Inscrie firma »

discount financiar - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre discount financiar
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Curs management financiar si controlling

Curs MANAGEMENT FINANCIAR si CONTROLLING


Curs MANAGEMENT FINANCIAR si CONTROLLING Durata: 2 zile Locatia: Bucuresti... inclus) / pers. - discount 10%. - 3 pers. = 638 lei (TVA inclus) / pers. - discount... " ? - Contabilitate generala (financiara) si contabilitate manageriala (de gestiune ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Asigurari

Asigurari


* Schimb Valutar * Partener Discount Prin ceea ce cream si construim ne adresam... adevarata gama de produse si servicii incepand de la consultanta financiara pana ... »
Buyer Member 12 ani
Gorj
 Case de marcat fiscale

Case de marcat fiscale


* Schimb Valutar * Partener Discount Prin ceea ce cream si construim ne adresam... adevarata gama de produse si servicii incepand de la consultanta financiara pana ... »
Buyer Member 12 ani
Gorj
 Ayatis - contabilitate

Ayatis - Contabilitate


contabila:-consultanta financiara si fiscala-intocmire si certificare bilant...Servicii profesioniste. Tarife adaptate clientilor.In primele 6 luni de colaborare oferim un discount ... »
Oferit de:SC AYATIS SRL
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Franciza casa de amanet

Franciza casa de amanet


, masini de numarat bani * Amanet * Schimb Valutar * Partener Discount... de la consultanta financiara pana la vanzarea de parfumuri fine. Iti multumim ca ai ales e ... »
Buyer Member 12 ani
Gorj
 Traduceri autorizate

Traduceri autorizate


tehnice, traduceri comerciale si financiare, acte contabile, contracte, documente... a pretului pe traducere precum si pentru a beneficia de discount-urile noastre, vizitati ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Training de vanzari

Training de Vanzari


de vanzari, agenti comerciali, consultanti de vanzari, consilieri financiari, agenti... si in cursul saptamanii). Taxa participare: 570 lei/persoana. Discount-uri: 10 ... »

Pret: 570 RON
Buyer Member 9 ani
Arges
 Traduceri business

Traduceri BUSINESS


Servicii de traducere de calitate, cu discount-uri negociabile si facilitati..., TV, FINANCIAR, TELECOM, AUTO, ONLINE& PRINT MEDIA, WEBSITE, TRAVEL ... »

Pret: 25 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Instalatii de sunet - sonorizari profesionale la preturi promotionale

Instalatii de sunet - Sonorizari profesionale la preturi promotionale !


avantajoase solutii tehnice si financiare. Pentru ca ofera fiecarui client... Amro va asteapta cu oferte irezistibile si discount-uri semnificative ! ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Factoring

Factoring


. Finantarea se realizeaza printr-un consortiu de banci din Germania si companii financiare... Comisioane competitive Abordare flexibila Produse personalizate Utilizarea discount...-urilor financiare de la furnizori Minimizarea riscurilor, prin rapoartele de bonitate ... »
Oferit de:DIAMANT 2000
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Curs expert fiscal, cluj napoca

Curs Expert Fiscal, Cluj Napoca


Cursul este adresat expertilor contabili, salariatilor compartimentelor financiar... sistem financiar modern si dinamic, avand drept competente principale capacitatea...;, pauzele de cafea. DISCOUNT-URI 5% pentru a 2 a persoana din cadrul aceleasi ... »

Pret: 540 RON
Buyer Member 11 ani
Bacau
 Curs fiscalitate, 26 - 30 iunie 2012, timisoara

Curs Fiscalitate, 26 - 30 iunie 2012, Timisoara


este adresat expertilor contabili, salariatilor compartimentelor financiar... sistem financiar modern si dinamic, avand drept competente principale capacitatea... de absolvire in ocupatia "Expert Fiscal", pauzele de cafea. DISCOUNT-URI 5% pentru ... »

Pret: 540 RON
Buyer Member 11 ani
Bacau
 Seminar contabilitate - fiscalitate: ultimele zile de inscrieri

Seminar CONTABILITATE - FISCALITATE: ultimele zile de inscrieri


efectueaza plata pana la data de 16 octombrie 2009, oferim un discount de 100 ron... si fiscale de catre salariatii departamentelor financiar-contabile sau in luarea... financiare. Intocmire si utilizare. Influente externe cu posibil efect asupra imaginii ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs manager proiect

CURS MANAGER PROIECT


umane - Management financiar - Aplicatii practice. Participantii vor parcurge 6... (curs scutit de plata tva) Discount-uri: (sunt cumulative) 5% pentru trei ... »

Pret: 999 RON
Buyer Member 10 ani
Timis
 Autosoft  stocas-program  de contabilitate  si gestiune  economica

AUTOSOFT STOCAS-PROGRAM DE CONTABILITATE SI GESTIUNE ECONOMICA


Solutia informatica financiar-contabila si de gestiune economica integrata... permite conlucrarea tuturor compartimentelor: financiar... termene, avansuri, intrari /iesiri de mijloace fixe, discount-uri, agenti. Programul ... »
Oferit de:AUTOSOFT
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Pachetul juridic - business exclusive

Pachetul Juridic - Business Exclusive


de Arbitraj cu un discount special de membru la plata taxelor de timbru arbitrale... Financiari din Romania si ai Corpului Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati... din Romania, servicii de audit financiar respectiv, expertize contabile de inalta ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Sistem cu pos android

Sistem cu POS Android


;Saga” (pentru contabilitate financiara). In cazul folosirii impreuna cu “Sedona Retail.../Ilfov. Pentru alte judete va rugam sa ne contactati. Pretul afisat contine DISCOUNT 7 ... »

Pret: 4673 RON
Oferit de:SEDONA ALM SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Ezee absolute

EZee Absolute


conexiune la internet fara a mai sustine eforturi financiare si cheltuieli... - Posibilitatea de a oferi discount in functie de utilizator - Inchidere de zi - Night ... »
Oferit de:SC DABISS SRL
Buyer Member 8 ani
Constanta
 
18 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"discount financiar" in Firme Hot - 6 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea