Inscrie firma »

engleza incepatori online - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre engleza incepatori online
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri limba engleza pentru

Cursuri limba engleza pentru incepatori


, la sediul nostru sau online. Manuale Manualul pentru cursul de limba engleza...Organizam cursuri de limba engleza prin comunicare la sediul dumneavoastra... pentru incepatori (nivelul beginner) este Face2face Starter. Program cursuri ... »

Pret: 432 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Limba engleza, autor matt purland

Limba Engleza, autor Matt Purland


in predarea EFL si ESL atat in universitati cat si online. Lector in limba engleza...Cartea Limba Engleza este destinata tuturor celor care doresc sa invete si sa...-si perfectioneze cunostintele de limba engleza. Exercitiile propuse in aceasta lucrare au grade ... »

Pret: 16.79 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Cursuri limba engleza pentru nivelul mediu

Cursuri limba engleza pentru nivelul mediu


% din exercitiile propuse la Test online pentru nivelul incepator plus pe care il puteti gasi...Organizam cursuri de limba engleza prin comunicare la sediul dumneavoastra..., la sediul nostru sau online. Inscrierea la cursuri Puteti sa va inscrieti ... »

Pret: 432 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Tabara de limba engleza in anglia

Tabara de Limba Engleza in Anglia


Qdays Educational ofera cursuri de limba engleza intr-un mediu academic...-ti perfectionezi limba engleza intr-unul din multele campusuri EF din Anglia. EF Education... de engleza pe saptamana, 26 de ore de engleza pe saptamana, sau 32 de ore de engleza ... »

Pret: 914 USD
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Curs de vara de limba engleza "discover the magic of

Curs de vara de limba engleza "Discover the Magic of English"


Curs engleza pentru elevi clasele IV-V - nivel incepator Ne face placere... sa oferim copiiilor dumneavoastra o aventura in taramul limbii engleze alaturi... engleza "Discover the Magic of English"? Prin intermediul unei game largi ... »
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Curs de vara de limba engleza "welcome to storyland"

Curs de vara de limba engleza "Welcome to Storyland"


Curs engleza pentru elevii claselor II-III (Nivel incepator Storyland A... in fiecare zi fragmente de film, vei invata jocuri noi, vei conversa in limba engleza...-o lume a povestilor! Cum o sa ne distram la acest curs de limba engleza? Vom ... »
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Curs de vara de limba engleza "preparing for

Curs de vara de limba engleza "Preparing for Cambridge"


nivelul avansat de cunoastere a limbii engleze - obtii un avantaj real pentru... deja proba de limba engleza de la bac daca ai dobandit un certificat... engleze, Shakespeare School, este recunoscut de Cambridge University ca centru ... »
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Curs de vara de limba engleza "preparing for ielts"

Curs de vara de limba engleza "Preparing for IELTS"


ca ai sustinut deja proba de limba engleza de la bac daca ai dobandit un certificat... de inscriere online Pasul 2 (optional): Daca NU esti cursant al Shakespeare School... de inceperea seriei alese. Pasul 5: Esti inscris la curs! Ti se va confirma orarul ... »
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Curs de vara de limba engleza "general english for

Curs de vara de limba engleza "General English for Young Adults"


Ti-ai dori sa devii un bun vorbitor de limba engleza? Alatura-te noua pentru... si capacitatea de exprimare in limba engleza. Cursurile se desfasoara intr-un mediu relaxant... de curs fiind acela de insusire a cat mai multor notiuni de limba engleza care pot fi ... »
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Curs de vara de limba engleza "my first english

Curs de vara de limba engleza "My First English Steps"


Curs engleza pentru copii 5-7 ani - nivel incepator Ii asteptam pe cei de...-o schioapa sa ni se alature intr-o prima aventura pe taramul limbii engleze impreuna... limba engleza in mod spontan. Cum se va desfasura cursul? Prin intermediul unei ... »
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Curs de vara de limba engleza "my first english

Curs de vara de limba engleza "My First English Steps"


Curs engleza pentru copii 5-7 ani -nivel incepator Ii asteptam pe cei de...-o schioapa sa ni se alature intr-o prima aventura pe taramul limbii engleze impreuna... limba engleza in mod spontan. Cum se va desfasura cursul? Prin intermediul unei ... »
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Curs de vara de limba engleza "my first steps in

Curs de vara de limba engleza "My First Steps in Storyland"


Curs de vara de limba engleza pentru copii 6-8 ani -nivel mediu "A fost... odata ca niciodata..." altfel spus "Once upon a time..." este inceputul povestii... limba engleza prin intermediul personajelor de poveste care-i vor ajuta sa petreaca ... »
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Curs de vara de limba engleza "how to become sherlock

Curs de vara de limba engleza "How to Become Sherlock Holmes' Assistant"


Curs engleza pentru elevi clasele IV-V - nivel intermediar Job openings... mistere in limba engleza? Esti curios din fire, plin de maginatie si dornic sa... la rezolvarea fiecarui caz! Avand un ghid ca Sherlock Holmes, engleza nu va mai avea nici ... »
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Curs de vara de limba engleza "a teenagers' guide to

