Inscrie firma »

furtun pentru produse chimice - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre furtun pentru produse chimice
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Furtun din epdm pentru absorbtia si

FURTUN DIN EPDM PENTRU ABSORBTIA SI TRANSPORTUL PRODUSELOR CHIMICE - CHEMIDUT


FURTUN DIN EPDM PENTRU ABSORBTIA SI TRANSPORTUL PRODUSELOR CHIMICE - CHEMIDUT... din cauciuc CR negru antistatic (R < 10 6 Ohm/m.), este rezistent la produsele chimice... chimice agresive in conformitae cu normele EN 12115. Pentru acizi, baze si solventi ... »
Buyer Member 14 ani
Brasov
 Furtun epdm pentru transportul de

FURTUN EPDM PENTRU TRANSPORTUL DE PRODUSE CHIMICE - CHEMIGEN D /16 - EN 12115


FURTUN EPDM PENTRU TRANSPORTUL DE PRODUSE CHIMICE - CHEMIGEN D /16 - EN 12115... si antistatic (R < 106 Ohm/m.), este rezistent la produsele chimice, la ozon... STRUCTURA: Furtun din cauciuc EPDM antistatic, cu interiorul negru lucios, intarit ... »
Buyer Member 14 ani
Brasov
 Furtun absortie si transport produse

FURTUN ABSORTIE SI TRANSPORT PRODUSE CHIMICE - CHEMITON SD /10


FURTUN ABSORTIE SI TRANSPORT PRODUSE CHIMICE - CHEMITON SD /10 STRUCTURA...: Furtun cu interiorul negru lucios din cauciuc FKM, intarit cu inserii sintetice... si la conditile atmosferice. APLICATI: Absortia si transportul de produse chimice ... »
Buyer Member 14 ani
Brasov
 Furtun din epdm transport produse

FURTUN DIN EPDM TRANSPORT PRODUSE CHIMICE - CHEMIGEN /10


FURTUN DIN EPDM TRANSPORT PRODUSE CHIMICE - CHEMIGEN /10 STRUCTURA: Furtun..., exteriorul este din cuciuc EPDM negru antistatic, este rezistent la produsele chimice..., la ozon si la conditile atmosferice. APLICATII:Transportul de produse chimice ... »
Buyer Member 14 ani
Brasov
 Furtun uniferal de absortie si transport

FURTUN UNIFERAL DE ABSORTIE SI TRANSPORT PRODUSE CHIMICE - CHEMIGREN S&D


FURTUN UNIFERAL DE ABSORTIE SI TRANSPORT PRODUSE CHIMICE - CHEMIGREN S.../m.), exteriorul este din cauciuc CR negru, este rezistent la produsele chimice, ozon...&D /16 - EN 12115 STRUCTURA: Furtun cu interiorul translucid din UHMWPE (din ... »
Buyer Member 14 ani
Brasov
 
5 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"furtun pentru chimice" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea