Inscrie firma »

detoxifierea sistemul limfatic - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre detoxifierea sistemul limfatic
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Lymfatex

Lymfatex


din sistemul limfatic. Focarele din sistemul limfatic reprezinta o sursa de toxine... microbiene, care influenteaza negativ nu numai functia acestui sistem, dar si toate ... »

Pret: 85 RON
Buyer Member 7 ani
Harghita
 Drenajul limfatic

Drenajul Limfatic


limfatici. De aceea sistemul limfatic este considerat un fel de gardian al sanatatii... fi preluat rapid de sistemul limfatic, ori s-au ""infundat conductele" - exista... insarcinate) si stimularea sistemului imunitar. Cum se face drenajul limfatic ... »

Pret: 25 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Kinoki paduri de detoxifiere

Kinoki paduri de detoxifiere


somnului- Suporta circulatia sangvina- Ajuta la curatarea sistemului limfatic...Tampoanele de detoxifiere Kinoki reprezinta cel mai popular mijloc... de detoxifiere a organismului pentru pretul sau. Produsul are la baza traditiile japoneze ... »

Pret: 5 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Tampoanele de detoxifiere kinoki

Tampoanele de detoxifiere Kinoki


circulatia sangvina - Ajuta la curatarea sistemului limfatic Componente esentiale... va fi detoxifiat dupa minim o luna de folosire. Padurile de detoxifiere Kinoki... de detoxifiere Kinoki beneficiaza de garantia prevazuta de lege si poate fi inlocuit in cazul ... »

Pret: 16.18 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Plasturi pentru detoxifiere dh-8

Plasturi pentru detoxifiere DH-8


la curatarea sistemului limfatic......Plasturi pentru detoxifiere DH-8 de la Www.Go4All.Ro Plasturi DH-8 pentru... detoxifierea organismului, se aplica prin lipire pe talpa,umeri,spate sau genunchi ... »

Pret: 13 RON
Buyer Member 10 ani
Buzau
 Plasturi pentru detoxifiere footpatch

Plasturi pentru detoxifiere FootPatch


, resturile metabolice si metalele grele direct din sistemul limfatic. Talpa piciorului... eliminarea toxinelor din sistemul limfatic sub presiunea osmotica, ajutandu-te astfel... Plasturii pentru detoxifierea organismului - cea mai simpla si eficienta ... »

Pret: 37 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Aparat detoxifiere organism detox foot spa

Aparat detoxifiere organism detox foot spa


; - Alb: sistem limfatic (alb cu spuma), functionarea necorespunzatoare a enzimelor...Detoxifiere organism.Detox foot spa profesional . Aparat detoxifiere ficioare... echipament de detoxifiere functioneaza pe principiul detoxifieri prin electroliza ... »

Pret: 750 RON
Light Member 13 ani
Bacau
 Blood detox detoxifiere 60 tablete indian herbal

Blood Detox Detoxifiere 60 tablete Indian Herbal


Blood Detox Detoxifiere 60 tablete Indian HerbalBlood Detox sustine in mod... a organismului, sistemul imunitar devine slabit iar bacteriile, virusurile si alti agenti... inflamatiile, imbunatateste circulatia si drenajul limfatic.Indicatii: Afectiuni ... »

Pret: 37.9 RON
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Plasturi detoxifiere cu aloe vera 10 bucati mixt com

Plasturi Detoxifiere cu Aloe Vera 10 bucati Mixt Com


toxinele, resturile metabolice si metalele grele direct din sistemul limfatic. -Talpa...Plasturi Detoxifiere cu Aloe Vera 10 bucati Mixt ComAcupunctura fara ace... a devenit din ce in ce mai grava. -Desi corpul uman are un sistem excretor bine pus ... »

Pret: 79.9 RON
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Plasturi detoxifiere cu ghimbir si ardei 10 bucati

Plasturi Detoxifiere cu Ghimbir si Ardei 10 bucati Mixt Com


toxinele, resturile metabolice si metalele grele direct din sistemul limfatic. -Talpa...Plasturi Detoxifiere cu Ghimbir si Ardei 10 bucati Mixt ComAcupunctura fara ace... a devenit din ce in ce mai grava. -Desi corpul uman are un sistem excretor bine pus ... »

Pret: 79.9 RON
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Plasturi pentru detoxifiere 10 buc amedsson

Plasturi pentru Detoxifiere 10 buc Amedsson


prin piele a toxinelor din sange si sistemul limfatic, sub presiunea osmotica. Pernitele...Plasturi pentru Detoxifiere 10 buc AmedssonPe masura ce raspunderea noastra... evident, tot mai importanta. Restabilirea echilibrului natural al sistemului imunitar ... »

Pret: 48.5 RON
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Kinoki set 30 buc-plasturi detoxifiere pachet

KINOKI set 30 buc-Plasturi Detoxifiere Pachet


imbunatateste circulatia sangvina locala; - se restabileste functia sistemului limfatic... PLASTURI DETOXIFIERE- PACHET 3 CUTII( 30 plasturi) Tratament pentru 15... in organism a devenit din ce in ce mai grava. -Desi corpul uman are un sistem excretor ... »

Pret: 117 RON
Buyer Member 6 ani
Prahova
 Kinoki set 50 buc -plasturi detoxifiere pachet

KINOKI set 50 buc -Plasturi Detoxifiere Pachet


imbunatateste circulatia sangvina locala; - se restabileste functia sistemului limfatic... PLASTURI DETOXIFIERE- PACHET 5 BUC ( 50 plasturi) Tratament pentru 25 zile... in organism a devenit din ce in ce mai grava. -Desi corpul uman are un sistem excretor ... »

Pret: 195 RON
Buyer Member 6 ani
Prahova
 Echinacea 100cps

Echinacea 100cps


Efecte adjuvante: - creste numarul si activitatea celulelor sistemului... - reduce inflamatiile - detoxifiant sanguin si limfatic (imbunatateste functia... de detoxifiere a ficatului) Recomandat ca adjuvant in: - infectii ale tractului ... »

Pret: 53 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Echinacea

Echinacea


- detoxifiant sanguin si limfatic (imbunatateste functia de detoxifiere a ficatului...- creste numarul si activitatea celulelor sistemului imunitar - bacteriostatic ... »

Pret: 49 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Detox 180 minute

DETOX 180 minute


Detoxifiaza, energizeaza, stimuleaza sistemul limfatic Programul combina... si reechilibreaza sistemul limfatic. In final iti sunt rasfatate mainile si picioarele.... -The Organic Pharmacy Cleansing Body Ritual - Fucus Wrap 90 minute -Masaj limfatic ... »
Oferit de:Magnolia Spa
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Pachet! blood detox detoxifiere 60 tablete 1+1

PACHET! Blood Detox Detoxifiere 60 tablete 1+1 GRATIS! Indian


PACHET! Blood Detox Detoxifiere 60 tablete 1+1 GRATIS! IndianBlood Detox... de sanatate a organismului, sistemul imunitar devine slabit iar bacteriile, virusurile... inflamatiile, imbunatateste circulatia si drenajul limfatic.Indicatii: Afectiuni ... »

Pret: 37.9 RON
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Premium plums e-005 - detoxifierea organismului = o

Premium Plums E-005 - Detoxifierea organismului = o viata mai lunga!


de detoxifiere din corpul nostru. El este inceputul Si sfarSitul sistemului nostru limfatic... Si in ganglionii limfatici la un loc. Acest sistem de protectie functioneaza doar atunci cand...Premium Plums E-005 - Detoxifierea organismului = o viata mai lunga ... »

Pret: 210 RON
Buyer Member 11 ani
Galati
 Premium plums e-004 - detoxifierea organismului = o

Premium Plums E-004 - Detoxifierea organismului = o viata mai lunga!


de detoxifiere din corpul nostru. El este inceputul Si sfârSitul sistemului nostru limfatic... Si in ganglionii limfatici la un loc. Acest sistem de protectie functioneaza doar atunci când...Premium Plums E-004 - Detoxifierea organismului = o viata mai lunga ... »

Pret: 71.5 RON
Buyer Member 11 ani
Galati
 Plasturi detoxifiere cu wood vinegar (bambus)10

Plasturi Detoxifiere cu Wood Vinegar (Bambus)10 bucati Mixt Com


grele direct din sistemul limfatic. -Talpa piciorului este punctul in care...Plasturi Detoxifiere cu Wood Vinegar (Bambus)10 bucati Mixt ComAcupunctura fara... in organism a devenit din ce in ce mai grava. -Desi corpul uman are un sistem excretor ... »

Pret: 86.9 RON
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Sirop neera detoxifiere 500 ml madal bal trading

Sirop Neera Detoxifiere 500 ml Madal Bal Trading


toxice si nedorite circula in sange sau in sistemul limfatic si sunt depozitate...Sirop Neera Detoxifiere 500 ml Madal Bal TradingDESPRE DIETA NEERAFormula... a fi folosite pentru cure periodice de detoxifiere care scapa in mod eficient ... »

Pret: 87.5 RON
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 The organic pharmacy rose crystal lymphatic facial:  90 minute/ 60

The Organic Pharmacy Rose Crystal Lymphatic Facial: 90 minute/ 60 minute


si trezeste la viata sistemul limfatic. Presopunctura si serul antioxidant care contine...Infuzie de natura pentru o piele stralucitoare. Tratament de detoxifiere ... »
Oferit de:Magnolia Spa
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Ulei esential - geranium

Ulei Esential - Geranium


glandelor suprarenale, detoxifierea sistemului limfatic, stimulent al sistemului ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Ulei esential - geranium, puritate 100%, fara adaosuri sintetice, fara

Ulei Esential - Geranium, puritate 100%, fara adaosuri sintetice, fara solventi sau alcool


glandelor suprarenale, detoxifierea sistemului limfatic, stimulent al sistemului ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Goldrelax - plasturi detoxifianti

GOLDRELAX - plasturi detoxifianti


din sistemul limfatic sub presiunea osmotica. In general, talpa este impartita in 3 parti... de purificare a sistemului limfatic; Activeaza refacerea celulara, regenereaza suprafata....Toata lumea are nevoie de detoxifiere!. Este imposibila evitarea patrunderii toxinelor ... »

Pret: 35 RON
Buyer Member 11 ani
Constanta
140 produse / 6 pagini
25 produse pe pagina.

"detoxifierea sistemul limfatic" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea