Inscrie firma »

fotolii auto copii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre fotolii auto copii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Fotolii auto bebelusi / copii

Fotolii auto bebelusi / copii


-Fotoliu auto, grupa 0+ (copii de la 0 la 13 kg) cu reductor - Basic Luxe... disponibile: rosu cu maro, bleu cu negru, bleu cu bleumarin. -Acest scaun auto este ... »
Oferit de:AltConcept
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Nurse - fotolii auto tempo

NURSE - FOTOLII AUTO TEMPO


Scaunul auto Tempo se utilizeaza cu fata la directia de mers.Face parte... din grupa 1/2/3 (de la 9 la 36 kg).Caracteristici:- se utilizeaza pentru copii care au... baza scaunului auto protejeaza tapiseria autovehicolului Dvs- se regleaza ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Husa prosop pentru fotoliile auto grand prix

Husa prosop pentru fotoliile auto GRAND PRIX


Husã prosop pentru fotoliile GRAND PRIX ... »
Oferit de:SC Pitandy SRL
Buyer Member 11 ani
Dambovita
 Scaun auto copii fuego sprint

Scaun Auto Copii Fuego Sprint


de impact. Spatar reglabil in 3 pozitii. Spatarul fotoliului este necesar copiilor... cu greutatea mai mica de 15 kg. Poate fi folosit optional si pentru copii cu greutatea ... »
Oferit de:SC Pitandy SRL
Buyer Member 11 ani
Dambovita
 Scaun auto copii magellano inglesina

Scaun auto copii Magellano Inglesina


Scaun auto copii Magellano, marca Inglesina - Recomandat bebelusilor...-18 kg). - Nu montati fotoliul auto pe scaunul din fata , daca AirBag-ul este activ ... »

Pret: 720 RON
Buyer Member 10 ani
Galati
 Scaun auto copii axiss confetti - bct8608

Scaun auto copii Axiss Confetti - BCT8608


Scaune auto pentru copii 9-18 kg. Maxi Cosi Axiss Confetti Caracteristici... in fotoliul auto - Se roteste atat spre dreapta cat si spre stanga, in functie... echipat cu un indicator de culoare care semnalizeaza daca fotoliul auto este fixat ... »

Pret: 1399 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scaun auto copii grand prix silverline

Scaun Auto Copii Grand Prix Silverline


dispune de o talpa din plastic ce poate fi reglata asigurand fotoliului un plus... de inclinare pentru o mai buna stabilitate si confort, in special pentru copii cu greutatea... a capului si gatului pentru copii cu greutatea mai mica de 10 kg. Utilizarea acesteia ... »
Oferit de:SC Pitandy SRL
Buyer Member 11 ani
Dambovita
 Foppapedretti scaun auto copii babyroad

FoppaPedretti Scaun auto copii BabyRoad


.Utilizare:Grupa 1 (9 - 18kg, de la 1 an pana la aproximativ 4 ani): instalati fotoliul auto...FoppaPedretti Scaun auto BabyRoadScaun auto aprobat pentru grupele 1, 2 si 3... pe inaltime.Design modern si sportiv.Partea de sezut a fotoliului este realizata dintr ... »

Pret: 322.63 RON
Oferit de:ISACOMP S.R.L.
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Scaun auto copii opal confetti - bct8525

Scaun auto copii Opal Confetti - BCT8525


Scaune auto pentru copii 0-18 kg. Bebe Confort Opal Confetti Caracteristici... catre directia de mers la cea cu fata catre directia de mers, fotoliu auto se...-o simpla rotire a butonului central, fotoliul se ajusteaza pe latime pentru confortul ... »

Pret: 1465 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Wallaboo husa scaun auto copii gr.1

WALLABOO Husa scaun auto copii gr.1


WALLABOO Husa scaun auto copii gr.1 Husa pentru scaunele auto grupa 1 super... pe husa existenta a scaunului auto pentru copii- Montare usoara pe scaunele... moale care acopera fotoliul in intregime pentru a oferi copilului dumneavoastra o ... »

Pret: 124 RON
Oferit de:ISACOMP S.R.L.
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Scaun auto copii le mans- cam

Scaun auto copii Le Mans- Cam


Scaun auto copii Le Mans- CamScaun auto evolutiv omologat pentru grupele 1... adapteaza cresterii bebelusului. Grupa 1 (9-18 kg): scaunul auto este fixat de fotoliul.../04. Scaun auto copii Le Mans- Cam ... »

Pret: 537 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Pierre cardin scaun auto copii ps 274

PIERRE CARDIN Scaun auto copii PS 274


la varsta de aproximativ 1 an.Scaunul auto tip scoica este destinat copiilor... cu greutatea pana la 10 kg se recomanda pozitionarea fotoliului auto cu spatele spre...PIERRE CARDIN Scaun auto cosulet PS 274Scaunul auto Pierre Cardin face parte ... »

Pret: 290 RON
Oferit de:ISACOMP S.R.L.
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Scaun auto copii axiss dress blue - bct8608_2

Scaun auto copii Axiss Dress Blue - BCT8608_2


Scaune auto pentru copii 9-18 kg. Bebe Confort Axiss Dress Blue... pozitionarea copilului in fotoliul auto - Se roteste atat spre dreapta cat si spre stanga... de siguranta, este echipat cu un indicator de culoare care semnalizeaza daca fotoliul auto ... »

