Inscrie firma »

fabrici peleti rumegus - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre fabrici peleti rumegus
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Linii peleti

Linii Peleti


. ECO HIGH TECH va pune la dispozitie linii complete de fabricare a peletilor...Sunt linii tehnologice de fabricatie peleti utilizati in general la incalzirea... utilizat in diverse procese industriale. Peletii sunt realizati din biomasa uscata ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Linie peleti : uscare rumegus si

LINIE PELETI : USCARE RUMEGUS SI MASINA PELETI


LINIA ESTE FORMATA DIN : USCATOR DE RUMEGUS 300 KG/ORA SI MASINA PELETI... CAPACITATE 100 KG / ORA , PRODUSELE SUNT FABRICATE DE CATRE SOCIETATEA NOASTRA SI AU ... »

Pret: 33480 RON
 Utilaje brichetare brichete paie si peleti rumegus

Utilaje Brichetare Brichete Paie si Peleti Rumegus


Utilaje Brichetare Brichete Paie si Peleti Rumegus Agro Bio Brichet SRL va...,Prese Brichetare, Uscator aerodinamic rumegus, Masina Brichetare, Presa peleti, Linie brichetat... brichete 900-1500 kg/ora, Brichete paie, fabrica brichete, Brichete rumegus, Linie ... »
Bronze Member 8 ani
Bucuresti
 Centrale termice lemne, rumegus ,

CENTRALE TERMICE LEMNE, RUMEGUS , PELETI , PAIE


sau haine ,rumegus, peleti,PAIE, carbuni, etc.), cu sistem de gazeificare (transformarea... rumegus, peleti, tocatura de lemn , tocatura de hartie sau haine ); - Puffer.... - Fabricam la comanda o centrala termica care produce simultan energie termica ... »

Pret: 9000 RON
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Umidometru pentru rumegus pce-wt1n

Umidometru pentru rumegus PCE-WT1N


Umidometru pentru rumegus, aparat profesional utilizat in fabricile... de cherestea, placi din rumegus,brichete din lemn etc. E usor de masurat si foarte ieftin... in comparatie cu o termobalanta spre exemplu. Pur si simplu se introduce in flacon rumegus ... »

Pret: 2352.9 RON
Oferit de:Telecomed SRL
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Umidometru pentru rumegus pce-wt1n

Umidometru pentru rumegus PCE-WT1N


Umidometru pentru rumegus, aparat profesional utilizat in fabricile... de cherestea, placi din rumegus,brichete din lemn etc. E usor de masurat si foarte ieftin... in comparatie cu o termobalanta spre exemplu. Pur si simplu se introduce in flacon rumegus ... »

Pret: 2844.63 RON
Oferit de:Telecomed SRL
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Linie tehnologica - la container - pentru fabricat

LINIE TEHNOLOGICA - LA CONTAINER - PENTRU FABRICAT PELET model FASTPELLET 200


a rumegusului uscat, necesara asigurarii alimentarii continue a presei de fabricat pelet...Linia tehnologica pentru fabricat pelet, la container, furnizata ''la cheie... de stocare si dupa macinare la granulatia ceruta de extruderul de fabricat pelet este ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Linii pentru productie de peleti

Linii pentru productie de peleti


Descrierea pe scurt a procesului de fabricare Ciclul de lucru al liniei se... incepe de la livrarea rumegusului umed cu ajutorul masinii de incarcat.... Din alimentatorul cu banda rumegusul trece in separatorul de fractie groasa unde de materia ... »
Oferit de:Comerc
Light Member 11 ani
Altele
 Bricheti din rumegus 100% fag (esenta tare)

BRICHETI DIN RUMEGUS 100% FAG (ESENTA TARE)


mare producator de peleti si bricheti de rumegus fag 100% din Romania.Are in stoc... bricheti (brichete) din rumegus 100% fag care au o calitate foarte buna din punct... de vedere al arderii lor dar si al calitatii materialului(rumegusul)din care sunt facuti ... »
Buyer Member 13 ani
Caras severin
 Pellet din rasinoase

PELLET DIN RASINOASE


PELLET DIN RUMEGUS DE RASINOASE. 1. Diametru: 6 mm 2. Umiditate totala: 6 ... »

Pret: 186 EUR
Buyer Member 8 ani
Bacau
 Peleti din rummegus 100% fag (esenta tare)

PELETI DIN RUMMEGUS 100% FAG (ESENTA TARE)


peleti din rumegus esenta tare 100% fag care au o calitate foarte buna din punct...)din care sunt facuti. Peletii sunt obtinuti din rumegus de fag si ard in sobe speciale... si motorina.In viitorul apropiat peletii din rumegus vor deveni un combustibil mai ieftin ... »
Buyer Member 13 ani
Caras severin
 Cazan peleti opop boink 16kw

CAZAN PELETI OPOP BOINK 16KW


calitatea peletilor s-a diversificat de a lungul anilor. Peletii se fabrica...Manual BEN (Bioenergie Nordica) sistem pe peleti GHID DE INSTALARE PENTRU... un contact direct) 4. Montati teava de legatura intre tubul de alimentare cu peleti ... »
Oferit de:SC ZAMMARK SRL
Buyer Member 12 ani
Satu Mare
 Linii brichete

Linii Brichete


2-8 mm si umiditate 15-18 %. Fata de fabricarea peletilor procesul tehnologic... utilizat in diverse procese industriale. La fel ca si peletii, brichetele sunt... este diferit aportul de aschii si rumegus din lemn de esente tari precum fag ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Cazan peleti si lemn atmos d30p 8,9 - 29,8 kw

Cazan peleti si lemn Atmos D30P 8,9 - 29,8 kW


. Consideram ca fiind peleti de calitate peletii fabricati doar din lemn de esenta moale... fabricati si din lemn de esenta tare, cu coaja, asa numitii peleti negrii, care insa se...Cazane ATMOS ecologice si complet automate, pe peleti Sunt construite pentru ... »

Pret: 20322.58 RON
Buyer Member 9 ani
Bihor
 Cazan peleti si lemn atmos d45p13,5 - 45 kw

Cazan peleti si lemn Atmos D45P13,5 - 45 kW


fiecare o reprezinta asa numitii peleti, care se fabrica in mod asemanator cu cel... peletii fabricati doar din lemn de esenta moale fara scoarta, asa-numiti peleti albi... incompleta. In acelasi mod, peletii pot fi fabricati si din lemn de esenta tare, cu coaja ... »

Pret: 23268 RON
Buyer Member 9 ani
Bihor
 Tablou electric cu automatizare cpu

Tablou electric cu automatizare CPU


utilaje: tocator lemn, uscator rumegus, moara cu ciocane, snec, presa peleti, benzi...De vanzare tablou electric cu automatizare CPU, 400V, pentru linii de fabricat... peleti, proiectat pentru cuplarea atat individuala sau ca si ansablu a urmatoarelor ... »

Pret: 14000 RON
Buyer Member 5 ani
Arad
 
16 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"fabrici peleti rumegus" in Firme Hot - 5 Rezultat(e)
Folositi cautarea