Inscrie firma »

erbicid grau - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre erbicid grau
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Erbicid pentru grau helmstar 75wg

Erbicid pentru grau HELMSTAR 75WG


Erbicid Helmstar 75 WG, continut de substanta activa tribenurom metil 75... la faza de burduf. Recomandari de utilizare: Grau: buruieni dicotiledonate anuale ... »

Pret: 30 RON
Oferit de:SC UNISOR SRL
Light Member 10 ani
Dolj
 Floramix - pachet complet erbicid grau pt 3 hectare

Floramix - Pachet complet erbicid grau pt 3 hectare (+ adjuvant)


a obtine cele mai bune rezultate, se recomanda sa se erbicideze atunci cand buruienile... sistemica in planta. Erbicidul Floramix™ se aplica in combinatie cu adjuvantul... cu Floramix™ sunt urmatoarele: Toamna: grau de toamna, orz de toamna, ovaz de toamna ... »

Pret: 870 RON
Oferit de:SC UNISOR SRL
Light Member 10 ani
Dolj
 Erbicid pentru grau axial 50ec -

Erbicid pentru grau AXIAL 50EC - Ambalaj 5L


Epoca de aplicare Timp de pauza* Grau Iarba vantului (Apera spica venti...) Odos (Avena fatua) 0,9 l/ha postemergent (grau la infratire - formarea... vantului (Apera spica venti) Odos (Avena fatua) 0,9 l/ha postemergent (grau ... »

Pret: 940 RON
Oferit de:SC UNISOR SRL
Light Member 10 ani
Dolj
 Pachet 5 hectare erbicidare completa axial + helmstar

Pachet 5 Hectare Erbicidare completa Axial + Helmstar


de combatere Doza Epoca de aplicare Timp de pauza* Grau Iarba... vantului (Apera spica venti) Odos (Avena fatua) 0,9 l/ha postemergent (grau.../ha postemergent (grau la infratire - formarea primului internod, buruieni maxim 4 frunze ... »

Pret: 1000 RON
Oferit de:SC UNISOR SRL
Light Member 10 ani
Dolj
 Vand erbicid pentru

Vand erbicid pentru grau,orz,orzoaica,secale 20lei/ha


Vand erbicid Granstar 75 DF,substanta activa Tribenuron metil 750g.../Kg,avizat pentru orz,orzoaica de primavara,secale,triticale,grau de toamna,grau de primavara ... »

Pret: 20 RON
Buyer Member 7 ani
Arges
 Erbicid pentru porumb si grau,

Erbicid pentru porumb si grau, Dicopur D


Dicopur D este un erbicid sistemic, contine substanta activa 600 g/l acid 2,4 D... din SDMA. se absoarbe prin frunze, partial prin radacini. Erbicidul determina o... al buruienilor. Recomandari de utilizare: La Grau si Porumb: Buruieni dicotiledonate anuale ... »

Pret: 34 RON
Oferit de:SC UNISOR SRL
Light Member 10 ani
Dolj
 Rival superstar 75 gd

Rival SuperStar 75 GD


. Caracteristici: Erbicid sistemic, selectiv fata de culturile de cereale paioase. Dupa... o actiune erbicida complementar - sinergica, buruienile dicotiledonate fiind... distruse in 7 - 21 zile, eficienta actiunii erbicide fiind influentata de conditiile ... »

Pret: 40 RON
Buyer Member 8 ani
Timis
 Erbicid pentru grau nuance 75 wg,

Erbicid pentru grau NUANCE 75 WG, Ambalaj 100 gr pentru 5 hectare


Mod de actiune: NUANCE® 75 WG este un erbicid selectiv pentru cerealele... erbicidului. La un interval de 10-15 zile de la aplicare apar efecte vizibile si relevante... ale efectului erbicidului. Moartea buruienilor survine la 15-20 zile de la aplicarea ... »

Pret: 149 RON
Oferit de:SC UNISOR SRL
Light Member 10 ani
Dolj
 Buctril universal

BUCTRIL UNIVERSAL


Erbicid postemergent pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale... si perene din culturile de grau si porumb Mod de actiune Buctril Universal... prin precipitatii). Buctril prezinta o selectivitate foarte buna pentru grau si porumb la dozele ... »
Oferit de:COMPPIL SA
Silver Member 13 ani
Dambovita
 Primstar super

PRIMSTAR SUPER


PRIMSTAR SUPER® este un erbicid absorbit in principal prin frunze dar... a erbicidului se poate obtine atunci cand este aplicat pe buruieni in faza de 2-4 frunze. ... »
Oferit de:COMPPIL SA
Silver Member 13 ani
Dambovita
 Erbicid pentru porumb dicopur top 464sl

Erbicid pentru porumb DICOPUR TOP 464SL


Erbicid Dicopur Top 464 SL, avand continut substanta activa dicamba 120 g.../l + 344 g/l 2.4 D Instructiuni de utilizare: Grau - de la infratire pana la I ... »

Pret: 50 RON
Oferit de:SC UNISOR SRL
Light Member 10 ani
Dolj
 Erbicid pentru porumb buctril universal

Erbicid pentru porumb Buctril Universal


foarte buna pentru grau si porumb la dozele si momentele de aplicare recomandate... de infestare puternica se recomanda utilizarea erbicidului Sekator. Buruieni... de utilizare Grau: 1 l/ha postemergent. Momentul optim de aplicare este intre inceputul ... »

Pret: 89 RON
Oferit de:SC UNISOR SRL
Light Member 10 ani
Dolj
 Erbicid pallas 75 wg + adjuvant

Erbicid PALLAS 75 WG + Adjuvant


PALLAS 75 WG este un erbicid sistemic, cu aplicare postemergenta, destinat... combaterii buruienilor graminee si a celor cu frunza lata din culturile de grau. PALLAS... (decolorarea si rasucirea frunzelor) se observa la 3-4 zile dupa erbicidare. Combaterea ... »

Pret: 440 RON
Oferit de:SC UNISOR SRL
Light Member 10 ani
Dolj
 Erbicid total taifun 360sl

Erbicid total Taifun 360SL


) Taifun 360 SL este un erbicid din grupa chimica a acizilor aminici, formulat... de izopropilamina, 480 g/L). Taifun 360 SL este un erbicid sistemic total, neselectiv..., in functie de conditiile locale. Produsul Taifun 360 SL este un erbicid recomandat pentru ... »

Pret: 27 RON
Oferit de:SC UNISOR SRL
Light Member 10 ani
Dolj
 Buctril universal

Buctril Universal


prezinta o selectivitate foarte buna pentru grau si porumb la dozele si momentele... de aplicare recomandate.  Mod de utilizare: Grau: 1 l/ha postemergent... la intensificarea concurentei intre buruieni si planta de grau, cu efecte negative asupra ... »

Pret: 378 RON
Buyer Member 8 ani
Timis
 Ceredin super

Ceredin Super


: solutie apoasa Caracteristici: Ceredin Super 40 SL actioneaza ca un erbicid... din culturile de grau, orz, orzoaica de primavara si porumb, prin tratamente postemergente..., buruienile au 2-4 frunze iar palamida (Cirsium) este sub 10 cm inaltime. Erbicidarea ... »

Pret: 52 RON
Buyer Member 8 ani
Timis
 Pesticide seminte. ingrasaminte

PESTICIDE SEMINTE. INGRASAMINTE


, uree, fertilizanti, etc. pentru cultura de grau, rapita, floarea soarelui, porumb ... »
Buyer Member 11 ani
Tulcea
 Agristar 75 wdg

Agristar 75 Wdg


Erbicid superactiv sulfonilureic pentru cultura de grau. Doza 15-20 g ... »
Oferit de:Fertiagro S.R.L
Buyer Member 13 ani
Calarasi
 2.4 d 660 sl

2.4 D 660 SL


de actiune: 2,4 D 660 SL este un erbicid pe baza de acid 2,4 D din sare DMA..., cu utilizare in postemergenta in combaterea buruienilor dicotiledonate la grau si porumb... primului internod, la grau, iar la porumb in stadiul de 4 6 frunze. Are eficacitate ... »
Oferit de:SC Bipiem SRL
Buyer Member 10 ani
Bihor
 Dicopur d

Dicopur D


/l Caracteristici: DICOPUR D este un erbicid sistemic, de tip hormonal, care se absoarbe... de ridicat. Erbicidul determina o crestere anormala a celulelor (cresterea devine.... Viteza de translocare a erbicidului este infunctie de: doza aplicata, talia ... »
Oferit de:SC Bipiem SRL
Buyer Member 10 ani
Bihor
 Axial 50 ec

Axial 50 EC


Recomandari de utilizare: Axial 050 EC este un erbicid... de pauza* Grau Iarba vantului (Apera spica venti...) Odos (Avena fatua) 0,9 l/ha postemergent (grau ... »
Oferit de:SC Bipiem SRL
Buyer Member 10 ani
Bihor
 Axial one 50 ec

Axial One 50 EC


Descriere: Axial 50 EC este un erbicid pentru combaterea... la stadiul de al doilea internod al culturii de grau, interval in care se regaseste... (monocotiledonate si dicotiledonate) se aplica Axial 50 EC asociat cu un erbicid impotriva ... »
Oferit de:SC Bipiem SRL
Buyer Member 10 ani
Bihor
 Dma-6

DMA-6


: concentrat solubil. Caracteristici: Erbicid sistemic postemergent... eficacitate deosebita in combaterea buruienilor perene. Este cel mai utilizat erbicid... 25oC. Poate fi amestecat cu alte erbicide (Lontrel 300, Cerlit, Sulfonilureice ... »
Oferit de:SC Bipiem SRL
Buyer Member 10 ani
Bihor
 Ceredin super

Ceredin Super


Proprietati fizico-chimice: CEREDIN SUPER 40 SL este un produs erbicid... actioneaza ca un erbicid sistemic selectiv, cu spectru larg de actiune in combaterea...: Cultura Agentul daunator Doza Grau ... »
Oferit de:SC Bipiem SRL
Buyer Member 10 ani
Bihor
 Dicopur top 464 sl

Dicopur Top 464 SL


un erbicid selectiv si sistemic actionand asupra buruienilor atat prin absorbtie... radacinilor. Plantele de cultura (grau, porumb) metabolizeaza rapid cele 2 substante... de aplicare L/ha Grau Buruieni ... »
Oferit de:SC Bipiem SRL
Buyer Member 10 ani
Bihor
29 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"erbicid grau" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea