Inscrie firma »

furtun instalatie picurare - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre furtun instalatie picurare
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Instalatie picurare

Instalatie picurare


Instalatia de picurare asigura apa de care are nevoie planta si se poate ... »
Light Member 13 ani
Galati
 Instalatie picurare

INSTALATIE PICURARE


. Instalatia de fertirigare prin picurare nu necesita forta de munca calificata pentru...Udatul la furtun este o risipã de neiertat, iar c... numeroasele avantaje a acestui sistem de irigare prin picurare: 1. Se dozeaza exact apa ... »
Light Member 13 ani
Galati
 Banda pentru irigare prin picurare dg, 30 cm

Banda pentru irigare prin picurare DG, 30 cm


Detalii produs Avantajele irigarii prin picurare si a administrarii... ingrasamintelor cu ajutorul acestei metode! Irigarea prin picurare permite controlul..., al bolilor si daunatorilor. Irigarea prin picurare presupune instalarea unor sisteme ... »

Pret: 0.22 RON
Oferit de:MARCOSER SRL
Light Member 17 ani
Galati
 Filtru cu sita

Filtru cu sita


prin picurare presupune instalarea unor sisteme de irigare prin picurare formate din banda... de irigare propriu-zisa sau tubul de picurare si accesoriile necesare montarii acestor... sisteme: furtun de apa, conectori, robineti, mufe de lagatura, dopuri, etc. ... »

Pret: 100 RON
Oferit de:MARCOSER SRL
Light Member 17 ani
Galati
 Rubineti

Rubineti


si instalatia/furtun picurare Pot fi utilizati pentru instalatie de irigare prin picurare...Rubinetii pentru instalatie de picurare fac legatura dintre teava de alimentare... tip banda dar si pentru cea instalatie de irigare prin picurare tip TUB. Avantajul ... »

Pret: 1 RON
Light Member 13 ani
Galati
 Sisteme de irigare

Sisteme de irigare


;Ÿi balcoane necesita irigare. In locul stropitorii ÅŸi furtunului, in ziua... sau cu stropire cu picurare, ascunse sub plante. Irigarea a devenit inteligenta... legate de puturi Racordare la instalatia de apa menajera Robinetul ... »

Pret: 39.9 RON
Oferit de:SC PROFIART SRL
Light Member 13 ani
Bucuresti
 
6 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea