Inscrie firma »

fitinguri industria alimentara - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre fitinguri industria alimentara
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Echipamente pt industria alimentara

Echipamente pt industria alimentara


de schimb (inox), ventile (manuale si actionate pneumatic), separatoare, fitinguri ... »
Oferit de:SC Rulexim SA
Buyer Member 14 ani
Suceava
 Fitinguri inox si armaturi inox

Fitinguri Inox si Armaturi Inox


alimentara, industria farmaceutica, industria chimica si petrochimica, constructii civile...Fitinguri inox si armaturi inox sunt acele elemente ce intra in componenta..., Racorduri Inox, Flanse Inox..etc Domeniile de utilizare sunt foarte diverse: industria ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Robineti inox

Robineti Inox


foarte diverse: industria alimentara, industria farmaceutica, industria chimica... Inox,..etc) Fitinguri inox si armaturi inox sunt acele elemente ce intra... si petrochimica, constructii civile si industriale, statii de tratare si epurare, industria ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Robineti cu clapeta inox

Robineti cu clapeta inox


in transportul fluidelor din industria alimentara, farmaceutica si chimica. In acelasi timp.... Compania TM INOX este in acelasi timp furnizor de utilaje pentru indistria alimentara(industria... este furnizor de fitinguri, tevi si alte parti componente din acalasi material ... »
Oferit de:SC TM INOX SRL
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Tabla de cupru

Tabla de cupru


) - Industria alimentara (sisteme de dezaburizare, vase etc.) - Industria contructiilor...Firma Metal DM Automotive comercializeaza table cupru alimentar puritate 99... civile interne se externe (acoperisuri, materiale pentru tinichigerie) - Fitinguri ... »

Pret: 33 RON
Buyer Member 8 ani
Timis
 Organe de asamblare

ORGANE DE ASAMBLARE


DIN INOX. POMPE INOX. TEVI , FITINGURI , CUPLE SI BAZINE DIN INOX pentru Industria... Alimentara.Executam si pe comanda recipienti si bazine din inox. Deoarece gama de organe ... »
Buyer Member 14 ani
Brasov
 Pistol de suflat si desprafuit

Pistol de suflat si desprafuit


din inox- modelul Ai Boy Stainless sunt utilizate in industria alimentara. Acestea pot... de aer -cuple si conexiuni rapide -fiting-uri Pistoalele de suflat ... »
Oferit de:STENHOJ ROMANIA
Buyer Member 15 ani
Cluj
 Cuple si conexiuni rapide

Cuple si conexiuni rapide


Seria 540 - inox 316- pentru industria alimentara Seria 550 - inox 316 Seria 570... de aer -cuple si conexiuni rapide -fiting-uri Cuple si conexiuni rapide ... »
Oferit de:STENHOJ ROMANIA
Buyer Member 15 ani
Cluj
 Otel inoxidabil-inox

Otel inoxidabil-Inox


numai. Inoxul poate fi folosit in industria alimentara, industria chimica... sunt folosite cu succes in industria alimentara pentru confectionarea ustensilelor..., constructii industriale si civile, dar si in industria constructiilor de masini ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 
9 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"fitinguri industria alimentara" in Firme Hot - 7 Rezultat(e)
Folositi cautarea