Inscrie firma »

externalizare securitatea muncii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre externalizare securitatea muncii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Consultanta externalizare securitatea/protectia

Consultanta externalizare securitatea/protectia muncii


sanatatea si securitatea muncii (protectia muncii), pentru reducerea costurilor... si sa folositi securitatea muncii ca pe un vehicol catre o afacere mai sigura si mai...Premiro ofera clientilor sai servicii de consultanta si externalizare pentru ... »
Oferit de:SC PREMIRO SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Servicii externalizate de securitate

SERVICII EXTERNALIZATE DE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA


desemnati in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca, sau cu alte servicii competente...SERVICIILE DE PREVENIRE SI PROTECTIE MUNCII S.C. PROFI SERV GROUP S... de munca .... Urmarirea realizarii masurilor dispuse de insp munca .... Propune ... »
Buyer Member 14 ani
Hunedoara
 Externalizare it (outsourcing)

Externalizare IT (outsourcing)


. Outsourcing-ul IT (externalizarea IT) in completarea unui departament IT deja existent...).Oferim servicii IT, solutii de securitate, consultanta de specialitate, cat si produsele.... In cazul confidentialitatii, externalizarea serviciului IT catre Blue Soft Serv va ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs inspector protectia muncii

CURS INSPECTOR PROTECTIA MUNCII


la securitatea si sanatatea in munca - legislatia primara, secundara si tertiara... a securitatii si sanatatii in munca - directive europene cu privire la securitatea... activitatii de securitate si sanatate in munca la nivelul angajatorului - prevederile ... »

Pret: 600 RON
Buyer Member 11 ani
Arges
 Servicii it

Servicii IT


de eficacitatea departamentului IT. Adaptarea adecvatã a sistemelor IT face munca mai...;i vor sã externalizeze sarcini tehnice. Externalizarea IT are avantaje...;i marind securitatea IT in companie. Serviciile oferite de compania noastr ... »
Oferit de:Soft Solutions
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 
5 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"externalizare securitatea muncii" in Firme Hot - 8 Rezultat(e)
Folositi cautarea