Inscrie firma »

energie alternativa fotovoltaic eolian - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre energie alternativa fotovoltaic eolian
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 S istem telecom izolat alimentat cu energie solara

S istem telecom izolat alimentat cu energie solara sau eoliana


de telecomunicatii important, este esentiala. O noua aplicatie a energiei alternative este.... aplicatie : componente principale: - Panouri solare fotovoltaice sau o turbina eoliana...Fiabilitatea alimentarii cu energie electrica a unui dispozitiv ... »
Buyer Member 13 ani
Calarasi
 Panouri fotovoltaice - sistem hibrid

Panouri Fotovoltaice - Sistem hibrid solar-eolian 300W - 1 KW


fotovoltaice, dispozitiv de control complementar "vant-soare", convertizor..., panourile fotovoltaice incarca bateriile, in timp ce turbina de vant poate functiona... si genera energie daca vantul adie. Invertorul converteste curentul continu ... »
Oferit de:SC TEKNO FM SRL
Buyer Member 11 ani
Timis
 Aplicatie  solara eoliana casa de vacanta

APLICATIE SOLARA EOLIANA CASA DE VACANTA


Energie eoliana sau solara pentru  casa de vacanta sau cabana  ...;Una din cele mai comune aplicatii a energiei alternative este alimentarea cu energie... fotovoltaice sau turbina eoliana.   Descrierea sumara a sistemului folosit ... »
Buyer Member 13 ani
Calarasi
 Simulator de invatare modular pentru energia eoliana,

Simulator de invatare modular pentru energia eoliana, cu un generator de 100


folosi si SOLARTEC-80B- ca simulator de energie fotovoltaica si eoliana. Compozitia...éntrele de formare care dau clase de energii alternative. Caracteristici: Rangul... un masurator de energie solar acare incide asupra suprafetei terrestre. Include o celula ... »

Pret: 3400 EUR
Buyer Member 10 ani
Arad
 Simulator de energie solar

Simulator de energie solar fotovoltaica cu conectare la retea - SOLARINFO 100


FOTOVOLTAICA SI EOLIANA AIRSOLAR - 1440 Simulatorul modular hibrid de energie... fotovoltaica si eoliana Echipament didactic pentru studiul teoretic si practic... al energiilor regenerabile prin procedimente fotovoltaice si eoliene. Este compus din 3 ... »

Pret: 4.21 EUR
Buyer Member 10 ani
Arad
 Sisteme de pompare - sq flex  io 102

Sisteme de Pompare - SQ Flex IO 102


de tensiune din energie regenerabila cu ajutorul panourilor fotovoltaice si/sau turbinelor... proiectata special pentru sistemele SOFlex alimentate cu energie eoliana. IO 102 permite... 102 permite combinarea energiei eoliene de la turbina eoliana cu energia solara ... »
Oferit de:SC FLUXON SRL
Buyer Member 9 ani
Timis
 Sisteme de pompare - sqf 5a-6

Sisteme de Pompare - SQF 5A-6


de tensiune din energie regenerabila cu ajutorul panourilor fotovoltaice si/sau turbinelor... de energie: o Panouri fotovoltaice o Turina de vant o Generator o... de vant. Sistemele de pompare SQ Flex pot fi actionate de panouri fotovoltaice ... »
Oferit de:SC FLUXON SRL
Buyer Member 9 ani
Timis
 
7 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"energie alternativa fotovoltaic eolian" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea