Inscrie firma »

forta de munca servicii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre forta de munca servicii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Alte servicii recrutare forta de

Alte servicii recrutare forta de munca


Asistenta recrutare forta de munca, consultanta, selectie, interviuri, testare..., evaluare, fisa post, contracte de munca, aviz, permis de munca, permis de sedere ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Servicii recrutare si plasare forta

Servicii recrutare si plasare forta de munca


Portofoliul nostru pentru aceste servicii cuprinde Companii mari si medii... ca externalizarea serviciilor de recrutare si administrare de personal, inclusiv salarizare... incheierea unui contract de prestari servicii cu Compania noastra pentru segmentul ... »
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Recrutare personal calificat

recrutare personal calificat


- Ohio si Bucuresti- Romania, specializata in servicii de: selectie, asistenta... - obtinerea autorizatiilor de munca - organizarea deplasarii in Romania EAG ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Servicii de selectie si plasare

Servicii De Selectie Si Plasare Forta De Munca


Junona Consult ofera servicii profesionale de recrutare personal, conform ... »
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Recrutare, selectie si plasare forta de

RECRUTARE, SELECTIE SI PLASARE FORTA DE MUNCA


SC JOB CONSULTING SRLOFERA UN PACHET COMPLET DE SERVICII DE RECRUTARE, SELECTIE.... ACESTE SERVICII POT FI COMPLETATE SI DE ADMINISTARREA DE PERSONAL DAR NU IN ULTIMUL ... »
Oferit de:STEPA IT S.R.L
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Servicii

SERVICII


SOCIETATE SPECIALIZATA PE DOMENIUL SELECTARII SI PLASARII FORTA DE MUNCA... , MEDIERE PE PIATA MUNCII, TESTARE PSIHOLOGICA - ZONA IASI ... »
Oferit de:STEPA IT S.R.L
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Prestari servicii resurse umane

Prestari servicii resurse umane


care revin firmelor in intocmirea documentelor privind forta de munca au crescut...In contextul modificarilor legislative in domeniul muncii si al schimbarilor... sta la dispozitie intocmind pentru dumneavoastra documentele privind forta ... »

Pret: 15 RON
Buyer Member 10 ani
Prahova
 Servicii de curatenie

Servicii de curatenie


echipamente si ustensile, detergenti aferenti si forta de munca. Va vom surprinde...ASTRA-SHINE SRL va ofera servicii complete de curatenie profesionala.... Servicii de curatenie la domiciliu si companii: * servicii de curatenie ... »
Buyer Member 12 ani
Arad
 Servicii curatenie

Servicii curatenie


cheltuielile de transport echipamente si ustensile, detergenti aferenti si forta de munca...Compania Bright Cleaning va ofera servicii complete de curatenie profesionala.... Va stam la dispozitie cu o gama flexibila de servicii de curatenie adresate atat ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Tinichigii auto olanda - oferta de munca

Tinichigii auto Olanda - oferta de munca


de munca din Olanda cauta tinichigii auto pentru diverse companii si service-uri auto...Denumire pozitie: Tinichigiu Auto Descriere profil: Agentie de plasare forta...;n conformitate cu instrucțiunile de muncã. - Observarea, recunoa&#537 ... »

Pret: 1650 EUR
Buyer Member 6 ani
Iasi
 Vopsitori auto olanda - oferta de munca

Vopsitori auto Olanda - oferta de munca


de munca din Olanda cauta vopsitori auto pentru diverse companii si service-uri auto...Denumire pozitie: Vopsitor auto. Descriere profil: Agentie de plasare forta... observate pe durata muncii. - Pregãtirea mașinii pentru vopsire ... »

Pret: 1650 EUR
Buyer Member 6 ani
Iasi
 Consultanta ohsas - certificare ohsas - ohsas 18001 - securitatea

Consultanta OHSAS - certificare OHSAS - OHSAS 18001 - securitatea muncii


si Constanta, o echipa de 3 senior-consultanti, 7 junior-consultanti si o forta de vanzare..., servicii inspectii tehnice, asigurarea calitatii in productie, imbunatatire procese ... »
Buyer Member 10 ani
Bacau
 Recrutare si selectie personal

RECRUTARE SI SELECTIE PERSONAL


Recrutare si selectie Pachet de servicii complete care acopera nevoile ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Plasare bone/educatori personali pt. copii

PLASARE BONE/EDUCATORI PERSONALI PT. COPII


de forta de munca pt. persoane care nu au fost instruite de catre noi.... activ la cererea absolventilor care se afla in cautarea unui loc de munca in domeniu.... Din respect si responsabilitate pt. clientii nostri nu prestam servicii de plasare ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Servicii curatenie cladiri prahova

Servicii curatenie cladiri Prahova


si forta de munca necesara pentru a va transforma locuinta intr-un loc cald...Florax presteaza servicii de curatenie cu profesionalism si seriozitate... sunt flexibile si avantajoase in functie de serviciile de curatenie solicitate ... »

Pret: 3 RON
Buyer Member 9 ani
Prahova
 Lista preturi servicii de curatenie

Lista preturi servicii de curatenie


si solutiilor de curatare si tratare a suprafetelor, consumabile, forta de munca ... »

Pret: 100 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Servicii de  curatenie profesionale

Servicii de curatenie profesionale


si solutiilor de curatare si tratare a suprafetelor, consumabile, forta de munca...CURATENIE SERVICII -PRETURI DE CRIZA ! - Curatenie Garsoniera(max 40mp) = 150 ... »
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Oferta servicii de inchiriere: minibuldo-excavator

Oferta servicii de inchiriere: Minibuldo-excavator


constructiilor, forta de munca este din ce in ce mai greu accesibila si scumpa, folosirea... la costuri minime, in timp util si la o calitate desavirsita; - Munca cu utilajele... sau probleme de securitatea muncii, operatorul utilajului fiind angajatul prestatorului ... »
Buyer Member 11 ani
Sibiu
 Servicii oferite

Servicii Oferite


Mitoseriu" ofera o gama variata de servicii legale si paralegale in urmatoarele ramuri... jurisdictionala. Dreptul muncii: asistenta si reprezentare in litigii de munca...; redactare/avizare contracte colective si individuale de munca; redactare ... »
Oferit de:Cabinet avocat
Light Member 16 ani
Iasi
 Service camioane

Service camioane


toate aceste nevoi. Dispunem de toate echipamentele si forta de munca necesara...Acordam in permanenta o mare importanta serviciilor de care clientul poate... de service ale clientilor nostri am dezvoltat o retea de dealeri capabila sa satisfaca ... »
Oferit de:EVW Holding SRL
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Servicii de curatenie

SERVICII DE CURATENIE


includ costul echipamentelor, detergentilor si solutiilor, forta de munca..., cu experienta si punem accent pe seriozitate, respect si corectitudine. Oferim servicii... si comunicare exceptionala si va veti convinge de faptul ca, serviciile noastre corespund ... »

Pret: 2 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Divizia de curatenie

Divizia de curatenie


a suprafetelor, consumabile, forta de munca, supravegherea necesara desfasurarii acestei... colaboratorii, oferand un standard inalt de servicii. ... »
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Venus zen forte 120 capsule - herbagetica

Venus Zen Forte 120 capsule - Herbagetica


Produs Notificat de Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice... creierului. De asemenea, accelereaza recuperarea dupa munca grea, regleaza ciclul...-2 capsule pe ziPREZENTARE PRODUS: flacon cu 120 capsule Venus Zen Forte ... »

Pret: 105.85 RON
Buyer Member 8 ani
Brasov
 Venus zen forte 30 capsule - herbagetica

Venus Zen Forte 30 capsule - Herbagetica


Produs Notificat de Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice... creierului. De asemenea, accelereaza recuperarea dupa munca grea, regleaza ciclul...-2 capsule pe ziPREZENTARE PRODUS: flacon cu 30 capsule Venus Zen Forte ... »

Pret: 30.61 RON
Buyer Member 8 ani
Brasov
 Venus zen forte 60 capsule - herbagetica

Venus Zen Forte 60 capsule - Herbagetica


Produs Notificat de Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice... creierului. De asemenea, accelereaza recuperarea dupa munca grea, regleaza ciclul...-2 capsule pe ziPREZENTARE PRODUS: flacon cu 60 capsule Venus Zen Forte ... »

Pret: 57.39 RON
Buyer Member 8 ani
Brasov
89 produse / 4 pagini
25 produse pe pagina.

"forta de munca servicii" in Firme Hot - 49 Rezultat(e)
Folositi cautarea