Inscrie firma »

evaluarea performantelor personalului - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre evaluarea performantelor personalului
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Evaluare personal

Evaluare personal


Evaluare competente / performante conform unor criterii profesionale cu scopul ... »
Oferit de:HUMAN MARKET
Buyer Member 13 ani
Constanta
 Servicii de evaluare personal

Servicii de Evaluare Personal


obtinute sunt etape obligatorii ale unei evaluari. Evaluarea organizationala este... investigarea atenta a unor aspecte ce tin de performanta si eficienta in munca, dar ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Evaluarea psihologica a personalului

Evaluarea psihologica a personalului


performanta - Evaluarea psihologica la nivelul colectivelor de munca - Metodologie... si pentru angajati: evaluarea psihologica utilizata ca strategie de facilitare... proceduri de evaluare psihologica, precum si pentru constituirea unor instrumente ... »

Pret: 29.95 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Evaluarea psihologica a personalului

Evaluarea psihologica a personalului


performanta Evaluarea psihologica la nivelul colectivelor de munca Metodologie... si pentru angajati: evaluarea psihologica utilizata ca strategie de facilitare... proceduri de evaluare psihologica, precum si pentru constituirea unor instrumente ... »

Pret: 21.95 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Evaluarea performantei si/sau a potentialului

Evaluarea performantei si/sau a potentialului


utilizeze evaluarea performantelor pentru luarea unor decizii de tip promovare...: - identificarea, evaluarea si dezvoltarea performantelor individuale, si organizationale...Evaluarea performantei este procesul prin care se realizeaza masurarea ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Proiectarea fiselor de post. evaluarea personalului

Proiectarea fiselor de post. Evaluarea personalului


Proiectarea fiselor de post, evaluarea posturilor de munca si a personalului... posturilor de munca si al aprecierilor periodice ale performantelor profesionale... in managementul personalului din organizatii. ... »

Pret: 20 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Proiectarea fiselor de post, evaluarea posturilor de

Proiectarea fiselor de post, evaluarea posturilor de munca si a personalului


Proiectarea fiselor de post, evaluarea posturilor de munca si a personalului: un ghid... de munca si al aprecierilor periodice ale performantelor profesionale in managementul... personalului din organizatii. ... »
Oferit de:Editura Irecson
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Recrutare si selectie-training-team bulding-evaluare

RECRUTARE SI SELECTIE-TRAINING-TEAM BULDING-EVALUARE PERSONAL-SERVICII HR


nevoie de consultanta si dezvoltare organizationala ,recrutare,criterii performanta...,fise post,evaluare,training,team bulding,cat si angajatilor care nu stiu sa isi ... »
Buyer Member 10 ani
Timis
 I-profile - software de evaluare

I-profile - software de evaluare


doar acei oameni cu potential de a face performanta, utilizand I-profile (singurul... sistem de evaluare a potentialului si predictie a performantei angajatilor, accesibil... companiilor mici si mijlocii din Romania). Puteti realiza evaluarea candidatilor ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Locuri de munca sigure cu cv-european

Locuri de munca sigure cu CV-European


seama ca nu sunt potriviti? Nu stiti de unde sa incepeti pentru acreste performanta... angajatilor? Noi detinem un sistem bine pus la punct de evaluare a candidatilor... si de motivare a personalului, in urma caruia eficienta este garantata! Simtiti ca aveti ... »
Oferit de:Pensiunea Ana
Light Member 16 ani
Tulcea
 Evaluare si consultanta psihologica in transporturi -

EVALUARE SI CONSULTANTA PSIHOLOGICA IN TRANSPORTURI - GALATI


- analiza psihologica a muncii; - evaluare, selectie si expertiza... institutiilor abilitate; - evaluarea in scopul avizarii psihologice pentru protectia... ocupational; - studierea si evaluarea modalitatilor de imbunatatire a adaptarii ... »

Pret: 70 RON
 Divizia de mystery shopping

DIVIZIA DE MYSTERY SHOPPING


furnizate clientilor. Derularea procesului: -Observam performanta personalului... din vanzari si departamentele de relatii directe cu clientii -Evaluam intreaga experienta... performanta angajatilor -Imbunatateste procentul de retentie a clientilor ... »
Oferit de:TRAINART
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Evaluari profiles

EVALUARI PROFILES


in evaluarile de personal pe internet. Evaluarile Profiles sunt etalonate pentru Romania... instrumentele vizeaza: -definirea domeniilor in care individul poate excela si performa ... »
Oferit de:TRAINART
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Servicii de recrutare si selectie personal

SERVICII DE RECRUTARE SI SELECTIE PERSONAL


, EVALUARE PERSONAL, CRITERII PERFORMANTA, DIAGNOZA SI MANAGEMENT ORGANIZATIONAL... garantam clientilor nostri. RECRUTARE SI SELECTIE PERSONAL, TRAINING, TEAM BULDING ... »
Buyer Member 10 ani
Timis
 Consultanta resurse umane

Consultanta resurse umane


- evaluarea personalului - evaluarea performantelor profesionale - organizari...- analiza, evaluarea si ierarhizarea posturilor - selectie de personal ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Selectie si recrutare personal

Selectie si recrutare personal


Recrutarea si angajarea unui personal potrivit cu cerintele si posibilitatile... face diferenta in performantele organizatiei. Ceea ce va oferim noi este... pozitiei, - colectarea de cv-uri, - evaluarea aplicantilor, - verificarea ... »
Oferit de:CISA CONSULTING
Light Member 15 ani
Bacau
 Recrutare si selectie de personal

Recrutare si selectie de personal


(personalitate, munca in echipa, leadership, motivatie) .::.Centre de evaluare (simulari... unui centru de evaluare (Assessment Center). Metode folosite: .::.Interviul... de recrutare si selectie de personal din diverse domenii: vanzari, administrativ, auto ... »

Pret: 800 RON
Buyer Member 9 ani
Cluj
 Consultanta

Consultanta


existente cu scopul de a optimiza performatele acestora. - Cursuri: personalul nostru... specializarea personalului. - Evaluarea tehnologiilor: plecand de la o problema putem... analiza si evalua care sunt tehnologiile potrivite pentru compania dumneavoastra. ... »
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Modelul racheta. sfaturi pentru construirea unei echipe

Modelul racheta. Sfaturi pentru construirea unei echipe performante


de personalitate si de abilitati), programe de evaluare si dezvoltare la nivel individual... utilizat pentru a evalua felul in care functioneaza echipele si pentru a oferi... recomandari specifice despre lansarea de noi echipe sau imbunatatirea performantelor unor ... »

Pret: 28.9 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Consultanta resurse umane

Consultanta resurse umane


Contractului colectiv de munca la nivel de unitate - Evaluarea performantelor angajatilor... - Recrutarea si selectia personalului - Situatii statistice privind resursele umane ... »

Pret: 50 RON
Buyer Member 10 ani
Prahova
 Checkpoint 360

Checkpoint 360


evaluata in acest proces isi exprima opinia cu privire la performanta sa. Aplicand... primeste feedback de la mai multe surse. Uneori, evaluarea 360° mai este numita... evaluare multi-sursa sau multi-evaluator. Atat superiorul, cat si colegii ... »
Buyer Member 12 ani
Prahova
 Manager resurse umane

Manager Resurse Umane


, organizare, coordonare, motivare si evaluare-control, mai exact, cele cinci functii... performanta profesionala, cat si strategii si tehnici moderne de lucru. ... »

Pret: 600 RON
Buyer Member 9 ani
Bihor
 Apt360

APT360


si dezvoltare a personalului, si anume: - Evaluarea periodica a performantei angajatilor... restructurarii si reducerii personalului - Evaluarea abilitatilor de conducere - Evaluarea...APT360 este o platforma online de evaluare 360 de grade dezvoltata de Grupul ... »
Oferit de:APT GROUP
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Servicii si consultanta in managementul resurselor umane

Servicii si consultanta in managementul resurselor umane


performanta a resurselor umane urmatoarele servicii de consultanta si interventie... si contractelor colective de munca; -evidenta de personal, completarea si pastrarea... profilului organizatiei-client si nevoilor de formare evaluate ex-ante; -servicii ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Managementul resurselor umane

Managementul resurselor umane


evaluarea personalului, interpretarea rezultatelor, intocmirea planurilor de actiune... acestora (precum: utilizarea masinilor de serviciu in interes personal, a telefoanelor... abilitate a Fiselor Fiscale ale angajatilor Administrarea personalului ... »
Buyer Member 9 ani
Brasov
188 produse / 8 pagini
25 produse pe pagina.

"evaluarea performantelor personalului" in Firme Hot - 37 Rezultat(e)
Folositi cautarea