Inscrie firma »

extindere credit - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre extindere credit
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Imobiliar - credite

Imobiliar - Credite


Societate maghiara cauta colaboratori pentru Vanzari Imobiliare si Credite... pe perioada nedeterminata: - BROKER CREDITE - AGENTI IMOBILIARI - AGENTI COORDONATORI... PENTRU CREDITE / IMOBILIARE Pentru informatii suplimentare referitoare la acest ... »
Oferit de:ODORIFERA BT
Buyer Member 12 ani
Alba
 Credite cu ipoteca

CREDITE CU IPOTECA


TIPURI CREDITE R . B . L . : 1. CREDIT LOCATIV : *CREDITUL CU DOBANDA FIXA... CREDITULUI = SUMA CONTRACTATA - SOLD ECONOMISIT + VALOAREA COMISIONULUI DE CREDIT... . *CREDITUL LOCATIV TEBUIE SOLICITAT DE CATRE TITULARUL CONTRACTULUI DE ECONOMISIRE-CREDITARE ... »
Buyer Member 13 ani
Arad
 Credit ipotecar

Credit ipotecar


Credit ipotecar Venituri minime nete pe familie 850 RON/luna, varsta intre 20... ani si 60 de ani pentru femei si 65 de ani pentru barbati, pana la care creditul...: asigurarea imobilului, cesionata in favoarea bancii*. *Pentru creditele mai mari de 100 ... »
Oferit de:DIAMANT 2000
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Credit imobiliar&ipotecar

Credit Imobiliar&Ipotecar


Destinatie : achizitionare imobil, constructie, finalizare/extindere a unei... constructii, amenajare/reamenajare imobil; Valuta creditului : RON, EUR, CHF, USD ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Credite persoane fizice, credite

Credite persoane fizice, Credite persoane fizice autorizate si persoane


Imobiliar pentru constructie, finalizare, extindere imobil Credit Imobiliar pentru...Credit pentru nevoi personale fara ipoteca Credit pentru nevoi personale... cu ipoteca Credit Imobiliar pentru achizitionare apartament, casa, teren Credit ... »
Oferit de:DIAMANT 2000
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Credit nevoi personale pentru casa

CREDIT NEVOI PERSONALE PENTRU CASA


din valoarea creditelor utilizate pentru modernizare/renovare, extindere Avans minim...CREDIT DE NEVOI PERSONALE PENTRU CASA CaracteristicI Dedicat exclusiv... ZERO din valoarea creditului utilizat pentru constructie, indiferent de valoare ... »

Pret: 100 RON
Oferit de:DIAMANT 2000
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Credite & leasing

Credite & Leasing


, finalizare, extindere imobil - Credit Imobiliar pentru reamenajare, renovare imobil...A)Credite pentru persoane fizice si fizice autorizate: - Credit pentru nevoi... personale fara ipoteca - Credit pentru nevoi personale cu ipoteca - Credit Imobiliar ... »
Oferit de:DIAMANT 2000
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Sistem de economisire - creditare bauspar

Sistem de economisire - creditare BAUSPAR


Sistem de economisire - creditare BAUSPAR Prezentare produs 1.Oricine isi... obtii intreaga suma dorita printr-un credit de la banca noastra,cu dobanda de 4... un credit pentru 50% din suma cu dobanda de 5%, pe o perioada de 84luni. 3 ... »

Pret: 1 RON
Oferit de:DIAMANT 2000
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Credite investitii imm-uri

Credite investitii IMM-uri


acopere cel putin 120% din valoarea cumulata a creditului si dobanzii aferente pentru... hand; - Modernizare si extindere capacitati de productie; - Investitii... in constructia sau extinderea infrastructurii (constructii, hale de productie, etc ... »
Buyer Member 11 ani
Timis
 Credite pentru investitii fermieri

Credite pentru investitii fermieri


de rambursare a creditului; - Solicitantul sa aiba varsta cuprinsa intre 20 - 50 ani, si sa..., echipamente agricole noi sau second hand; - Investitii in extinderea si/sau modernizarea... de desfasurare a finantarii. - Perioada de rambursare a creditelor este de maximum 5 ani (60 ... »
Buyer Member 11 ani
Timis
 Credite start-up

Credite START-UP


cumulata a creditului si dobanzii aferente pentru intreaga perioada Activitati... si extindere capacitati de productie; - Investitii in constructia sau extinderea... pe toata perioada de desfasurare a finantarii. - Perioada de rambursare a creditelor ... »
Buyer Member 11 ani
Timis
 Contract de economisire-creditare

CONTRACT DE ECONOMISIRE-CREDITARE


, EXTINDERE, AMENAJARE, VIABILIZARE TERENURI. ESTE ACCESBIL DEOARECE : ARE 2 COMPONENTE.... CREDITAREA: LA RAMBURSARE: 6% FIX PE INTREAGA DURATA A CREDITULUI. LOCUINTA TA... DE CARE AI NEVOIE , IAR CEALALTA JUMATATE O VEI PRIMI SUB FORMA UNUI CREDIT ACORDAT ... »
Buyer Member 13 ani
Arad
 Raport credit solvabilitate

Raport Credit Solvabilitate


Deschise. 3. Un RAPORT COMPLEX - PERSOANE JURIDICE - CU EXTINDERE contine urmatoarele... sau actiuni; - Verificari anticipate, paralele sau ulterioare pt. clienti credite ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cartela sim cosmote credit 5 euro inclus

CARTELA SIM COSMOTE credit 5 euro inclus


Creditul initial de 5 euro este valabil 6 luni (180 zile) din ziua activarii... de urgenta - 112. Creditul neutilizat in perioada de valabilitate se pastreaza... reincarcari si extinderea perioadei de valabilitate. √én perioada de gratie poti ... »

Pret: 14.86 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Bauspar-contract economisire creditare pentru

BAUSPAR-Contract economisire creditare pentru domeniul locativ


BAUSPAR = Economisire / Creditare in sistem colectiv pentru domeniul locativ... la un credit cu dobanda de 4,5% la lei. Cum functioneaza BAUSPAR? BAUSPAR este... un produs: -de economisire-creditare in lei ceea ce asigura o independenta ... »
Light Member 15 ani
Arges
 Casa de vanzare in zona bucurestii noi

Casa de vanzare in zona Bucurestii Noi


utilitatile. Posibilitate extindere si dezvoltare P+2. Pretul este negociabil si se... accepta credit. ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Contractele bancare in noul cod civil art. 2184 - 2194, art. 2279 -

Contractele bancare in Noul Cod civil art. 2184 - 2194, art. 2279 - 2494


bancara. Este de neconceput ca o banca sa crediteze pe cineva fara sa ii pretinda..., uneori in mod exagerat, garantii de rambursare. Aceasta a impus extinderea... creditelor bancare. In acest mod cartea apare in doua titluri: unul consacrat ... »

Pret: 102.6 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Consultanta fonduri nerambursabile

Consultanta fonduri nerambursabile


putea obtine cel mai favorabil credit nerambursabil , respectiv : - Etapa l... la programele de finantare care se pliaza pe ideile dv despre extinderea activitatii firmei... -elaborare - depunere - sustinere dosar credit banca - Consultanta , intocmire, depunere ... »
Buyer Member 13 ani
Gorj
 Model de contract de ipoteca mobiliara

Model de contract de ipoteca mobiliara


.................., domiciliat in .............., cnp, .......... in calitate de CREDITOR, 2...: Eu, Garantul ipotecar constitui in favoarea Creditorului drept de ipoteca... creditorului ipotecar (art.2373, art.2374 Cod Civil)[5]. - cand ipoteca este ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Consultanta finantare imm

CONSULTANTA FINANTARE IMM


; - intocmirea documentatiilor necesare pentru obtinerea unui credit; - alte tipuri..., corporatii, credite derulate prin A.J.O.F.M. - B.C.R. (dobanda subventionata), alte... extinderea activitatii ? - Credeti ca o noua investitie ar putea aduce o imbunatatire ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Model de contract de ipoteca imobiliara

Model de contract de ipoteca imobiliara


creditorului ipotecar (art.2373, art.2374 Cod Civil)[7]. - extinderea de drept...;n calitate de CREDITOR, 2. Subsemnatul ................., domiciliat î... Cod Civil)[8]. - extinderea de drept a ipotecii asupra fructelor naturale ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Axa prioritara 1 - sprijin financiar nerambursabil de pana la 920.000

Axa prioritara 1 - sprijin financiar nerambursabil de pana la 920.000 lei pentru intreprinderile mici si mijlocii


specializate pe managementul afacerilor, facilitarea accesului la credit si finantare.../sectie/instalatie ) - Extinderea unui amplasament existent pentru cresterea capacitatii de productie ... »
Buyer Member 13 ani
Dolj
 Axa prioritara -  sprijin financiar nerambursabil de pana la 920.000

Axa prioritara - sprijin financiar nerambursabil de pana la 920.000 lei pentru intreprinderile mici si mijlocii


specializate pe managementul afacerilor, facilitarea accesului la credit si finantare.../sectie/instalatie ) - Extinderea unui amplasament existent pentru cresterea capacitatii de productie ... »
Buyer Member 13 ani
Dolj
 Oportunitate 14 august 2007: 50.000 euro nerambursabili pentru

OPORTUNITATE 14 AUGUST 2007: 50.000 EURO Nerambursabili pentru terenuri, cladiri, constructii, masini, utilaje si echipamente


de marfuri; - brevete de inventie, licente; - constructia, reconstructia, extinderea... beneficiarului eligibil un credit de finantare, pe termen mediu sau lung, care va acoperi... adauguga un credit de maxim 25% din contravaloarea totala si contributia ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Fonduri structurale pentru dezvoltarea microintreprinderilor

FONDURI STRUCTURALE PENTRU DEZVOLTAREA MICROINTREPRINDERILOR


, constructii; - Achizitionare sisteme IT (hard si soft); - Construirea / extinderea... unui aranjament cu creditorii sau este intr-o situatie similara cu cele anterioare.../01.10.2004**); - are credite restante la data depunerii prezentei Cereri de finantare. Nu ezitati sa ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
30 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"extindere credit" in Firme Hot - 12 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea