Inscrie firma »

fisa postului calitate - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre fisa postului calitate
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Consultanta si asistenta tehnica post-certificare

Consultanta si asistenta tehnica post-certificare


si difuzarea documentatiei de sistem prin metode informatice (fise de post, regulament... intern, manualul calitatii, proceduri si instructiuni, etc.) Toate acestea, precum ... »
Oferit de:ThesanCo
Light Member 17 ani
Constanta
 Consultanta post certificare - supraveghere extra

Consultanta post certificare - supraveghere EXTRA


prin metode informatice (Manualul calitatii, proceduri, fise de post, regulament intern.... Servicii post-certificare de mentinere si imbunatatire a sistemelor de management... calitate-mediu-sanatate si securitate ocupationala Imbunatatirea sistemului ... »
Buyer Member 12 ani
Vaslui
 Consultanta post certificare - supraveghere baza

Consultanta post certificare - supraveghere BAZA


prin metode informatice (Manualul calitatii, proceduri, fise de post, regulament intern... noastre va tine legatura telefonic si prin posta cu managementul si RMC...-ul organizatiei Servicii post-certificare de mentinere si imbunatatire a sistemelor ... »
Buyer Member 12 ani
Vaslui
 Consultanata post certificare - supraveghere clasic

Consultanata post certificare - supraveghere CLASIC


documentatiei de sistem prin metode informatice (Manualul calitatii, proceduri, fise de post... de necesitatile clientului. Servicii post-certificare de mentinere si imbunatatire... a sistemelor de management calitate-mediu-sanatate si securitate ocupationala ... »
Buyer Member 12 ani
Vaslui
 Consultanta post-certificare iso 9001:2008

Consultanta Post-Certificare ISO 9001:2008


post-certificare de mentinere si imbunatatire a sistemelor de management calitate..., fise de post, regulament intern, etc.) - Asistenta de specialitate la auditurile...Mentinerea si imbunatatirea continua a Sistemului de Management al Calitatii ... »
Buyer Member 12 ani
Vaslui
 Servicii administrare personal

Servicii administrare personal


, a fiselor postului angajatilor, comunicarea modificarilor intervenite sau a altor... Muncii, noi vom raspunde de calitatea serviciilor prestate. Intocmirea ... »
Light Member 15 ani
Sibiu
 Extra - pachet de servicii post-certificare iso

EXTRA - Pachet de servicii post-certificare ISO


calitatii, proceduri, fise de post, regulament intern, etc.) - Asistenta... al sistemului. Servicii post-certificare de mentinere si imbunatatire a sistemelor... de management calitate-mediu-sanatate si securitate ocupationala Imbunatatirea ... »
Oferit de:ELDERS
Buyer Member 13 ani
Neamt
 Flexibil - pachete de servicii post-certificare iso

FLEXIBIL - Pachete de servicii post-certificare ISO


de sistem prin metode informatice (Manualul calitatii, proceduri, fise de post... acestora se stabilesc in functie de necesitatile clientului. Servicii post...-certificare de mentinere si imbunatatire a sistemelor de management calitate ... »
Oferit de:ELDERS
Buyer Member 13 ani
Neamt
 Basic - pachet de servicii post-certificare iso

BASIC - Pachet de servicii post-certificare ISO


de sistem prin metode informatice (Manualul calitatii, proceduri, fise de post... de supravegheri sau vizite de consultanta. Servicii post-certificare de mentinere... si imbunatatire a sistemelor de management calitate-mediu-sanatate si securitate ocupationala ... »
Oferit de:ELDERS
Buyer Member 13 ani
Neamt
 Administrare/ consultanta resurse umane/ salarizare

ADMINISTRARE/ CONSULTANTA RESURSE UMANE/ SALARIZARE


la salarii, sporuri, samd.) - Fisa postului - Intocmire organigarama... de calitate si confidentialitatea informatiilor pentru: Managementul personalului... - Recrutare si selectie, actualizare baza date CV, interviu angajare - Fisa ... »
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Angajare,control psihologic periodic

Angajare,control psihologic periodic


are abilitatile si aptitudinile necesare pentru a indeplini cerintele postului pe care... asupra calitatii muncii. 3. Examinare psihologica ... »
 De management integrat calitate-mediu-  securitate

de management integrat calitate-mediu- securitate si sanatate ocupationala


alimentului. 2.2. Stabilirea responsabilitatilor prin fisele postului, regulament.... Prin cresterea in calitate a serviciilor prestate clientilor si, prin consultanta ISO oferita..., va propunem implementarea celor mai bune solutii in managementul: a.Calitatii ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Engleza pentru agenti imobiliari

Engleza pentru agenti imobiliari


Descrierea calitatilor unui agent imobiliar,fisa postului, modalitati ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Kit documente smc proceduri operationale si formularele asociate

Kit documente SMC Proceduri Operationale si formularele asociate


de evaluare a angajatului, Fisa autoevaluare angajat, Registru de evidenta Fise post... organizatie, dupa cum urmeaza: Planificarea Calitatii, Organizare, Analiza efectuata... Oferte, Fisa de analiza a ofertei / Comenzii, Registrul de evidenta Contracte ... »
Oferit de:ThesanCo
Light Member 17 ani
Constanta
 Managementul resurselor umane. ghid practic. editia a ii-a

Managementul resurselor umane. Ghid practic. Editia a II-a


un manager in resurse umane: constructia si aplicarea fiselor de post, modalitatile.... Cuprins: Constructia si administrarea fiselor de post - Analiza SWOT, tehnica..., fise-tip si studii de caz, oferindu-le un ghid practic tuturor celor interesati ... »

Pret: 29.95 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Acreditare renar  laboratoare medicale

Acreditare RENAR laboratoare medicale


: manualul calitatii, proceduri generale, proceduri operationale, proceduri specifice... de analiza, instructiuni de lucru, formulare, registre, fise, caiete de lucru, fise... de post, validari ale metodelor, audit intern, analiza efectuata de management ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Hartie copiator xerox premier, a3, 160 g-mp, 250 coli-top

Hartie copiator Xerox Premier, A3, 160 g-mp, 250 coli-top


Descriere Marca de prestigiu a firmei Xerox, asigura o calitate.... Aplicatii: fise tehnice/ de inventariere, prospecte, anunturi, invitatii, coperti, foi... cu antet, scrisori, oferte, aplicatii zilnice interne si externe, trimise prin posta ... »
Oferit de:CLASS TRACK SRL
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Hartie copiator xerox premier, a4, 80 g-mp, 500 coli-top

Hartie copiator Xerox Premier, A4, 80 g-mp, 500 coli-top


Descriere: Marca de prestigiu a firmei Xerox, asigura o calitate.... Aplicatii: fise tehnice/ de inventariere, prospecte, anunturi, invitatii, coperti, foi... cu antet, scrisori, oferte, aplicatii zilnice interne si externe, trimise prin posta ... »
Oferit de:CLASS TRACK SRL
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Consultanta afaceri si management

Consultanta afaceri si management


; Managementul resurselor umane: analiza de post; fisa de post; selectie-recrutare personal..., evaluare personal; Consultanta privind managementul calitatii) - Asistenta pentru ... »
Oferit de:CISA CONSULTING
Light Member 15 ani
Bacau
 Managementul resurselor umane. ghid practic - georgeta panisoara,

Managementul resurselor umane. Ghid practic - Georgeta Panisoara, Ion-Ovidiu Panisoara-973-681-779-2


un manager in resurse umane: constructia si aplicarea fiselor de post, modalitatile... si administrarea fiselor de post • Analiza SWOT, tehnica fishboning, metoda copacului cu erori..., fise-tip si studii de caz, oferindu-le un ghid practic tuturor celor interesati ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Psihologia muncii si organizationala

Psihologia muncii si organizationala


, exercitii de grup, jocuri de rol; intocmirea fiselor de post; orientare in cariera.... Calitatea demersului, profesionalismul, seriozitatea si responsabilitatea ne recomanda ... »
 Consultanta resurse umane

Consultanta resurse umane


Regulamentului intern - Intocmirea Fiselor de post - Intocmirea organigramei societatii... resurselor umane - Management organizational Serviciile prestate sunt de calitate ... »

Pret: 50 RON
Buyer Member 10 ani
Prahova
 Aparat de muls vaci emt1+1a, un post si un bidon

Aparat de muls vaci EMT1+1A, un post si un bidon aluminiu 20 litri


Aparat de muls vaci EMT1+1A20 alcatuit din 1 post si 1 bidon aluminiu 20 litri..., rezultatul final fiind unul in care se reflecta calitatea aparatului folosit... de muls" Este realizat din materiale de calitate superioara cu o durata ... »

Pret: 1600 RON
Buyer Member 4 ani
Iasi
 Ghid practic 9001-14001

Ghid practic 9001-14001


de evaluare a cerintelor postului si aproximativ 40 de modele de fise ale posturilor..., implementarea, mentinerea si imbunatatirea unui sistem de management integrat calitate... sistemului integrat, manual calitate-mediu, planuri ale calitatii specifice, formulare ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Consultanta sisteme de management

Consultanta sisteme de management


de sistem prin metode informatice (Manualul calitatii, proceduri, fise de post.../acceptarii acestora ca si furnizor sau subcontractant. Servicii post-certificare de mentinere... si imbunatatire a sistemelor de management calitate-mediu-sanatate-siguranta alimentului ... »
Buyer Member 11 ani
Constanta
53 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"fisa postului calitate" in Firme Hot - 14 Rezultat(e)
Folositi cautarea