Inscrie firma »

dezinfectant pentru toate suprafetele - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre dezinfectant pentru toate suprafetele
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Lampi bactericide: 8w, 15w, 30w, 55w, 2x30w, 2x55w

LAMPI BACTERICIDE: 8W, 15W, 30W, 55W, 2x30W, 2x55W


la parametri ideali pentru dezinfectie, tubul germicid functionind in parametrii nominali... distruse de ultraviolete, respectiv doza de iradiere necesara pentru dezinfectia de 90...LAMPI BACTERICIDE: 8W, 15W, 30W, 55W, 2x30W, 2x55W 1. Utilizare: Dezinfectia ... »
Oferit de:Latodis com SRL
Light Member 16 ani
Prahova
 Solutie pentru toaleta si baie earth friendly

Solutie pentru toaleta si baie Earth Friendly Products


. Curata si dezinfecteaza vasul de toaleta, precum si toate suprafetele din portelan...Solutia pentru toaleta si baie Earth Friendly Products are ca produs de baza.... Uleiul de cedru miroase foarte placut si nu are miros chimic sau dezinfectant ... »

Pret: 28 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Kiehl torvan concentrat fd - detergent profesional activ

Kiehl Torvan Concentrat FD - Detergent profesional activ pentru domenii


utilizeaza pentru curatenie pe toate suprafetele, obiectele si pavimentele protejate...Detergent profesional activ pentru pentru domenii alimentare Proprietati... reziduala. Este ideal pentru curatenia de intretinere precum si pentru curatenia ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Kiehl torvan - detergent profesional activ pentru

Kiehl Torvan - Detergent profesional activ pentru curatenie de intretinere


de intrebuintare Se utilizeaza pentru curatenie de intretinere pe toate suprafetele rezistente...Detergent profesional activ pentru curatenie de intretinere Proprietati... reduse de tenside si are calitatea de a separa apa reziduala. Este ideal pentru ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Clor parfumat axial 5l

Clor parfumat Axial 5L


Igienizeaza eficace toate suprafetele lavabile...,pardoseli,wc-ri,ghiuvete,cazi,vase,etc Inalbeste si indeparteaza petele,fiind folosit doar pentru rufele albe Ambalat la bidon ... »

Pret: 5.88 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Lampi bactericide uv

Lampi Bactericide UV


la parametri ideali pentru dezinfectie, tubul germicid functionind in parametrii nominali... distruse de ultraviolete, respectiv doza de iradiere necesara pentru dezinfectia de 90... de tipul microorganismelor. In cazul dezinfectiei suprafetelor, timpul de expunere ... »
Oferit de:Latodis com SRL
Light Member 16 ani
Prahova
 Dismofix n

Dismofix N


Detergent neutru pentru toate tipurile de suprafete. Poate fi folosit... in combinatie cu oricare dintre dezinfectantii pentru suprafete BODE. Complet biodegradabil ... »

Pret: 41.23 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Detergent cu efect igienizant

DETERGENT CU EFECT IGIENIZANT


, bauturi racoritoare, bere, procesarea carnii. Produs folosit pentru toate tipurile...: - Curata si igienizeaza toate suprafetele rezistente la apa, pereti, utilaje, aparate... de utilizare pentru igienizarea: instalatiilor, aparaturii, mobilierului, instalatiilor ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Detergent gresie si faianta 5 l

Detergent gresie si faianta 5 L


Detergent profesional, concentrat, dezinfectant, parfumat pentru gresie... mecanizata a suprafetelor, fara antispumant, pentru spalarea manuala a suprafetelor. Este..., faianta si toate tipurile de pardoseli dure. Realizat in trei game de parfumuri ... »

Pret: 22.8 RON
Oferit de:MERTECOM
Buyer Member 16 ani
Gorj
 Allesreiniger citro

Allesreiniger Citro


de suprafete lavabile.Actioneaza ca detergent si dezinfectant.Este potrivit pentru toate...Allesreiniger Citro este un detergent universal pentru toate tipurile ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Detergent cu efect igienizant automat

DETERGENT CU EFECT IGIENIZANT AUTOMAT


CU EFECT IGIENIZANT AUTOMAT: Este potrivit pentru toate suprafetele din zonele... DE INTREBUINTARE DETERGENT CU EFECT IGIENIZANT AUTOMAT: Potrivit pentru toate suprafetele..., linoleum, suprafetele tari din industria alimentara (mese de lucru si pardoseli di ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Vopsea silicatica gekkkosol

Vopsea silicatica GekkkoSol


naturale, cu efect dezinfectant si cu capacitate de difuzie, pentru suprafete precum... si ca vopsea pe tencuieli noi. Cu efect dezinfectant, este recomandata pentru toate...Vopsea speciala, conceputa si dezvoltata in special pentru suprafete unde alte ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Bacy sept

Bacy Sept


Dezinfectant fara aldehida pentru toate suprafetele lavabile ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Super clean

Super Clean


toate dispozitivele si pentru toate suprafetele - Nu frecati doar apasati... tastatura, telefon,etc - Are actiune dezinfectare - Nu lasa reziduuri - Ideal pentru... construi o multime de bacterii. Acum avem solutia pentru acestea Super Clean ... »

Pret: 8 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Curatenie generala

CURATENIE GENERALA


si dezinfectarea suprafetelor din faianta, si gresie din bai -curatarea ,dezinfectarea... suprafetelor din lemn, sticla, inox, plastic, etc cu solutii speciale -curatarea umeda... si dezinfectarea mobilierului din bucatarie -curatarea aparaturii electrocasnice -curatarea ... »
Oferit de:AVANTAJ DIAMOND
Buyer Member 15 ani
Arad
 Nebulizator electric spray ulv (generator de  ceata)

Nebulizator Electric Spray ULV (Generator de ceata)


realizarea dezinfectiei in interior, in toate spatiile civile, industriale si domestice... sau dezinfectant. Eficace si usor de intretinut, nu pateaza suprafetele pe care este folosit...Generatorul de ceata ULV este o mica unitate generatoare de ceata, pentru ... »
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Nebulizator electric ulv-generator de ceata ddd

NEBULIZATOR ELECTRIC ULV-GENERATOR DE CEATA DDD


realizarea dezinfectiei,dezinsectiei etc... in interior, in toate spatiile civile... de insecticid sau dezinfectant. Eficace si usor de intretinut, nu pateaza suprafetele...Generatorul de ceata ULV este o mica unitate generatoare de ceata, pentru ... »
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Detergent

Detergent


Deter BLUE- detergent universal pentru suprafete. Descriere generala: Deter... BLUE este un detergent dezinfectant lichid pentru curatenie generala, cu spuma... controlata, creat tocmai pentru operatiunile de curatenie in locuri publice ... »

Pret: 20 RON
Oferit de:RAMIRIO SRL
Buyer Member 13 ani
Prahova
 Detergent lichid

Detergent lichid


DETER BLUE 5 litri - Detergent universal pentru suprafete. Descriere... generala: DETER BLUE este un detergent dezinfectant lichid pentru curatenie generala... BLUE este adecvat pentru toate utilizarile: manual, cu pulverizator, la masina ... »

Pret: 16 RON
Oferit de:RAMIRIO SRL
Buyer Member 13 ani
Prahova
 Kit igiena chicco step up 2

Kit Igiena Chicco Step Up 2


. Pentru toate acestea, Chicco pune la dispozitia tuturor parintilor un pachet economic... Ministerul Sanatatii; recomandat pentru dezinfectarea biberoanelor, suzetelor, jucariilor... si atractiv compus din:- Dezinfectant Chicco multiple utilizari - practic, rapid ... »

Pret: 190 RON
Buyer Member 12 ani
Arges
 Curatenie dupa constructor cluj

Curatenie dupa constructor cluj


de pe toate suprafetele indepartarea din imobil a molozului, resturi de materiale... de constructii sau finisaj, etc curatarea si dezinfectarea grupurilor sanitare si oficiilor.... Pentru informatii detaliate si galerie de poze va asteptam pe website-ul nostru ... »
Buyer Member 15 ani
Cluj
 Lampa bactericida 8w, tub philips (de perete)

Lampa bactericida 8W, tub Philips (de perete)


incinte si spatii mici. Utilizare: Dezinfectia aerului si suprafetelor din incaperi...Lampa bactericida 8 Watt, tub Philips (montare pe perete), recomandata pentru..., ferme pentru cresterea animalelor si pasarilor, etc. c) unitati hoteliere, filatelie ... »

Pret: 345.96 RON
Oferit de:Telecomed SRL
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Rezerva mop profesionala excellent microfibra 40 cm

Rezerva mop profesionala Excellent microfibra 40 cm


si a mizeriei. Recomandat pentru toate suprafetele lavabile, inclusiv in spitale pentru... curatenia pardoselilor cu dezinfectie. Culoare: alb/albastru Compozitie: 30% microfibra... , Utilizare pentru ,: &bull, pardoseli elastice, &bull, pardoseli din ceramica ... »
Buyer Member 13 ani
Sibiu
 Lampa uv bactericida 2x55w, tub philips (de perete)

Lampa UV bactericida 2x55W, tub Philips (de perete)


Lampa UV bactericida 2x55W, tub Philips (cu stativ)Utilizare: Dezinfectia... aerului si suprafetelor din incaperi cu incarcatura microbiana mare prin intermediul..., silozuri de nutreturi concentrate, abatoare, ferme pentru cresterea animalelor ... »

Pret: 1395 RON
Oferit de:Telecomed SRL
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Lampa bactericida 8w tub philips ( pe ministativ )

Lampa bactericida 8W tub Philips ( pe ministativ )


: 60-80 cm) recom. pt birouri sau masute de lucru Utilizare: Dezinfectia aerului... si suprafetelor din incaperi cu incarcatura microbiana mare prin intermediul radiatiei..., silozuri de nutreturi concentrate, abatoare, ferme pentru cresterea animalelor ... »

Pret: 1005.55 RON
Oferit de:Telecomed SRL
Buyer Member 16 ani
Iasi
192 produse / 8 pagini
25 produse pe pagina.

"dezinfectant pentru toate suprafetele" in Firme Hot - 8 Rezultat(e)
Folositi cautarea