Inscrie firma »

folie polietilena pentru constructii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre folie polietilena pentru constructii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Folie polietilena pentru constructii

Folie polietilena pentru constructii


folie folosita in constructii la acoperirea diverselor materiale ,sub sape ... »
Buyer Member 16 ani
Brasov
 Folie din polietilena

Folie din polietilena


pentru agricultura, stabilizata UV si rezistenta pana la 4 anotimpuri; - Folie color... din granula reciclata pentru constructii; Folia de LDPE poate avea urmatoarele..., semipantalon sau pliata. Folie termocontractibila din polietilena Folia termo este o ... »
Oferit de:SC FUXIA SRL
Buyer Member 14 ani
Neamt
 Folie polietilena

Folie polietilena


Producator folie polietilena LDPE, HDPE vinde urmatoarele tipuri de folii...: - folii pentru agricultura natur sau aditivata UV (garantata 1 an sau 2 ani..., semipantalon, fila simpla) - folie stretch manuala sau automata - folie pentru ... »
Buyer Member 13 ani
Arges
 Folie pentru constructii

Folie pentru constructii


Folie de culoare neagra pentru acoperiri temporare de sape de beton, protectie... temporara a usilor si ferestrelor contra ploii, vantului pe toata durata constructiei... foarte importanta la o folie pe care oricum o veti arunca dupa prima utilizare, insa ... »
Oferit de:SC ROMCARBON SA
Buyer Member 10 ani
Buzau
 Folie polietilena (ldpe)

Folie Polietilena (LDPE)


solar -folie industriala pentru constructii -folie termocontractibila -folie...Producem si comercializam o gama larga de folii: -folie alba -folie UV pentru... color -furtun PVC pentru udat gradina -saci albi -saci colorati -saci menajeri ... »
Light Member 13 ani
Arges
 Folie ldpe pentru constructii

FOLIE LDPE PENTRU CONSTRUCTII


FOLIE LDPE PENTRU CONSTRUCTII, DIMENSIUNE 4200 X 0,12 mm, culoare - negru ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Folie polietilena expandata si formate din

Folie Polietilena expandata si formate din folie


produselor chimice, acestea fiind esentiale pentru industria constructiilor, deci putem...Produsele de polietilena expandata au demonstrat calitati cu totul deosebite..., atat pentru ambalarea unor produse ( protejeaza in conditii excelente orice ... »
Buyer Member 14 ani
Neamt
 Folie polietilena granulata

Folie polietilena granulata


Folia din polietilena granulata este ideala pentru constructia de solarii ... »

Pret: 6 RON
Buyer Member 8 ani
Braila
 Folie pentru agricultura,folie

folie pentru agricultura,folie pentru uz indistrual


-care cuprinde confectii din folie de polietilena,pentru uz industrial incluzand mai multe...,EUROPACH pungi de polietilena de asemenea Prointermed mai produce folie pentru agricultura...Prointermed produce folie pentru uz industrial;gama produselor PROTECHTOR ... »
Buyer Member 14 ani
Arges
 Folii

Folii


A. Folii: Folie polietilena - folie pantalon - folie film - folie...-l atractiv pentru consumator Folie termocontractibila - folie film - folie.... Folie avertizoare Utilizata in constructii, folia avertizoare poate avea ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Fabrica pentru produs saci de rafie,saci mesh,saci

Fabrica pentru produs saci de rafie,saci mesh,saci polietilena


) , folie si saci de polietilena , produse caserate cu folie p.e. Fabrica este noua...Vindem fabrica moderna pentru producerea de saci de rafie, saci mesh (leno... de amplasare . Constructia modulara permite realizarea cu usurinta a diferitor ... »

Pret: 185000 EUR
Buyer Member 5 ani
Bacau
 Saltele de protectie pentru constructii tip lk

SALTELE DE PROTECTIE PENTRU CONSTRUCTII TIP LK


cu folie de polietilena. Date tehnice: Greutatea de suprafata: ca. 400 g/m2 Material... in domeniul constructiilor Prelate de protectie etc. Straturi intermediare pentru... netesut: material netesut intarit mecanic din PP cca. 350 g/m2 Folia: folie neagra ... »
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Folie 150 microni

Folie 150 microni


olie profesionala din polietilena pentru acoperire sere si solarii din gama... cu grosimea de 150 microni are 6,5 m2/ kg. Pentru constructia solariilor pe structura... profesionala PERITA Grosimea foliei este 150 microni (0,15 mm), triplustratificata (3 ... »
Buyer Member 5 ani
Galati
 Folie termoizolanta

Folie Termoizolanta


Folie de polietilena cu "perne" de aer, cu suprafata metalizata..., reflectorizanta de caldura. Alte materiale pentru constructii disponibile. ... »
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Folie tubulara sau pantalon pentru

Folie tubulara sau pantalon pentru ambalare


si foliile termocontractibile utilizate pentru realizarea de ambalaje compacte pentru... sticle de suc/apa/bere/, pentru doze, borcane, sticle, dar si cutii. Foliile... o comanda de folie din polietilena tubulara sau pantalon, contactati ... »
Bronze Member 10 ani
Iasi
 Saci pt ciment, var, nisip, pietris

Saci pt ciment, var, nisip, pietris


Saci BIG BAGS pentru ambalat materiale de constructii : nisip, var, ciment... de sustinere, pot fi dublati cu folie de polietilena si la cerere, pot fi imprimati pe 1... de constructii, amenajari, tratament si lucrari drumuri, demolari, etc. Sacii tip BIG BAGS ... »
Buyer Member 16 ani
Buzau
 -tesa banda reparatii pe 33x50

-TESA Banda reparatii PE 33x50


deteriorate - Creata special pentru lipirea foliilor LDPE (polietilena de joasa... densitate) pentru constructii - Cu utilizare la interior si la exterior in sectorul... constructiilor Proprietatile produsului: - Banda de polietilena transparenta, foarte ... »
Buyer Member 13 ani
Mures
 Carton izobit 10 m

Carton Izobit 10 m


de presararea cu nisip pe ambele fete sau caserate cu folie de polietilena pe o fata.... Cartonul bitumat se utilizeaza ca strat de hidroizolatie in constructii civile... constructiilor si a elementelor portante de constructii ( fundatii, ziduri de sprijin ... »

Pret: 34.99 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Carton izobit 20 m

Carton Izobit 20 m


de presararea cu nisip pe ambele fete sau caserate cu folie de polietilena pe o fata.... Cartonul bitumat se utilizeaza ca strat de hidroizolatie in constructii civile... constructiilor si a elementelor portante de constructii ( fundatii, ziduri de sprijin ... »

Pret: 69.99 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Geomembrane

GEOMEMBRANE


hidrotehnice si de gospodarire a apelor; - constructii pentru imbunatatiri funciare...Geomembrane - sunt produse polimerice plane, subtiri, sub forma de folii..., cu permeabilitate extrem de scazuta, utilizate pentru etansare (impermeabilizare), in contact ... »
Buyer Member 16 ani
Ilfov
 Geomembrane

Geomembrane


; - impermeabilizari lacuri si piscine ecologice; - impermeabilizari fundatii pentru constructii...Sunt fabricate din polietilena de inalta densitate (HDPE) si joasa densitate... industriale si ape uzate din agricultura; - impermeabilizari constructii hidrotehnice ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Canapea 3 locuri sanda b - stofa 1

Canapea 3 locuri Sanda B - Stofa 1


face pentru fiecare piesa componenta , in folie polietilena sau folie strech, dupa...Canapea 3 locuri Sanda B - Stofa 1 Canapea Sanda B cu functionalitate pentru.../1200 x 950 mm Constructie: Canapeaua se executa in constructie semidemontabila ... »

Pret: 434 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Canapea 3 locuri sanda b - stofa 2

Canapea 3 locuri Sanda B - Stofa 2


face pentru fiecare piesa componenta , in folie polietilena sau folie strech, dupa...Canapea 3 locuri Sanda B - Stofa 2 Canapea Sanda B cu functionalitate pentru.../1200 x 950 mm Constructie: Canapeaua se executa in constructie semidemontabila ... »

Pret: 447.78 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Canapea 3 locuri sanda b - stofa 3

Canapea 3 locuri Sanda B - Stofa 3


face pentru fiecare piesa componenta , in folie polietilena sau folie strech, dupa...Canapea 3 locuri Sanda B - Stofa 3 Canapea Sanda B cu functionalitate pentru.../1200 x 950 mm Constructie: Canapeaua se executa in constructie semidemontabila ... »

Pret: 465.68 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Canapea 3 locuri sanda m - stofa 1

Canapea 3 locuri Sanda M - Stofa 1


: Ambalarea se face pentru fiecare piesa componenta , in folie polietilena sau folie...Canapea 3 locuri Sanda M - Stofa 1 Canapea Sanda M cu functionalitate pentru.../1200 x 950 mm Constructie: Canapeaua se executa in constructie semidemontabila ... »

Pret: 555.25 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
168 produse / 7 pagini
25 produse pe pagina.

"folie polietilena pentru constructii" in Firme Hot - 12 Rezultat(e)
Folositi cautarea