Inscrie firma »

ferestre de mansarda electrice - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre ferestre de mansarda electrice
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Ferestre de mansarda electrica velux

Ferestre de mansarda electrica VELUX actionata cu tableta de control (model GGL


. Disponibila atat in varianta electrica cat si solara, este fereastra de mansarda perfecta... accesoriile electrice - rulouri decorative, parasolare, rolete exterioare - din orice colt ... »

Pret: 806 EUR
Buyer Member 11 ani
Brasov
 Ferestre de mansarda velux integra (

FERESTRE DE MANSARDA VELUX INTEGRA ( OPERATE ELECTRIC )


Sistemul ferestrelor de mansarda Velux INTEGRA ( operare electrica ) este bazat... pe tehnologia de ultima generatie compatibila cu standardele io-homecontrol. Ferestrele... de mansarda Velux INTEGRA ofera beneficii multiple pentru un confort maxim: aerisire ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Ferestre de mansarda

Ferestre de mansarda


Ferestre de mansarda ESTFELLER (Italia) cu rama din lemn masiv de brad... de 30 de dimensiuni de ferestre. Deschidere simpla (numai prin basculare in ax... impotriva insectelor, parasolar, jaluzele exterioare electrice). Posibilitati ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Ferestre mansarda

Ferestre mansarda


Ferestrele de mansarda sunt astazi o cerinta la cladirile nou construite... in constructia ferestrelor de mansarda, care garanteaza siguranta si confortul. Produsele.... Ferestre cu dubla articulare (FPP) Fereastra de mansarda FPP are un mecanism cu doua ... »
Buyer Member 9 ani
Dambovita
 Ferestre de mansarda roto

Ferestre de mansarda ROTO


. Toata gama profesionala Roto de la ferestrele manuale pana la ferestre de mansarda...-Premium, design profesional, performanta in parametri. Ferestre de mansarda nemtesti... electrice pentru orice tip de acoperis (tigla, tigla metalica, sindrila bituminoasa, etc ... »

Pret: 200 EUR
Buyer Member 5 ani
Cluj
 Ferastra mansarda velux

Ferastra mansarda Velux


ã în mansarda dumneavoastrãVELUX produce ferestre de mansarda de calitate... toate tipurile de ferestre pentru mansarde, iesiri pe acoperis, rulouri si jaluzele...Fereastra de mansardã VELUX GGL cu articulare medianã a fost ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Ferestre de mansarda velux integra

Ferestre de mansarda Velux Integra


fereastrã de mansardã operatã electric din lume &#8211...ãrã probleme fereastra de mansardã deja existentã.VELUX produce ferestre... SI DISTRIBUIM cu MONTAJ PROFESIONAL toate tipurile de ferestre pentru mansarde, iesiri ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Ferestre de mansarda velux

Ferestre de mansarda Velux


VELUX produce ferestre de mansarda de calitate superioara de mai bine de 65.... Livram, comercializam si montam toate tipurile de ferestre pentru mansarde, iesiri... pe acoperis, rulouri si jaluzele, inclusiv cele actionate electric si asiguram garantii ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Ferestra de mansarda roto

Ferestra de mansarda roto


dimensiuni.Oriunde vrei sa pozitionezi ferestrele de mansarda in acoperis: Roto... are solutia perfecta pentru tine. Cu certitudine cu ferestrele de mansarda Roto vei avea...Fereastra pentru mansarda Roto se imbina perfect cu toate tiputile de tigle ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Ferestre de mansarda roto

Ferestre de mansarda Roto


sau mici dimensiuni.Oriunde vrei sa pozitionezi ferestrele de mansarda in acoperis...: Roto are solutia perfecta pentru tine. Cu certitudine cu ferestrele de mansarda...Fereastra pentru mansarda Roto se imbina perfect cu toate tiprile de tigle ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Ferestre de mansarda roto

Ferestre de mansarda Roto


pozitionezi ferestrele de mansarda in acoperis: Roto are solutia perfecta pentru tine.... Cu certitudine cu ferestrele de mansarda Roto vei avea mai multa libertate si confort. Sunt....Fie constructie noua sau renovare, o mansarda de mari sau mici dimensiuni.Oriunde vrei sa ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Plasa de insecte ferestre de

Plasa de insecte ferestre de mansarda


pozitionezi ferestrele de mansarda in acoperis: Roto are solutia perfecta pentru tine.... Cu certitudine cu ferestrele de mansarda Roto vei avea mai multa libertate si confort. Sunt... a insectelor.Aceste plase se monteaza pe parea interioara a ferestrei de mansarda Roto ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Ferestre de mansarda fakro

Ferestre de mansarda Fakro


de mansarda, care garanteaza siguranta si confortul.Oferta FAKRO contine: - ferestre... cu dubla articulare - ferestre de mansarda cu articulare mediana - ferestre de acces... in comparatie cu alte ferestre de mansarda. Lansarea noilor produse Fakro (in aprilie 2007 ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Rulouri ferestre mansarda

Rulouri ferestre mansarda


interioara a ferstrelor de mansarda. VELUX produce ferestre de mansarda de calitate... toate tipurile de ferestre pentru mansarde, iesiri pe acoperis, rulouri si jaluzele..., inclusiv cele actionate electric si asiguram garantii pentru produse cat si pentru ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Dispozitiv electric pentru actionarea

Dispozitiv electric pentru actionarea ferestrelor de mansarda Fakro


Este destinat pentru actionarea unei singure ferestre. Acest model permite... incaperii. Se compune dintr-un motor electric ZC201230 cu alimentare la 230V ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Rulouri pentru ferestre de mansarda

Rulouri pentru ferestre de mansarda Velux


Rulouri pentru ferestre de mansarda Velux sunt create special pentru a se... rezistente la uzura si murdarie. Rulouri pentru ferestre de mansarda Velux pot... potrivi ferestrelor Velux si sunt fabricate din materiale de calitate superioara ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Rolete si rulouri exterioare pentru ferestre de

Rolete si rulouri exterioare pentru ferestre de mansarda


Rolete si rulouri exterioare pentru ferestre de mansarda: -ROTO ZRO ELECTRIC... interioare pentru ferestre de mansarda: -ROTO ZRS STANDARD - rulou standard de interior... - rolete exterioare cu actionare electrica cu telecomanda sau intrerupator -ROTO ZRO ... »
Oferit de:UNIMAT
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Dispozitiv electric de actionare zec pentru

Dispozitiv electric de actionare ZEC pentru ferestre de mansarda Fakro


Este destinat pentru actionarea unei singure ferestre. Pot fi atasate si inca 2... accesorii in varianta electrica (ruloul exterior ARZ-E, ruloul interior ARF-E, jaluzele ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Fereastra de mansarda electro

Fereastra de mansarda electro


electrice interioare si exterioare. Ferestrea este echipata de asemenea si cu un senzor... cuprinsa intre 15 si 90 grade, * ferestrele pot fi dotate cu accesorii electrice... dotata din fabricatie cu un sistem electric si poate fi operata prin telecomanda ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Ferestre velux

Ferestre velux


exterior nefiind intrerupta. VELUX produce ferestre de mansarda de calitate superioara... toate tipurile de ferestre pentru mansarde, iesiri pe acoperis, rulouri si jaluzele...Dubla articulare a ferestrei de mansarda Velux GPL permite operarea acesteia ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Fereastra de mansarda roto clasica

Fereastra de mansarda ROTO clasica


Fereastra de mansarda clasica,basculanta de la Roto si-a dovedit eficienta... pe casa scarilor sau ca luminator.Fereastra de mansarda clasica se poate manevra... si electric,motoarele fiind disponibile in variantele 24W sau 230W.Motoarele pot fi ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Fereastra de mansarda cu jaluzea integrata

Fereastra de mansarda cu jaluzea integrata


electric. Pretul afisat include fereastra de mansarda si rama de etansare. Dim...Fereastra de mansarda, Kelite cu jaluzea integrata , iti ofera doua... produse intr-unul singur. Odata instalata fereastra de mansarda nu vei avea nevoie ... »

Pret: 352 EUR
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Fereastre de mansarda pentru acoperis metalic

Fereastre de mansarda pentru acoperis metalic


, sisteme electrice etc)fac din mansarda casei un loc relaxant. Ferestre de mansarda...Ferestre de mansarda Fakro pentru invelitori tip tigla metalica sau invelitori... laterala cu dubla utilizare : fereastra de mansarda si ferestra acces acoperis ... »
Oferit de:BIGSERV ROOF
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Fereastra de mansarda roto wdt rototronic

Fereastra de mansarda ROTO WDT ROTOTRONIC


Fereastra de mansarda termoizolata si actionata electronic deschide o noua... si in utilizarea ferestrelor si cu zi.Deschiderea si inchiderea se face prin simpla apasare... Rototronic poate deservi si orice alte accesorii electrice montate ulterior. ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Jaluzele pentru ferestre velux

Jaluzele pentru ferestre Velux


Comfortex Production va ofera jaluzele Velux, pentru ferestre de mansarda... sentimentul de intimitate si confort la mansarda. Jaluzele Velux pot fi actionate manual... sau electric.Asiguram consultanta, masuratori si montaj pentru jaluzele velux. -Aurel ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
247 produse / 10 pagini
25 produse pe pagina.

"ferestre de mansarda electrice" in Firme Hot - 7 Rezultat(e)
Folositi cautarea