Inscrie firma »

finantari europene fonduri europene - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre finantari europene fonduri europene
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Elaborare cereri finantare

Elaborare cereri finantare


Elaborare cereri de finantare pentru: acces la servicii de consultanta; investitii in echipamente, utilaje; dezvoltarea resurselor umane; alte obiective, in functie de necesitatile firmei solicitante.... ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Proiecte europene

Proiecte europene


- identificarea surselor de finantare in functie de obiectivele proiectului/nevoile de dezvoltare; - completarea cererii de finantare (documentatii, buget, anexe etc.); - legarea (print, layout grafic, spiralare etc.) si inaintarea spre finantare a... ... »
Buyer Member 15 ani
Cluj
 Managementul proiectelor cu finantare internationala

Managementul proiectelor cu finantare internationala (fonduri nerambursabile


Managementul proiectelor cu finantare internationala (fonduri nerambursabile..., europene) Oferim consultanta specializata in toate etapele derularii proiectelor ... »

Pret: 200 RON
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Garantii acordate beneficiarilor de finantari din

Garantii acordate beneficiarilor de finantari din fonduri europene


Produsul Garantii acordate beneficiarilor de finantari din fonduri europene se... adreseaza IMM-urilor care indeplinesc atat conditiile de accesare a fondurilor europene... de activitate potential beneficiar de fonduri europene; - realizarea proiectelor ... »
 Consultanta fonduri europene

Consultanta fonduri europene


Consultanta si consiliere pentru : - elaborarea proiectelor de finantare nerambursabila; - evaluarea proiectelor de finantare nerambursabile; - implementarea proiectelor de finantare nerambursabile... ... »

Pret: 300 EUR
Buyer Member 13 ani
Bistrita-Nasaud
 Consultanta accesare fonduri europene

Consultanta accesare fonduri europene


Servicii de consiliere/asistenta pentru accesare fonduri europene... nerambursabile din fonduri europene; -elaborarea si redactarea proiectului necesar... obtinerii finantarii din aceste fonduri; -pregatirea si intocmirea documentatiei ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Consultanta  fondurilor europene nerambursabile

consultanta fondurilor europene nerambursabile


Consultanta pentru accesarea fondurilor europene nerambursabile si fonduri... structurale, finantari/bancare, management de proiect, proiectare planuri de afaceri ... »
Buyer Member 16 ani
Arad
 Consultanta in accesarea de fonduri europene

Consultanta in Accesarea de Fonduri europene


Consultanta privind accesarea fondurilor europene ofera o serie de oportunitati... Uniunii Europene si nu in ultimul rand, elaborarea formularelor si documentelor cerute... nerambursabile, formular de cont si formular de raportare a efectelor finantarii. ... »
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Accesarea fondurilor europene

Accesarea fondurilor europene


Uniunii Europene (UE) si la modalitatile de accesare a finantarilor europene. Compania... fondurilor europene. Suntem alaturi de clientii nostri de la elaborarea proiectelor... din fonduri europene - Elaborarea studiilor de fezabilitate - Elaborarea planurilor ... »
Buyer Member 13 ani
Dolj
 Consultanta accesare fonduri europene

Consultanta accesare fonduri europene


ce priveste accesarea finantarii prin fondurile structurale; - completarea... politicile europene si de a contribui la absorbtia Fondurilor Structurale in Romania.../cofinantare; - analiza eligibilitatii beneficiarului finantarii; - elaborarea documentatiei in ceea ... »
 Scriere si derulare proiecte fonduri europene

Scriere si derulare proiecte fonduri europene


cu succes a unor proiecte pe fonduri structurale. Experienta noastra elimina... proiectului. Respectand principalele etape ale procesului de obtinere a finantarilor ... »

Pret: 20 EUR
Buyer Member 9 ani
Prahova
 Servicii de consultanta pentru accesarea fondurilor

Servicii de consultanta pentru accesarea fondurilor Europene


de consultanþã pentru atragerea de finantari nerambursabile din fonduri... europene si din fonduri guvernamentale. Serviciile companiei noastre cuprind... intocmirea tuturor documentaþiilor necesare pentru obþinerea fondurilor ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Servicii de consultanta pentru accesarea fondurilor

Servicii de consultanta pentru accesarea fondurilor Europene


de consultanta pentru atragerea de finantari nerambursabile din fonduri europene... si din fonduri guvernamentale. Serviciile companiei noastre cuprind intocmirea tuturor... documentatiilor necesare pentru obtinerea fondurilor nerambursabile, de la demararea ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Consultanta scrieri cereri de finantare - fonduri

Consultanta Scrieri Cereri de finantare - Fonduri Europene


Elaboram cereri de finantare pentru accesarea fondurilor europene... nerambursabile in baza unei strategii de strangere de fonduri care va evidentia cea mai buna... de finantare si vor fi restituite firmei noastre, doar dupa obtinerea finantarii de catre ... »
Buyer Member 15 ani
Alba
 Curs expert accesare fonduri europene

Curs Expert Accesare Fonduri Europene


de Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene recunoscut de catre... primi model de proiect fonduri europene; * veti beneficia de consultanta gratuita...: Care sunt programele de finantare prin care puteti obtine bani europeni ... »

Pret: 750 RON
Buyer Member 10 ani
Iasi
 Consultanta pentru obtinerea de finantare din fonduri

Consultanta pentru obtinerea de finantare din fonduri europene


Intocmim intregaa documentatie necesara obtinerii de fonduri europene... va fi achitata de dumneavoastra NUMAI DUPA APROBAREA FINANTARII! ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Realizare/ intocmire proiecte fonduri structurale

Realizare/ Intocmire proiecte Fonduri Structurale Europene


nerambursabila din Fonduri Structurale! Despre Fundatia Pro WOMEN Suntem o organizatie... profesionala, consultanta in finantari nerambursabile, training, campanii de informare... si implementarea acestuia. Pana in prezent, am reusit sa atragem finantari nerambursabile ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Fonduri structurale

Fonduri structurale


doresc obtinerea de fonduri europene nerambusabile, Gripora Consulting ofera... financiare, in scopul obtinerii de finantari pentru IMM-uri si persoane fizice. Oferim.../prefinantare pentru aportul propriu necesar pentru realizarea proiectelor finantate din fonduri ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Finantari nerambursabile in domeniul

FINANTARI NERAMBURSABILE IN DOMENIUL CERCETARII‐DEZVOLTARII


Servicii de scriere si implementarea proiecte finantate din fonduri ... »
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Finantari nerambursabile

FINANTARI NERAMBURSABILE


finantarea afacerii tale 5 Pasi pentru Accesarea Fondurilor Europene 1. IDEEA..., turism, egalitate de sanse, IT etc. Totalul fondurilor europene alocate Romaniei... vor trebui cheltuiti zilnic! Fondurile europene care vor putea fi accesate ... »

Pret: 2000 EUR
Gold Member 15 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Consultanta in obtinerea de finantari nerambursabile

CONSULTANTA IN OBTINEREA DE FINANTARI NERAMBURSABILE PRIN ACCESAREA FONDURILOR


si consiliere in managementul proiectelor cu co-finantare fonduri comunitare europene...COMPANIA DE FINANTARI CDF va ofera toata gama de servicii de consultanta... si asistenta necesara in atragerea de finantari nerambursabile pentru afacerea Dvs ... »
Light Member 17 ani
Timis
 Consultanta accesare fonduri structurale imm

consultanta accesare fonduri structurale IMM


finantarilor nerambursabile pentru lansarea unui sistem de productie inovativ si eco... standardelor europene si internationale si certificarea sistemelor de management (de ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Consultanta pentru accesarea de fonduri

Consultanta pentru accesarea de fonduri nerambursabile


-D, elaboram planul de afaceri pentru obtinerea finantarii nerambursabile de 10.000 euro ... »
Buyer Member 12 ani
Galati
 , medieri, accesare fonduri nationale si

, medieri, accesare fonduri nationale si europene


: 1. Accesare fonduri europene 2. Accesare fonduri nationale 3... solutiile cele mai bune de atat in accesarea fondurilor europene si nationale dar.... Creditari/Finantari 6. Medieri: solutionarea tuturor conflictelor si disputelor ... »

Pret: 100 EUR
Buyer Member 8 ani
Cluj
 Audit fonduri nerambursabile

Audit fonduri nerambursabile


imagine tehnica asupra modului in care s-au desfasurat finantarile din fonduri... europene. Procedurile de auditare sunt conforme cu prevederile Standardelor... cheltuielilor si modul de utilizare fondurilor. Auditorii au obligatia si responsabilitatea ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
79 produse / 4 pagini
25 produse pe pagina.

"finantari europene fonduri europene" in Firme Hot - 39 Rezultat(e)
Folositi cautarea