Inscrie firma »

filtre ciment silozuri ciment - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre filtre ciment silozuri ciment
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Filtre pentru silozuri

Filtre pentru silozuri


silozurilor cu materiale prafoase: ciment, filer etc. Filtrele silotop sunt...Filtre pentru silozuri Filtrele comercializate sunt conforme cu cerintele... si cu incalzire pentru perioda rece. Fuctionarea filtrelor pentru silozuri poate fi ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Filtru de praf pentru siloz de ciment

Filtru de praf pentru siloz de ciment


Fitre de praf pentru siloz de ciment tip SiloTop: Filtrele de praf... a silozurilor. Sunt prevazute cu sistem de autocuratare cu jet de aer integrat in capacul... rezistent la intemperii. Praful este separat de aer prin filtrele speciale si este ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 75 de tone de ciment siloz

75 de tone de ciment siloz


produce silozuri de ciment în capacități variind de la 30 la 1000...ƒ montaj. Noastre filtre electronice silozuri, țevi de umplere, supape, gabaritul...™i sudate sunt fabricate. silozurile noastre cu o capacitate de 150 de tone de tip È ... »

Pret: 10 EUR
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Oferta statii de betoane noi statii de betoane second hand importator

Oferta statii de betoane noi Statii de betoane second hand Importator statii de concasare statii de sortare statii de spalare fixe si mobile Importam Liebherr Mobilmix Betomix Wieggert Oru Multis


de ciment din inox - transportoare de ciment - betoane si mortare - silozuri... automatizate pentru statii - cantare electronice cu celule tensometrice - filtre... de ciment , de 40, 60 sau 80 tone, produse de societatea noastra, montate pe doze ... »
Oferit de:GEPACO
Buyer Member 16 ani
Cluj
 Statie de beton

STATIE DE BETON


tuturor operatiunilor de incarcare a silozurilor de ciment, include: manometru.... Grupul de dozare si alimentare pentru ciment are un dozator cu celule dinamometrice... scaderea presiunii, manometre de nivel, filtre de extragere a prafului, guri conducte ... »
Light Member 19 ani
Bucuresti
 
5 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea