Inscrie firma »

distribuitor consumabile imprimante - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre distribuitor consumabile imprimante
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Consumabile tipografice

consumabile tipografice


-argintie, colorate si de difractie, folii hot stamping pigmentate mate, riboane pentru imprimante... termice, distribuitor al autocolantelor in rola TorrasPapel (ADESTOR) si al foliilor ... »
Buyer Member 14 ani
Harghita
 Distribuitor de nylon poliamida riboane

Distribuitor de nylon poliamida riboane


distribuitor de consumabile etichete textile, resina, poliamida, naylon, satin..., poliester, etichete textile imprimate, ribone, imprimante,etichete textile, panglici ... »

Pret: 5 RON
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Imprimanta termica de bonuri si chitante pp71m usb

Imprimanta termica de bonuri si chitante PP71M USB


PRODUS IMPORTAT SI DISTRIBUIT DE CONSTALARIS !!! Imprimanta termica... de bonuri si chitante Imprimanta special conceputa pentru medii comerciale cu volum... mare de lucru Modalitate de printare: direct thermal Viteza de imprimare: 150 ... »

Pret: 719.2 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Distribuitor kvmp dvi 1/4, aten - cs1764

Distribuitor KVMP DVI 1/4, ATEN - CS1764


de pe distribuitor-rezolutie VGA: 1920 x 12006;DDC2B-interval scanare: 1-99 sec. consum...Control asupra a patru calculatoare si doua periferice (ex.imprimanta... prin led-din punctul de vedere al distribuitorului permite utilizarea independenta ... »

Pret: 833.6 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Hartie igienica  smart one t8 tork

Hartie igienica Smart One T8 TORK


, ajutand la reducerea consumului cu pana la 40% in comparatie cu distribuitoarele.... Caracteristici si Benefici : Cilindrul de distribuire de inalta capacitate pentru o singura... disponibila Dezintegrarea rapida si reducerea consumului minimizeaza riscul blocarii ... »

Pret: 239.46 RON
Buyer Member 7 ani
Giurgiu
 Kimoto freejet 330hs - imprimanta serigrafie 3d

Kimoto Freejet 330HS - Imprimanta serigrafie 3D flatbed cu alb


tehnologic. Si inca una mare consumatoare de timp.Pentru materiale ce nu se pot imprima...Compass - experti in echipamente pentru imprimare digitaa directa pe obiecte va... prezinta: IMPRIMAREA DIGITALA DIRECTA PE OBIECTE cu ajutoru unei imprimante Kimoto ... »
Oferit de:COMPASS
Buyer Member 15 ani
Dolj
 Service&vanzari copiatoare

SERVICE&VANZARI COPIATOARE


Aveti nevoie de un fax, un copiator, o imprimanta? Nu stiti ce sa alegeti...? Aveti probleme cu faxul, copiatorul, sau imprimanta? Nu stiti la cine sa apelati...? Noi va putem raspunde! Copiatoarele si imprimantele laser sunt echipamente ... »
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Multifunctional canon pixma mp280, a4

Multifunctional Canon Pixma MP280, A4


¹ Rezoluþie de imprimare ¹ Picãturile de cernealã pot fi distribuite la o... Funcþii disponibile Imprimare, scanare, copiere... FUNCÞII IMPRIMANTa Rezoluþie de imprimare ... »

Pret: 187.6 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cantar electronic cu sistem de etichetare ls215

Cantar electronic cu sistem de etichetare LS215


Capacitate memorie: 2Mb(extensibila) ~ 5000 produse Viteza de imprimare: 50 mm... Dimensiune platan: 345 mm x 263 mm PLU: >5000 (extensibila) Consum: Mod cantarire..., distribuitori; Importator: Anzi Soft SRL; Distribuitor: Anzi Soft SRL; ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Etichete personalizate pentru dulceata sau compot

Etichete personalizate pentru dulceata sau compot


aspectul atractiv atat de necesar pentru a atrage atentia consumatorilor la raft... si distribuit elementelor componente. Pentru producatori, solutiile de ambalare.... Pigmentii cu care sunt imprimate aceste etichete sunt speciali si rezista la temperaturi ... »
Bronze Member 9 ani
Iasi
 Cantar electronic digital cu etichetare aclas ls2615

Cantar electronic digital cu etichetare ACLAS LS2615


sau alimentator extern 220V c.a. / 50Hz Consum de energie in mod imprimare: 30 W Mod...PRODUS IMPORTAT SI DISTRIBUIT DE CONSTALARIS !!! Cantar electronic digital... Imprimanta termica inclusa cu posibilitatea imprimarii bonurilor Dimensiune bon ... »

Pret: 2599.99 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Oxigenator piscicol rio bravo

Oxigenator piscicol Rio Bravo


pompa de puternica, cu debit mare si un consum redus de energie. Rio este un sistem... prin efectul de egalizare permite distribuirea completa si uniforma a tuturor nutrientii... de turnare la imprimate cu grosimi excelente si materiale rezistente la UV; balize ... »

Pret: 13255 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Oxigenator piscicol rio grande

Oxigenator piscicol Rio Grande


pompa de puternica, cu debit mare si un consum redus de energie. Rio este un sistem... prin efectul de egalizare permite distribuirea completa si uniforma a tuturor nutrientii... de turnare la imprimate cu grosimi excelente si materiale rezistente la UV; balize ... »

Pret: 14848 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Telefon nokia n95 sand

TELEFON NOKIA N95 Sand


imprimarea de informaþii Aplicaþie de asistenþã la configurare - pentru setãrile... al fotografiilor cãtre o imprimantã compatibilã sau cãtre un centru de imprimare compatibil... imprimantã compatibilã PictBridge, prin cablu USB Aplicaþia de imprimare integratã ... »

Pret: 796.08 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Telefon nokia n95 plum

TELEFON NOKIA N95 Plum


si imprimarea de informatii Aplicatie de asistentã la configurare - pentru setãrile... al fotografiilor cãtre o imprimantã compatibilã sau cãtre un centru de imprimare compatibil... imprimantã compatibilã PictBridge, prin cablu USB Aplicatia de imprimare integratã ... »

Pret: 1326.8 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 
15 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"distribuitor consumabile imprimante" in Firme Hot - 34 Rezultat(e)
Folositi cautarea