresor 400 g/min; Furtune lungime 2m, conform SAEJ2196 ; Dimensiuni ... »
Light Member 9 ani
Iasi
 Solutie curatat aer conditionat ch2537

Solutie curatat aer conditionat CH2537


neplacure din instalatia de aer conditionat a autoturismului dvs. Elimina mucegaiul... fluidul este curat - Porniti motorul si instalatia de aer conditionat, la putere... si ciupercile din instalatie. Este un produs sigur pentru orice instalatie de aer ... »

Pret: 20 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Kit montaj standard - instalare aer conditionat

Kit montaj standard - instalare aer conditionat


Kitul pentru montajul unui aparat de aer conditionat tip split de perete... compatibilitatii dimensiunilor kitului cu cele prevazute de echipamentele de aer conditionat....,35 si 12.7; Banda de matisat; Cablu electric: 5 x 1,5 mm; Furtun de drenaj - tub ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Spray curatat instalatia de aer conditionat 300 ml

Spray curatat instalatia de aer conditionat 300 ml


inchid instalatia de aer conditionat si ventilatorul. Se introduce furtunul in teava...Produs pentru curatarea instalatiei de aer conditionat. Fara biocide.... Produsul este utilizat pentru curatarea sistemelor de aer conditionat (fixe, mobile ... »

Pret: 116.99 RON
Buyer Member 4 ani
Cluj
 Aparat aer conditionat portabil electric

Aparat aer conditionat portabil electric


Sistem aer conditionat Autoclima U-GO cu compresor electric - portabil... Aparatul de aer conditionat Autoclima U-GO este portabil, se potriveste la orice.... Beneficii: Aer conditionat portabil plug & play Aparatul de clima auto nu necesita ... »

Pret: 1249.5 EUR
Buyer Member 16 ani
Mures
 Bac (falci) presa furtun climatizare auto rosu

Bac (falci) presa furtun climatizare auto ROSU


furtune aer conditionat auto. Se poate repara furtun climatizare standard... in functie de dimensiunea bacului. Bacurile pentru presa de aer conditionat auto pot fi...BAC ROSU DN10 Furtun clima STANDARD Usor de montat in aparatul de strans ... »
Light Member 14 ani
Mures
 Solutie pentru curatat instalatia de aer conditionat,

Solutie pentru curatat instalatia de aer conditionat, 500ml


neplacure din instalatia de aer conditionat a autoturismului dvs. Elimina mucegaiul... fluidul este curat - Porniti motorul si instalatia de aer conditionat, la putere... si ciupercile din instalatie. Este un produs sigur pentru orice instalatie de aer ... »

Pret: 18 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Set reparatie aer conditionat (ac) - motorvip -

Set reparatie aer conditionat (AC) - motorvip - SRA72930


Detalii Set reparatie aer conditionat (AC) Set complet de diagnosticare... pentru a fi folosit la sistemele de aer conditionat cu freon tip R-134A -Presiune... Informatii aditionale - Set reparatie aer conditionat (AC) Cod produs ... »

Pret: 301 RON
Oferit de:SC PROMOTOR SRL
Buyer Member 8 ani
Alba
 Kit montaj instalare aer conditionat pentru

Kit montaj instalare aer conditionat pentru capacitati 18000 BTU


Kitul pentru montajul unui aparat de aer conditionat tip split de perete 18000... m. Kitul aer conditionat contine: Teava de cupru izolata: 6,35 si 12... cu cele prevazute de echipamentele de aer conditionat. ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
204 produse / 9 pagini
25 produse pe pagina.

"furtune aer conditionat" in Firme Hot - 6 Rezultat(e)
Folositi cautarea