Inscrie firma »

filtru aer hepa 12 - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre filtru aer hepa 12
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Filtru de aer hepa pentru meaco

Filtru de aer HEPA pentru Meaco 12L


Filtru Hepa pentru gama dezumidificatoarelor Platinum cu consum redus de enegie... pentru curatarea eficienta a aerului.Util pentru eliminarea problemelor legate....Cu acest filtru se va diminua cu 11% puterea de dezumidificare si va creste consumul ... »

Pret: 99 RON
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Filtru de aer hepa pentru ttk 110

Filtru de aer HEPA pentru TTK 110 HEPA


Filtru Hepa pentru dezumidificatorul Trotec TTK 110 HEPA cu consum redus...ATENtIE! Filtrul HEPA retine eficient peste 97% dintre microparticulele poluante din aer, ceea... aparatului.Filtrul HEPA trebuie schimbat la un interval de 6-12 luni sau in momentul ... »

Pret: 159 RON
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Filtru de aer hepa pentru

Filtru de aer HEPA pentru purificator LifaAir LA502


Filtru Hepa pentru purificator LifaAir LA502. Util pentru eliminarea....Filtrul HEPA trebuie schimbat la un interval de 6-12 luni sau in momentul in care...;m(microni) sau mai mare.ATENtIE! Se recomanda schimbarea filtrului HEPA in momentul in care ... »

Pret: 569 RON
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Filtru de aer hepa pentru

Filtru de aer HEPA pentru purificator LifaAir LA352


Filtru Hepa pentru purificator LifaAir LA352. Util pentru eliminarea....Filtrul HEPA trebuie schimbat la un interval de 6-12 luni sau in momentul in care...;m(microni) sau mai mare.ATENtIE! Se recomanda schimbarea filtrului HEPA in momentul in care ... »

Pret: 449 RON
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Filtru de aer hepa pentru

Filtru de aer HEPA pentru purificator Trotec Airgoclean 10E


Filtru Hepa pentru purificator Trotec Airgoclean 10E.Util pentru eliminarea....Filtrul HEPA trebuie schimbat la un interval de 6-12 luni sau in momentul in care...;m(microni) sau mai mare.ATENtIE! Se recomanda schimbarea filtrului HEPA in momentul in care ... »

Pret: 99 RON
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Filtru de aer hepa pentru meaco 20l

Filtru de aer HEPA pentru Meaco 20L


Filtru Hepa pentru gama dezumidificatoarelor Platinum cu consum redus de enegie...ATENtIE!Filtrul HEPA retine eficient peste 97% dintre microparticulele poluante din aer, ceea... aparatului.Filtrul HEPA trebuie schimbat la un interval de 6-12 luni sau in momentul ... »

Pret: 119 RON
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Filtru de evacuare hepa philips

Filtru de evacuare Hepa Philips FC8031/00


HEPA HF FILTER Philips FC8031/00Pentru aer curat ºi sãnãtos in casa dvs.Filtru... HEPA 12, cu filtrare de 99,5%Filtrul HEPA 12 capteazã cel puþin 99,5% din paraziþii ... »

Pret: 55.07 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Filtru true hepa pentru airgoclean

Filtru True HEPA pentru AirgoClean 205 S


oficiale HEPA pentru filtrarea a 99,97% din particulele daunatoare din aer, avand pana... performanta aparatului.Filtrul HEPA trebuie schimbat la un interval de 6-12 luni... ce obtureaza fluxul de aer.ATENtIE! Filtrul HEPA furnizat este sigilat intr-un ambalaj ... »

Pret: 619 RON
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Filtru hepa de schimb pentru purificator duux

Filtru HEPA de schimb pentru purificator Duux


Filtru de schimb Hepa si carbune activ pentru purificator DuuxATENtIE! Se... a filtrului ce obtureaza fluxul de aer.ATENtIE! Filtrul HEPA furnizat este sigilat intr... recomanda schimbarea filtrului HEPA in momentul in care acesta este incarcat ... »

Pret: 69 RON
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Filtru hepa de schimb pentru purificator meacoclean

Filtru HEPA de schimb pentru purificator MeacoClean CA-HEPA 76x5


aparatului.Filtrul HEPA trebuie schimbat la un interval de 6-12 luni sau in momentul... de aer.ATENTIE! Filtrul HEPA furnizat este sigilat intr-un ambalaj de plastic...Filtrul HEPA retine 95% dintre particulele de peste 0.3 microni. Recomandare ... »

Pret: 199 RON
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Set 2 bucati filtru hepa si carbune pentru aw 20 s

Set 2 bucati Filtru HEPA si Carbune pentru AW 20 S


Filtrul de aer HEPA filtreaza cele mai mici particule si curata aerul de ex... a filtrului ce obtureaza fluxul de aer.ATENtIE! Filtrul HEPA furnizat este sigilat intr... elibereaza aerul de particule grosiere sau par de animale.ATENtIE! Se recomanda ... »

Pret: 199 RON
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Filtru hepa de schimb pentru purificator vornado

Filtru Hepa de schimb pentru purificator Vornado AC300


Filtru Hepa de schimb pentru Purificator Vornado AC300ATENtIE! Se recomanda... a filtrului ce obtureaza fluxul de aer.ATENtIE! Filtrul HEPA furnizat este sigilat intr... schimbarea filtrului HEPA in momentul in care acesta este incarcat de impuritati pentru ... »

Pret: 159 RON
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Aparat de aer conditionat whirlpool amd 042, inverter

Aparat de aer conditionat Whirlpool AMD 042, Inverter Premium, 12.000 BTU


Aparat de aer conditionat Whirlpool AMD 042, Inverter Premium, 12.000 BTU..., filtru HEPA, Vezi promotia cu montaj inclusPromotie: 2459 RON pret cu montaj ... »

Pret: 2082.02 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Filtru 2 in 1 hepa & carbon activ

Filtru 2 in 1 HEPA & Carbon Activ pentru purificatorul SUPRA EXEMPL`AIR


.Filtrul HEPA trebuie schimbat la un interval de 6-12 luni sau in momentul in care...Filtrul 2 in 1 HEPA & Carbon Activ pentru purificatorul Supra Exempl...`air indeplineste mai multe functii:Filtrul HEPA retine 99,7% din particulele cu diametrul de 0 ... »

Pret: 239 RON
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Filtru 2 in 1 hepa & carbon activ

Filtru 2 in 1 HEPA & Carbon Activ pentru purificatorul Supra Divin Air


aparatului.Filtrul HEPA trebuie schimbat la un interval de 6-12 luni sau in momentul... de aer.ATENtIE! Filtrul HEPA furnizat este sigilat intr-un ambalaj de plastic...Filtrul 2 in 1 HEPA & Carbon Activ pentru purificatorul Supra Divin Air ... »

Pret: 119 RON
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Purificator de aer lifaair la352c, filtru

Purificator de aer LifaAir LA352C, Filtru HEPA, Filtru Carbon Activ, Debit aer


.Conceput special pentru spatii mai mici, cum ar fi dormitoarele. Combinatia dintre filtru Hepa...-se incarcarii cu particule a filtrului ce obtureaza fluxul de aer.ATENtIE! Filtrul HEPA...Noul purificator LifaAir LA352C aduce o purificare a aerului inteligenta ... »

Pret: 1899 RON
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Pachet 3 filtre hepa meaco 12l

Pachet 3 filtre HEPA Meaco 12L


Filtru Hepa pentru gama dezumidificatoarelor Platinum cu consum redus de enegie....ATENtIE! Filtrul HEPA retine eficient peste 97% dintre microparticulele poluante din aer, ceea... aparatului.Filtrul HEPA trebuie schimbat la un interval de 6-12 luni sau in momentul ... »

Pret: 249 RON
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Filtru 3 in 1 p25 cu pre-filtru,

Filtru 3 in 1 P25 cu Pre-Filtru, Filtru HEPA si Filtru Carbon Activ, compatibil


Filtrul 3 in 1 (Pre-filtru, filtru HEPA si filtru Carbon Activ) Pre... a filtrului ce obtureaza fluxul de aer.ATENTIE! Filtrul HEPA furnizat este sigilat intr...-filtrul retine particulele mari de praf, scame sau par de animale.Filtrul HEPA retine ... »

Pret: 129 RON
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Purificator de aer trotec airgoclean 105s,

Purificator de aer Trotec AirgoClean 105S, Filtru True Hepa, Carbune Activ


calitatii aerului din incaperi cu o suprafata de pana la 30 metri patrati.Filtrul True-HEPA... particulele aerosoli: filtru True HEPADebit de aer/nivel sonor treapta suflanta 1: 180 m... performanta aparatului.Filtrul HEPA trebuie schimbat la un interval de 6-12 luni ... »

Pret: 1750 RON
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Uscator senzor maini  jetslim 1800w gri filtru hepa

Uscator senzor maini JetSlim 1800W gri filtru hepa uscare rapida aer


Uscator senzor maini JetSlim 1800W gri filtru hepa uscare rapida aer cald... extremitatile degetelor Filtru Hepa cu rol in filtrarea aerului ce intra in uscatorul... gri cu filtru Hepa are un panou de comanda liniar dispus in partea superioara spre ... »

Pret: 2079 RON
Light Member 9 ani
Ilfov
 Purificator de aer lifaair la502c, filtru

Purificator de aer LifaAir LA502C, Filtru Hepa H12, Filtru Carbon Activ, Debit


filtru Hepa, asadar ii prelungeste durata de viata.Hepa H12 filtreaza chiar si cele...-se incarcarii cu particule a filtrului ce obtureaza fluxul de aer.ATENtIE! Filtrul HEPA...Noul purificator LifaAir LA502C aduce o purificare a aerului inteligenta ... »

Pret: 2299 RON
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Filtru hepa pentru dezumidificatorul alecoair d14

Filtru HEPA pentru dezumidificatorul AlecoAir D14 Purify


de purificare a aeruluiRecomandare: Schimbati filtrul HEPA o data la 6 luni sau ori de cate... ori considerati ca este murdar si impiedica ventilarea aerului.ATENtIE! Filtrul HEPA retine....Filtrul HEPA trebuie schimbat la un interval de 6-12 luni sau in momentul in care ... »

Pret: 89 RON
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Filtru 2 in 1 hepa & carbon activ

Filtru 2 in 1 HEPA & Carbon Activ pentru purificatorul DUUX Tube


Filtrul 2 in 1 HEPA + Carbon Activ pentru purificatorul de aer DUUX Tube retine... performanta aparatului.Filtrul HEPA trebuie schimbat la un interval de 6-12 luni... ce obtureaza fluxul de aer.ATENtIE! Filtrul HEPA furnizat este sigilat intr-un ambalaj ... »

Pret: 429 RON
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Aspirator electric de mana cyclone cu filtru hepa

Aspirator electric de mana Cyclone cu filtru HEPA Victronic VC9144


Aspiratorul de mana electric Cyclone cu filtru HEPA Victronic VC9144este foarte... dumneavoastra. De asemenea, datorita filtrului HEPA si filtrarii duble a aerului cu functie... curatare ciclonic -putere: 800W -filtru HEPA lavabil -recipient de praf detasabil ... »

Pret: 169 RON
Gold Member 3 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Aspirator electric de mana cyclone cu filtru hepa

Aspirator electric de mana Cyclone cu filtru HEPA Victronic VC9144


Aspiratorul de mana electric Cyclone cu filtru HEPA Victronic VC9144este foarte... dumneavoastra. De asemenea, datorita filtrului HEPA si filtrarii duble a aerului cu functie... curatare ciclonic -putere: 800W -filtru HEPA lavabil -recipient de praf detasabil ... »

Pret: 169 RON
184 produse / 8 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea