Inscrie firma »

fereastra cu articulare superioara - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre fereastra cu articulare superioara
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Fereastra articulare  superioara

Fereastra articulare superioara


Ferastra din categoria premium ce ofera posibilitatea unei panorame extinse, totodata poate fi folosita pentru acces mai fracil pe acoperis.... ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Ferestre keylite cu articulare superioara

Ferestre Keylite cu articulare superioara


, fereastra cu articulare superioarã Keylite are clapetã de ventilare º...Ferestre cu articulare superioara Ferestrele cu articulare superioar...þiul exterior. Modul de deschidere cãtre exterior a ferestrei cu articulare ... »
Buyer Member 12 ani
Prahova
 Fereastra de mansarda cu dubla

Fereastra de mansarda cu dubla articulare


Fereastra cu dublã articulare are o construcþie modern... FPP preSelect permite deschiderea cercevelei prin articularea superioar...ã sau prin cea medianã. Articularea superioarã permite fixarea cercevelei ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Fereastra keylite cu articulare

Fereastra Keylite cu articulare medianã


Fereastra cu articulare medianã Gama de ferestre cu articulare mediana... cu articulare medianã Keylite pot fi montate pe orice acoperiº î... de a aduce lumina naturalã sub acoperiºul dvs. Fereastra poate fi fixat ... »
Buyer Member 12 ani
Prahova
 Fereastra fakro  cu dubla articulare

Fereastra Fakro cu dubla articulare FPP


Fereastra cu dubla articulare are o constructie moderna este fiabila si usor... prin articularea superioara sau prin cea mediana. Articularea superioara permite fixarea... cercevelei in pozitia dorita intre 0° si 35°, iar articularea mediana permite ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Fereastra de mansarda velux cu dubla

Fereastra de mansarda Velux cu dubla articulare GHL


Fereastra cu articulare in partea superioara GHL este varianta perfecta.... Articulare mediana similara modelului GGL. Articulare superioara pentru deschiderea.... Fereastra poate fi deschisa in trei pozitii la: 5°, 15°ºi 30° ... »
Light Member 11 ani
Cluj
 Fereastra de mansarda velux cu dubla

Fereastra de mansarda Velux cu dubla articulare GPL


atat din partea superioara cat si din partea inferioara. fereastra de mansarda... modelului GGL. Articulare superioara pentru deschiderea ferestrei in exterior pana...Dubla articulare a ferestrei de mansarda Velux GPL permite operarea acesteia ... »
Light Member 11 ani
Cluj
 Fereastra mansarda cu dubla

Fereastra mansarda cu dubla articulare Fakro FPP


Fereastra cu dubla articulare are o constructie moderna, este fiabila si usor... prin articularea superioara sau prin cea mediana. Articularea superioara permite fixarea... cercevelei in pozitia dorita intre 0 gradesi 35 grade, iar articularea mediana permite ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Fereastra de mansarda velux cu dubla deschidere

Fereastra de mansarda VELUX cu dubla deschidere (model GPL)


Aceasta fereastra din lemn, cu maner de operare din aluminiu in partea... articulare Vedere panoramicã ... »

Pret: 469 EUR
Buyer Member 11 ani
Brasov
 Fereastra de mansarda velux cu operare de sus, model

Fereastra de mansarda VELUX cu operare de sus, model GLL


Aceasta noua fereastra din lemn, cu operare superioara este optimizata... laminat la interior pentru mai multa siguranta. Bara unica de operare superioara..., din aluminiu, o recomanda pentru cele mai multe inaltimi de montaj, iar operarea superioara ... »

Pret: 258 EUR
Buyer Member 11 ani
Brasov
 Fereastra acces acoperis fakro wg

Fereastra acces acoperis Fakro wg


Fereastra WG se deschide in jurul articulatiei superioare pana la unghiul... de 180 . Avand in vedere coeficientul de izolare termica foarte scazut, fereastra ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Fereastra keylite cu jaluzea integrata

Fereastra Keylite cu jaluzea integrata


Fereastra cu jaluzea integrata Jaluzeaua este integrata permanent intre cele... superioara a luminii solare; Imbunatatesc coeficientul de transfer termic al ferestrei...; Sunt reglate in fabrica; Disponibile pentru intreaga gama Keylite: cu articulare ... »
Buyer Member 12 ani
Prahova
 Fereastra de mansarda velux ggl

Fereastra de mansarda Velux GGL


Fereastra de mansarda originala VELUX cu articulare mediana a fost testata de...-a lungul multor ani. Aceasta fereastra clasica din lemn de pin dublu stratificat... in partea sa superioara. Caracteristicile ferestrei de mansarda Velux GGL: Toc ... »
Light Member 11 ani
Cluj
 Fereastra de mansarda velux gzl

Fereastra de mansarda Velux GZL


Modelul GZL prezinta calitatile demonstrate de VELUX. Fereastra Velux GZL este... operata din partea superioara si este prevazuta cu o fanta de aerisire... in timp. Articulare mediana pentru operare usoara, pentru rotirea si curatarea ... »
Light Member 11 ani
Cluj
 Fereastra acces acoperis fakro ws

Fereastra acces acoperis Fakro WS


aerisirii podului. Se deschide in jurul articulatiei superioare pana la unghiul de 180 ....Fereastra de acces pe acoperis standard sau fereastra de serviciu, faciliteaza... accesul pe acoperis pentru lucrarile de intretinere ale acestuia. Aceasta fereastra ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Fereastra de mansarda acces acoperis fakro fpw

Fereastra de mansarda acces acoperis Fakro FPW


superioara, protejeaza impotriva miscarilor bruste (necontrolate). Se fabrica... cu articularea pe partea dreapta FWP-R sau stanga FWP-L (vedere din exterior). Dimensiunile ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Fereastra de mansarda velux gzl

Fereastra de Mansarda Velux GZL


Fereastra de Mansarda Velux GZL. Modelul Velux GZL are articulare mediana... iar operarea ferestrei se face din partea superioara. Geamul ferestrelor Velux... de aer pe ora, in functie de latimea ferestrei. Fereastra Velux GZL nu poate fi ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Ferestre de mansarda cu finisaj alb

FERESTRE DE MANSARDA CU FINISAJ ALB


superioara deschide si inchide fereastra. O tragere usoara in jos ,deschide fereastra... articulare: Mediana; Tip actionare: superioara; Unghi de instalare: 15° - 90°... sa intre in camera ,chiar si cand fereastra este inchisa. Manerul din partea ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Ferestre de mansarda cu dubla articulatie

Ferestre de mansarda cu dubla articulatie


Fereastra mansarda Fakro sau Velux cu dubla articulare are o constructie...Select permite deschiderea cercevelei prin articularea superioara sau prin cea mediana.... Articularea superioara permite fixarea cercevelei in pozitia dorita intre 0 grade si 35 ... »
Oferit de:BIGSERV ROOF
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Ferestre acces acoperis fakro

FERESTRE ACCES ACOPERIS FAKRO


Fereastra acces acoperis FAKRO Ferestrele acces invelitori termoizolante... grade. Amortizorul cu gaz, montat in partea superioara, protejeaza impotriva... miscarilor bruste (necontrolate). Se fabrica cu articularea pe partea dreapta FWP ... »
Oferit de:BIGSERV ROOF
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Ferestre de mansarda cu montaj peste coama

FERESTRE DE MANSARDA CU MONTAJ PESTE COAMA


multistratificat, imbinat pe contrafibra; Fereastra de mansarda cu montaj peste coama... are finisaj: 2 straturi de lac acrilic transparent, Tip articulare: Mediana, Tip... actionare: Superioara Unghi de instalare: 15° - 90°; Geam: 4-20-4, securizat ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Fereastra de mansarda velux gzl 94x140

Fereastra de Mansarda Velux GZL 94x140


Fereastra de Mansarda Velux GZL 94x140. Modelul Velux GZL are articulare... mediana iar operarea ferestrei se face din partea superioara . Geamul ferestrelor...³ de aer pe ora , in functie de latimea ferestrei . Fereastra Velux GZL nu ... »

Pret: 256 EUR
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Fereastra de mansarda velux gzl 66x118

Fereastra de Mansarda Velux GZL 66x118


Fereastra de Mansarda Velux GZL 66x118. Modelul Velux GZL are articulare... mediana iar operarea ferestrei se face din partea superioara . Geamul ferestrelor...³ de aer pe ora , in functie de latimea ferestrei . Fereastra Velux GZL nu ... »

Pret: 203.36 EUR
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Fereastra de mansarda velux gzl 78x98

Fereastra de Mansarda Velux GZL 78x98


Fereastra de Mansarda Velux GZL 78x98. Modelul Velux GZL are articulare... mediana iar operarea ferestrei se face din partea superioara . Geamul ferestrelor...³ de aer pe ora , in functie de latimea ferestrei . Fereastra Velux GZL nu ... »

Pret: 201 EUR
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Fereastra de mansarda velux gzl 78x118

Fereastra de Mansarda Velux GZL 78x118


Fereastra de Mansarda Velux GZL 78x118. Modelul Velux GZL are articulare... mediana iar operarea ferestrei se face din partea superioara . Geamul ferestrelor...³ de aer pe ora , in functie de latimea ferestrei . Fereastra Velux GZL nu ... »

Pret: 220 EUR
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
38 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

Folositi cautarea