Pret: 1399 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scaun auto copii axiss divine denim - bct8608_1

Scaun auto copii Axiss Divine Denim - BCT8608_1


Scaune auto pentru copii 9-18 kg. Bebe Confort Axiss Divine Denim... pozitionarea copilului in fotoliul auto - Se roteste atat spre dreapta cat si spre stanga... de siguranta, este echipat cu un indicator de culoare care semnalizeaza daca fotoliul auto ... »

Pret: 1399 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scaun auto copii axiss raspberry red - bct8608_6

Scaun auto copii Axiss Raspberry Red - BCT8608_6


Scaune auto pentru copii 9-18 kg. Maxi Cosi Axiss Raspberry Red... pozitionarea copilului in fotoliul auto - Se roteste atat spre dreapta cat si spre stanga... de siguranta, este echipat cu un indicator de culoare care semnalizeaza daca fotoliul auto ... »

Pret: 1399 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scaun auto copii axiss walnut brown - bct8608_5

Scaun auto copii Axiss Walnut Brown - BCT8608_5


Scaune auto pentru copii 9-18 kg. Maxi Cosi  Axiss Walnut Brown... pozitionarea copilului in fotoliul auto - Se roteste atat spre dreapta cat si spre stanga... de siguranta, este echipat cu un indicator de culoare care semnalizeaza daca fotoliul auto ... »

Pret: 1399 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scaun auto copii axiss total black - bct8608_4

Scaun auto copii Axiss Total Black - BCT8608_4


Scaune auto pentru copii 9-18 kg. Maxi Cosi  Axiss Total Black - Este... in fotoliul auto - Se roteste atat spre dreapta cat si spre stanga, in functie... echipat cu un indicator de culoare care semnalizeaza daca fotoliul auto este fixat ... »

Pret: 1399 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scaun auto copii axiss graphic crystal - bct8608_8

Scaun auto copii Axiss Graphic Crystal - BCT8608_8


Scaune auto pentru copii 9-18 kg. Maxi Cosi Axiss Graphic Crystal... pozitionarea copilului in fotoliul auto - Se roteste atat spre dreapta cat si spre stanga... de siguranta, este echipat cu un indicator de culoare care semnalizeaza daca fotoliul auto ... »

Pret: 1399 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scaun auto copii axiss classic - bct8608_7

Scaun auto copii Axiss Classic - BCT8608_7


Scaune auto pentru copii 9-18 kg. Maxi Cosi Axiss Classic Caracteristici... in fotoliul auto - Se roteste atat spre dreapta cat si spre stanga, in functie... echipat cu un indicator de culoare care semnalizeaza daca fotoliul auto este fixat ... »

Pret: 1399 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scaun auto copii axiss robin red - bct8608_9

Scaun auto copii Axiss Robin Red - BCT8608_9


Scaune auto pentru copii 9-18 kg. Maxi Cosi Axiss Robin Red Caracteristici... in fotoliul auto - Se roteste atat spre dreapta cat si spre stanga, in functie... echipat cu un indicator de culoare care semnalizeaza daca fotoliul auto este fixat ... »

Pret: 1399 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scaun auto copii axiss divin denim - bct8608_8

Scaun auto copii Axiss Divin Denim - BCT8608_8


Scaune auto pentru copii 9-18 kg. Maxi Cosi Axiss Divin Denim Caracteristici... in fotoliul auto - Se roteste atat spre dreapta cat si spre stanga, in functie... echipat cu un indicator de culoare care semnalizeaza daca fotoliul auto este fixat ... »

Pret: 1399 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scaun auto copii axiss concrete grey - bct8608_6

Scaun auto copii Axiss Concrete Grey - BCT8608_6


Scaune auto pentru copii 9-18 kg. Maxi Cosi Axiss Concrete Grey... pozitionarea copilului in fotoliul auto - Se roteste atat spre dreapta cat si spre stanga... de siguranta, este echipat cu un indicator de culoare care semnalizeaza daca fotoliul auto ... »

Pret: 1399 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scaun auto copii axiss black crystal - bct8608

Scaun auto copii Axiss Black Crystal - BCT8608


Scaune auto pentru copii 9-18 kg. Maxi Cosi Axiss Black Crystal... pozitionarea copilului in fotoliul auto - Se roteste atat spre dreapta cat si spre stanga... de siguranta, este echipat cu un indicator de culoare care semnalizeaza daca fotoliul auto ... »

Pret: 1399 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Fotoliu auto copii iseos neo black - bct85213390

Fotoliu auto copii Iseos Neo Black - BCT85213390


Fotoliu auto pentru copii 0-18 kg. Bebe Confort Iseos Neo Black - Printr...-o simpla rotire a butonului central, fotoliul se ajusteaza pe latime pentru confortul... central si se face progresiv pentru inclinarea maxima a fotoliului  - "Side ... »

Pret: 1145 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scaun auto copii axiss mosaic blue - bct8608_7

Scaun auto copii Axiss Mosaic Blue - BCT8608_7


Scaun auto copii Axiss Mosaic Blue C -          Sistemul... fotoliul auto este fixat corespunzator pentru pozitia de drum. -          Opt... in fotoliul auto -          Dispozitivul special de tensionare a centurilor ... »

Pret: 1399 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
666 produse / 27 pagini
25 produse pe pagina.

"fotolii auto copii" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea