Inscrie firma »

examinari psihologice selectie personal - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre examinari psihologice selectie personal
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Examinari psihologia muncii si organizationala

Examinari psihologia muncii si organizationala


Evaluare,selectie si expertiza psihologica in vederea angajarii... psihologice pentru protectia muncii; Analiza psihologica si prevenirea accidentelor... in cariera si dezvoltare personala; Consiliere in vederea integrarii socio ... »
 Examinari psihologia transporturilor

Examinari psihologia transporturilor


circulatiei: Selectie si expertiza psihologica in vederea angajarii, autorizarii... profesionisti, etc. Examinari psihologice in scopul obtinerii permisului de conducere...Evaluare psihologica in scopul avizarii psihologice pentru siguranta ... »
 Cabinet psihologic

cabinet psihologic


efectuam selectie si recrutare de personal, examinari psihologice din sfera... psihologiei muncii si organizatiilor, de asemenea efectuam examinari psihologice pentru... de ministerul transporturilor.mai facem consiliere psihologica si educationala, orientare ... »
 Tratat de psihologie clinica si psihopatologie

Tratat de psihologie clinica si psihopatologie


Pe langa evolutia conceptelor, teoriilor si metodelor psihologiei clinice... doua parti, Tratatul de psihologie clinica si psihopatologie ofera psihologului.... In ultima parte a tratatului sunt incluse domenii conexe psihologiei clinice ... »

Pret: 63.2 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Test poligraf- detector de minciuni

TEST POLIGRAF- DETECTOR DE MINCIUNI


sinceritatii persoanelor in cadrul procesului de recrutare si selectie de personal... si demnitatii persoanelor examinate la poligraf. In scopul realizarii unei examinari... poligraf cu un grad mare de acuratete, un rol deosebit revine psihologului ... »
 
5 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"examinari psihologice selectie personal" in Firme Hot - 5 Rezultat(e)
Folositi cautarea