Curs de vara de limba engleza "A Teenagers' Guide to DRAMA: 'How to fall


Curs engleza clasele VI-VIII, nivel intemediar superior (iunie-iulie) Kind... in care vom trage cortina timpului si vom invata limba engleza ca la Shakespeare acasa... Cand si cum ne putem inscrie? Pasul 1: Completeaza formular de inscriere online ... »
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Shakespeare school lanseaza concursul national de creatie in limba

Shakespeare School lanseaza concursul national de creatie in limba engleza


national de creatie in limba engleza. Inca de la inceput, ne-am propus sa fim altfel...Bucuresti, 6 februarie 2012: Centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare... engleza "2012 Shakespeare School Essay Competition", sub egida Anului European ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Cartea din lemn cu litere magnetice melissa and doug

Cartea din lemn cu litere magnetice Melissa and Doug


incep cu literele respective (in limba engleza). Dimensiuni: 16.5 x 15 x 5 cm... incepe numele in aceasta carticica vesela. Aceasta carte-puzzle magnetica te va ... »

Pret: 77.9 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Destination uk - studiaza in marea britanie!

Destination UK - Studiaza in Marea Britanie!


Au inceput inscrierile la programul de consiliere educativa "Destination UK..." organizat de centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School din Bucuresti... dar, mai ales, eseul personal in limba engleza vor face toata diferenta. Imaginati ... »

Pret: 300 RON
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Curs limbi straine pentru adulti

Curs limbi straine pentru adulti


online ,incepind cu data indicata in formularul de inscriere, dupa 12:00, ora... cursurile de grup,puteti urma cursuri pentru urmatoarele limbi straine: - Engleza... orice limba straina. Cursurile de grup pentru limba straina generala(engleza ... »
Oferit de:HARV&HUCLE SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Meditatii spaniola

Meditatii spaniola


nivel, incepator, mediu, avansat, in orasul Cluj-Napoca, sau online, prin Skype... licentiata in traduceri, limbile spaniola si engleza. Pretul e de 15 euro pe sedinta...-Napoca. Pentru sedintele online, 15 euro pe sedinta este pretul fix. ... »
Light Member 16 ani
Cluj
 Cutiuta muzicala-vii - mediapro

Cutiuta muzicala-VII - MediaPro


Cutituta pe care se gasesc cantecele cantate exclusiv in limba engleza. Comanda online... la inceputul lunii iunie cea de-a 7-a Cutiuta, &ldquo, Little Musical Box&rdquo,, primul... album in limba engleza din aceasta minunata colectie pentru copii. Liliana Stefan ... »

Pret: 31 RON
Oferit de:BUBURUZA SRL
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Telefon cu animale 12luni+ - chicco

Telefon Cu Animale 12Luni+ - Chicco


descopere formulele tipice unei conversatii telefonice in engleza si franceza. Apasand... incepe sa se joace cu animalele. Copilul invata:- Cifrele de la 0 la 9- Formule... de sonerii si melodii Manual de utilizare: click aici Comanda online: http ... »

Pret: 189 RON
Oferit de:BUBURUZA SRL
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Carte tag junior - o surpriza pentru scout

Carte TAG JUNIOR - O surpriza pentru Scout


se apropie cu incredere de carte, s-o iubeasca si sa aiba inca de la inceput o... daruiasca Prietenia Cuvinte de pozitie Carte este in limba engleza, oferind o ocazie... distractiva de invatare sau obisnuire timpurie cu limba engleza. Cartea are pagini ... »

Pret: 53 RON
Buyer Member 13 ani
Arges
 Carte tag junior winnie - piglet, eroul zilei

Carte TAG JUNIOR Winnie - Piglet, eroul zilei


se apropie cu incredere de carte, s-o iubeasca si sa aiba inca de la inceput o... copertate, dure. Cartea este in limba engleza, oferind o ocazie distractiva de invatare... sau obisnuire timpurie cu limba engleza. Disney elements © 2009 Disney Este necesara ... »

Pret: 53 RON
Buyer Member 13 ani
Arges
 Alfabetul pop top - bright starts

Alfabetul Pop Top - Bright Starts


Alfabetul vesel ne ofera mereu surprize! Apasand butonul magic va incepe... in limba engleza.Alte caracteristici:Varsta recomandata: 6 luni &ndash, 36 luni...Necesita 2 baterii AA, incluseJucaria este in limba englezaDimensiuni: 21 cm X 21 cm X 23 ... »

Pret: 166 RON
Oferit de:BUBURUZA SRL
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Calendar din lemn magnetic - melissa & doug

Calendar din lemn magnetic - Melissa & Doug


engleza.3 ani+Comanda online: http://www.buburuza.ro/jucarii/jocuri-si-jucarii-educative/jocuri-educative/calendar-din-lemn-magnetic... intotdeauna in ce zi incepe scoala, cand trebuie sa mergi la dentist sau sa plantezi flori ... »

Pret: 109 RON
Oferit de:BUBURUZA SRL
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
49 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"engleza incepatori online" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea