Inscrie firma »

electrovalve alimentare cu apa - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre electrovalve alimentare cu apa
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Electrovalva matic din alama g 1

Electrovalva MATIC din alama G 1


de alimentare 220V ac sau 24V ac. Electrovana de apa normal inchis este livrata complet...Electrovana 2 cai cu actiune directa de apa normal inchis MATIC 1". Filet... echipata cu bobina si conector. La comanda specificati tensiunea de alimentare ... »

Pret: 270 RON
Light Member 12 ani
Harghita
 Electrovalva de irigare de 9 v

Electrovalva de irigare de 9 V


Electrovalva de irigare de 9 V GARDENA activeazã sistemul...-20) impreunã cu dispozitivul de control GARDENA (nr. articol 1250-20). Electrovalva... de presiune in debitul de apã, geometria electrovalvei este optimizatã. Dacã este necesar ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Electrovalva matic din alama ½

Electrovalva MATIC din alama ½


Electrovalva MATIC din alama ½" pentru apa Corpul electrovalvei....2 bar Alimentare 24V a.c. sau 230V a.c. Consum bobina 9-12,5 VA Clasa de izolare ... »

Pret: 175 RON
Light Member 12 ani
Harghita
 Cutie pentru electrovalve v3

Cutie pentru electrovalve V3


electrovalve de irigare de 9 V (nr. articol 1251-20). Alimentarea cu apã poate fi... de 1". Alimentare variabilã cu apã Furnizarea cu apã se poate... In cutia pentru electrovalve V3 GARDENA pot fi instalate ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Electrovalva pentru masina de spalat daewoo

Electrovalva pentru masina de spalat Daewoo


montata atit pe apa rece cit si pe apa calda, electrovalva neavind specificatii... de temperatura. Specificatii electrovalva: - alimentarea la 220V si 50Hz - modul...Electrovalva pentru masini de spalat Daewoo este o electrovalva ce poate fi ... »

Pret: 40 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Cutie pentru trei electrovalve gardena

Cutie pentru trei electrovalve Gardena


. Alimentarea cu apa posibila din 3 parti. Conexiune telescopica pentru o instalare... sau demontare usoara a valvei. Dop central pentru drenarea circuitului de alimentare ... »

Pret: 292 RON
Oferit de:Bricoshop.ro
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Cutie pentru electrovalve v3 gardena

Cutie pentru electrovalve V3 Gardena


de irigare de 9 V. Alimentarea cu apa poate fi efectuata din trei laturi Conexiunea...Cutie pentru electrovalve V3 Gardena In cutia pentru electrovalve V3 poate fi... instalate in subteran trei electrovalve de irigare de 24 V sau trei electrovalve ... »

Pret: 289.99 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Cutie pentru electrovalve v3 (gardena 1255)

Cutie pentru electrovalve V3 (Gardena 1255)


electrovalve V3 GARDENA are filet exterior de 1". Alimentare variabila cu apa... V (nr. articol 1251-20). Alimentarea cu apa poate fi efectuata din trei laturi...In cutia pentru electrovalve V3 GARDENA pot fi instalate in subteran trei ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Electrovalva de irigare de 9 v (gardena 1251-20)

Electrovalva de irigare de 9 V (Gardena 1251-20)


Electrovalva de irigare de 9 V GARDENA activeaza sistemul...-20) impreuna cu dispozitivul de control GARDENA (nr. articol 1250-20). Electrovalva... de presiune in debitul de apa geometria electrovalvei este optimizata. Daca este necesar ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Electrovalva de irigare de 9 v (gardena 1251)

Electrovalva de irigare de 9 V (Gardena 1251)


Electrovalva de irigare de 9 V GARDENA activeaza sistemul de control... cu dispozitivul de control GARDENA (nr. articol 1250-20). Electrovalva utilizeaza tehnologie... electromagnetica economica de 9 V. Pentru pierdere minima de presiune in debitul de apa ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Electrovalva de apa comanda directa

Electrovalva de apa comanda directa normal inchis 1" CEME


: , apa, aer, uleiuri usoare; O Diametru nominal (DN): 25 mm; O Racord filetat...; O Tensiune alimentare: livrat standard cu bobina la 230Vca, clasa de izolare... de alimentare decat cea livrata standard, produsul va primi sufixul tensiunii dorite, de ex ... »

Pret: 396 RON
Buyer Member 4 ani
Ilfov
 Electrovalva de apa comanda directa

Electrovalva de apa comanda directa normal inchis 1 1/4" CEME


: , apa, aer, uleiuri usoare; O Diametru nominal (DN): 36 mm; O Racord filetat...: normal inchis; O Tensiune alimentare: livrat standard cu bobina la 230Vca, clasa... de alimentare decat cea livrata standard, produsul va primi sufixul tensiunii dorite, de ex ... »

Pret: 1530.1 RON
Buyer Member 4 ani
Ilfov
 Electrovalva de apa comanda directa

Electrovalva de apa comanda directa normal inchis 1 1/2" CEME


: , apa, aer, uleiuri usoare; O Diametru nominal (DN): 39 mm; O Racord filetat...: normal inchis; O Tensiune alimentare: livrat standard cu bobina la 230Vca, clasa... de alimentare decat cea livrata standard, produsul va primi sufixul tensiunii dorite, de ex ... »

Pret: 1510.3 RON
Buyer Member 4 ani
Ilfov
 Electrovalva de apa comanda directa

Electrovalva de apa comanda directa normal inchis 2" CEME


: , apa, aer, uleiuri usoare; O Diametru nominal (DN): 51 mm; O Racord filetat...; O Tensiune alimentare: livrat standard cu bobina la 230Vca, clasa de izolare... de alimentare decat cea livrata standard, produsul va primi sufixul tensiunii dorite, de ex ... »

Pret: 1916.2 RON
Buyer Member 4 ani
Ilfov
 Cutie pentru electrovalve v3 (gardena 1255-20)

Cutie pentru electrovalve V3 (Gardena 1255-20)


electrovalve de irigare de 9 V (nr. articol 1251-20). Alimentarea cu apa poate fi efectuata...". Alimentare variabila cu apa Furnizarea cu apa se poate realiza de pe trei laturi... In cutia pentru electrovalve V3 GARDENA pot fi instalate ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Montaj electrovane si robineti pentru sistemele de irigat gradina

Montaj electrovane si robineti pentru sistemele de irigat gradina


de alimentare cu apa, conexiunea pieselor de legatura dintre electrovane.../robineti si fittingurile de bransament montate pe teava de apa, montajul electrovanelor / robinetilor ... »

Pret: 89.25 RON
 Electrovalva plastic 220v ac filet 3/4xfurtun 8mm

Electrovalva plastic 220V AC filet 3/4xfurtun 8mm


"ii Toate aplicatiile automate de control al apei. Supapa de alimentare cu apa: cafea... de apa, aplicatii marine etc. Caracteristici fizice Supap" corp: PA 66 ... »

Pret: 67.24 RON
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Electrovalva 3 intrari o iesire  cu stut 1/4 220v

Electrovalva 3 intrari o iesire cu stut 1/4 220V


alimentare 220v Presiune apa 0,2-8 bar Amperaj 27 mA...Electrovalva cu 3 intrari si o iesire 4x stut plastic de 1/4 Tensiune ... »

Pret: 76.76 RON
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Baterie senzor chiuveta baie serena alimentare 220v

Baterie senzor chiuveta baie Serena Alimentare 220V sau 6V


Baterie senzor chiuveta baie Serena alimentare 220V sau 6V Design 100% nou... cu componente imbunatatite in senzorul de detectie su cu electrovalva ceramica Talpa cromata... de apa se opreste automat Pornirea jetului de apa se face la apropierea mainii ... »

Pret: 389 RON
Light Member 10 ani
Ilfov
 Baterie senzor lavoar koni alimentare dubla montare

Baterie senzor lavoar Koni alimentare dubla montare chiuveta


a circuitului de apa si se realizeaza economie de apa Baterie senzor lavoar Koni alimentare...Baterie senzor lavoar Koni alimentare dubla montare chiuveta, bateria senzor se... poate alimenta atat la 220V cat si la 6V Design 100% nou cu componente ... »

Pret: 409 RON
Light Member 10 ani
Ilfov
 Necta bobina instant 099056

Necta Bobina instant 099056


Bobina pentru electrovalvele produselor instant destinata automatelor Necta.../Zanussi. Bobina primeste curent electric, 220V, si deschide circuitul de apa pentru solubile..., in momentul lansarii comenzii unui produs.Alimentare: 220 VFrecventa: 50Hz ... »

Pret: 27 RON
Buyer Member 13 ani
Dambovita
 Necta bobina cafea 099057

Necta Bobina cafea 099057


Bobina pentru electrovalva de cafea destinata automatelor Necta/Zanussi. Bobina... primeste curent electric, 220V, si deschide circuitul de apa pentru cafea, in momentul... lansarii comenzii unui produs. Fata de cea de solubile, aceasta bobina este mai mare.Alimentare ... »

Pret: 27.7 RON
Buyer Member 13 ani
Dambovita
 Programator electronic pe baterie, hunter cu 1 zona, electrovana

Programator electronic pe baterie, Hunter cu 1 zona, electrovana inclusa, pentru sisteme de irigatii


rezidentiale sau publice, acolo unde nu exista alimentare la curent electric. Programatorul... de irigatii este echipat cu electrovalva pentru inchiderea si deschiderea circuitului... de apa prntru irigat. ... »

Pret: 595.2 RON
 Programator electronic pe baterie, hunter svc cu 1 zona, electrovana

Programator electronic pe baterie, Hunter SVC cu 1 zona, electrovana inclusa, pentru sisteme de irigatii


rezidentiale sau publice, acolo unde nu exista alimentare la curent electric. Programatorul... de irigatii este echipat cu electrovalva pentru inchiderea si deschiderea circuitului... de apa prntru irigat. ... »

Pret: 564 RON
 Releu electronic de nivel min,max pentru umplere  rezervor

Releu electronic de nivel min,max pentru umplere rezervor


  Releu electronic de nivel rezistent la apa .Poate comanda o pompa in functie... de nivelul maxim apei Aplicatii :Mentinerea nivelului de apa al unui rezervor... prin comanda unei pompe sau electrovalve Mod de functionare : Daca nivelul apei scade ... »

Pret: 121.47 RON
Buyer Member 12 ani
Bacau
61 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"electrovalve alimentare cu apa" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea