Inscrie firma »

directia venituri buget - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre directia venituri buget
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Auditare proiecte finantate din fonduri europene

Auditare proiecte finantate din fonduri europene


bugetul din CRC corespunde cu bugetul contractului de finantare (autenticitatea... si autorizarea bugetului initial) si daca cheltuielile realizate au fost prevazute in bugetul...; Auditorul financiar verifica eligibilitatea costurilor directe cu termenele ... »
 Consultanta financiar-contabila.

consultanta financiar-contabila.


bugetare, cum sunt: amenzi, penalitati si majorari, cu respectarea prevederilor legale... acestora -Impozite directe si indirecte (TVA, accize, etc.) -Analiza impozitelor... privind operatiunile de import-export -Impozitarea veniturilor persoanelor fizice ... »
 Consultanta financiar-contabila.

consultanta financiar-contabila.


bugetare, cum sunt: amenzi, penalitati si majorari, cu respectarea prevederilor legale... acestora -Impozite directe si indirecte (TVA, accize, etc.) -Analiza impozitelor... privind operatiunile de import-export -Impozitarea veniturilor persoanelor fizice ... »
 Com.ert - avantajele vinzarii in retea - editia a ii-a

com.ert - Avantajele vinzarii in retea - Editia a II-a


sporeste veniturile in timp ce cumpa£ra£ diverse produse. Si nu este nimic in neregula... si simplu consum, adica£ a micsora veniturile familiei? Ati vrea sa£ stiti cum puteti... face acest lucru? Cuvantul-cheie este reteaua de vanza£ri, fie ele directe ... »

Pret: 16 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Management financiar (seminar 15 martie)

MANAGEMENT FINANCIAR (seminar 15 martie)


: bugetul de venituri si cheltuieli, bugetul de investitii, bugetul de numerar; -bugete.... 3.Analiza veniturilor, cheltuielilor si profitului -analiza cheltuielilor: fixe.../variabile, directe/indirecte, pe centre de cost. -determinarea pragului minim de rentabilitate ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Zbuget c/s - expertul dumnavoastra in contabilitate bugetara !

ZBUGET C/S - Expertul dumnavoastra in contabilitate bugetara !


externe nerambursabile; imprumuturile externe si interne; bugetul veniturilor.../S este specifica unitatilor bugetare, cuprinde module privind BUGET, ALOP... judetene, Consilii locale, Directia Generala Pentru Drepturile Copilului etc ... »
Buyer Member 16 ani
Braila
 Tehnici fiscale - fiscal techniques

Tehnici fiscale - Fiscal techniques


veniturilor bugetului. Perioada de analiza pentru care s-a elaborat studiul este... volumul veniturilor de natura fiscala colectate la nivelul bugetului, emitand opinii... arata in detaliu evolutia acestora, impactul asupra veniturilor bugetului de stat ... »

Pret: 80 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Consultanta financiar contabila

Consultanta financiar contabila


; - Intocmirea bugetului de venituri si cheltuieli; - Determinarea indicatorilor... pe profit sau venit, impozite directe si indirecte, impozite pe salarii, asigurari... de cuprindere a impozitului pe venit, categorii de venituri supuse impozitului pe venit ... »
Buyer Member 12 ani
Bistrita-Nasaud
 Docplus organigrama

DocPlus Organigrama


in bugetul de venituri si cheltuilei -Permite obtinerea de rapoarte privind posturile... organizatiei, a punctelor de lucru, a directiilor si departamentelor, a structurilor ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Erp servicii financiare nonbancare

ERP servicii financiare nonbancare


costurilor si de a raspunde rapid la schimbari este legata direct de flexibilitatea... important, deoarece o dublare a veniturilor in cazul serviciilor financiare poate crea... -Administrarea integrarii datelor din front, middle si back office -Intocmirea bugetelor ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Sico gestiuni

SICO Gestiuni


de costuri, venituri, profit, programe, bugete etc.. gestionarea productiei...) - Situatii detaliate si sintetice pe centre de costuri/ venituri/ profit/ activitati... si consumurile veniturile comparativele cantitativ-valorice de consumuri realizarile ... »
Oferit de:SC Cibpro SRL
Buyer Member 14 ani
Valcea
 Winmentor, programe de contabilitate

Winmentor, programe de contabilitate


, comercial, productie, bugete, restaurant, service auto. Majoritatea proceselor... diferentelor de curs valutar, salariile, amortismentele, inchiderea conturilor de venituri... la Directia Finantelor Publice WinMENTOR nu este un contabil in locul contabilului ci ... »
Buyer Member 14 ani
Satu Mare
 Pachet training management

Pachet Training Management


: Managerul Eficient - Instrumente de analiza, instrumente financiare, Bugete Venituri... sau scaderea cheltuielilor, vor putea sa stabileasca directii si planuri de marketing, vor ... »
Buyer Member 15 ani
Cluj
 Fonduri structurale pana la 98% nerambursabile - restaurarea si

Fonduri Structurale pana la 98% Nerambursabile - Restaurarea si valorificarea patrimoniului cultural (inclusiv lacase de cult)


) neachitarea drepturilor salariale prevazute in bugetul de venituri si cheltuieli, pe o...% din bugetul anual, fara a se lua in calcul cele aflate in litigiu contractual; b... totala a cheltuielilor eligibile a proiectului, iar din bugetul de stat se va finanta ... »
Buyer Member 17 ani
Iasi
 Sejururi in destinatii exotice jamaica, seychelles, cuba, maldives,

Sejururi in destinatii exotice Jamaica, Seychelles, Cuba, Maldives, Mauritius, Aruba, Thailanda, Cancun


***** Plaja: acces direct la plaja statiunii (statiunea Ocho Rios). Tip masa: All... in camera dubla) 2. RIU Montego Bay ***** Plaja: acces direct la plaja (statiunea...*** Plaja: acces direct la plaja statiunii (Mahe) Tip masa: mic dejun Dotari hotel ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 
15 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"directia venituri buget" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea