Inscrie firma »

forme tuburi de beton - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre forme tuburi de beton
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Tuburi din beton

TUBURI DIN BETON


Tuburi din beton - Tehnologia de fabricatie combina procedeul de centrifugare.... Tuburile si piesele din beton armat produse cu aceasta tehnologie sunt destinate pentru... ataca betonul sau inelul de etansare din cauciuc. In functie de forma lor ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Piscine - cele mai fiabile din romania

Piscine - Cele Mai Fiabile din Romania


Realizam piscine din beton cu dubla armatura fier, pereti din beton armat... si platouri dus, borduri piscina. Realizam piscine cu orice forma sau adancime..., de la piscine simple dreptunghiulare pana la luxoase piscine cu forme rotunjite ... »
Buyer Member 11 ani
Prahova
 Fibre metalice

Fibre metalice


hidrotehnice, elemente prefabricate pentru tuburi de beton, dale, pontoane plutitoare... a utilizarii betonului a condus la teorii noi si la ideea asocierii betonului in special... patentul american privind betonul cu fibre de otel, iar din anii 1960, betonul armat ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Aditiv sapa 10kg, ivar

Aditiv sapa 10kg, IVAR


Aditiv sapa O Pentru o functionare mai buna a sapei de beton; O Solutie... a aditivului se obtine cand solutia se adauga la betonul deja amestecat; O Disponibilitate.... Aditivul super fluidifiant pentru beton reduce raportul apa ciment (a c) imbunatatind ... »

Pret: 123 RON
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Produse din material plastic

Produse din Material Plastic


in acest sens au fost achizitionate in fiecare an noi masini automate. Formele au fost... pentru sticle, capace de spray-uri, capace de tuburi si distantiere pentru industria... betonului. ... »
Oferit de:HIDROPLASTO
Light Member 14 ani
Botosani
 Robot hidraulic pentru curatarea piscinei zodiac mx9

Robot hidraulic pentru curatarea piscinei Zodiac MX9


de sticla) si de orice forma, chiar si cu podeaua in panta. Echipat cu tuburi noi... zonele piscinei, indiferent de forma acesteia (de la 9x5 la 12x6m) si indiferentul... si cu acoperirea suprafetei cu PVC, mozaic vitrat sau beton vopsit. Curata podeaua si peretii ... »

Pret: 2500 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Invitatie la the big 5 dubai - targ international de constructii

Invitatie la The Big 5 Dubai - Targ International de Constructii


sub forma a 8 Expozitii Specializate desfasurate in 18 hale de expunere... acoperisuri materiale de etansare Beton & Produse similare Materiale... din beton pereti cortina accesorii pt. pereti usi si accesorii armaturi sticla ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Statii epurare mbr

Statii Epurare MBR


de pompare care poate fi executata din tuburi prefabricate din beton si care va fi... in bazinul de omogenizare, executat din beton armat, ingropat. Durata medie de tranzitare... proceselor metabolice, substantele biodegradabile din apa uzata ajung sub forma dizolvata ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 
8 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"forme tuburi de beton" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea