Inscrie firma »

detergenti profesionali pentru industria alimentara - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre detergenti profesionali pentru industria alimentara
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Detergent profesional pentru industria alimentara g

Detergent profesional pentru industria alimentara G 435 BISTRO


rezistente la alcalini. Este special pentru utilizare in industria alimentara precum zone...Degresant folosit la curatenia de intretinere si la cea intensiva pentru... de productie, cantine si gastronomie. Este potrivit pentru curatarea cu pistolul cu spuma ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Detergenti profesionali industria alimentara

Detergenti profesionali industria alimentara


Detergenti profesionali pentru industria alimentara. ... »
Oferit de:SC Duo Grup SRL
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Detergent dezincrustant industria

Detergent dezincrustant industria alimentara Diafos


de pe toate suprafetele rezistente la acid. Produs specific pentru industria alimentara...Detergent acid cu spumare redusa, formulat pentru eliminarea crustelor... formulat pentru respectarea principiilor HACCP prin Directiva CEE pentru igiena ... »
Light Member 7 ani
Suceava
 Detergent profesional dw 30 vamat gh

Detergent profesional DW 30 Vamat GH


din industria alimentara (hoteluri, restaurante, carmangerii, bucatarii industriale, etc...Detergent lichid, puternic alcalin, folosit in masinile de spalat vase...). Este potrivit pentru curatarea vaselor din zonele cu apa moale. Are o putere ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Kiehl vinox - detergent profesional anticalcar si

Kiehl Vinox - Detergent profesional anticalcar si antidegresant pentru domeniul


Detergent profesional pentru indepartarea calcarului si a grasimilor..., rezervoare de inox etc., fiind indicat pentru industria alimentara. Poate inlatura... din domeniul industriei alimentare Proprietati Detergent foarte activ pe baza de acizi ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Kiehl vinoxin - detergent profesional pentru inox in

Kiehl Vinoxin - Detergent profesional pentru inox in domeniul alimentar


Detergent profesional pentru inox si suprafete rezistente la acizi din domeniul... alimentar Propritati Vinoxin este un detergent foarte activ pe baza de acizi ce nu... suprafetele rezistente la apa si acizi din bucatarii si din industria alimentara ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Kiehl jet - detergent profesional abraziv

Kiehl Jet - Detergent profesional abraziv pentru domeniul alimentar si sanitar


Detergent profesional abraziv pentru domeniul alimentar si sanitar... poate utiliza pe toate suprafetele dure, indicat pentru industria alimentara... Proprietati Detergent profesional ce indeparteaza murdarii intarite si crustificate ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Kiehl grasset - detergent profesional degresant

Kiehl Grasset - Detergent profesional degresant pentru curatenie in domeniul


Detergent profesional degresant pentru curatenie in domeniul alimentar... Proprietati Detergent profesional alcalin foarte eficient pentru indepartarea grasimilor... si substante aprobate pentru industria alimentara. Domeniul de intrebuintare Pentru ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Kiehl blutoxol - detergent profesional pentru

Kiehl Blutoxol - Detergent profesional pentru curatenie in domeniul alimentar


Detergent dezinfectant lichid concentrat pentru curatenie in domeniul alimentar... Proprietati Detergent dezinfectant alcalin, cu actiune rapida. Figureaza in lista DVG.... Domeniu de intrebuintare Pentru curatirea si dezinfectarea podelelor, peretilor ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Detergenti pentru uz casnic si

Detergenti pentru uz casnic si profesional


Detergent profesional pentru pardoseli Detergent lichid parfumat destinat... Ambalare bidon 5 kg ( polipropilena sau PET) Detergent profesional pentru vesela... ( polipropilena sau PET) Detergent profesional pentru spalari grele ( MANUAL / AUTOMAT ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Detergent profesional dw 40 vamat ks

Detergent profesional DW 40 Vamat KS


vase utilizate in industria alimentara (hoteluri, restaurante, carmangerii...Agent de clatire, pe baza de acid, pentru toate tipurile de masini de spalat..., brutarii, bucatarii industriale, etc). Poate fi folosit pentru curatarea carucioarelor ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Detergent profesional g 575 buzŸ grillmaster

Detergent profesional G 575 BUZŸ grillMASTER


Detergent puternic alcalin pentru cuptoare, grill-uri, gratare si convectoare... in pistoalele cu spuma. Nu contine parfurmanti si poate fi folosit in industria alimentara.... Poate fi folosit pentru curatarea pe baza de spuma a suprafetelor verticale. Dizolva ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Produse chimice profesionale

Produse chimice profesionale


, restaurante,cresterea animalelor, agricultura, industria agro-alimentara, spitale... si incinte, inclusiv in domeniul medical, industria alimentara si morarit si panificatie.... domeniilor industriale (alimentar/ medical, agricultura, zootehnie, utilaj greu, auto ... »
Buyer Member 14 ani
Ialomita
 Detergent pentru curatarea plitelor la cald

Detergent pentru curatarea plitelor la cald


  Detergent pentru curatare plitelor la cald Degresant lichid foarte eficient... in indepartarea grasimilor arse ce raman in urma gatitului profesional. Produs alcalin... , trebuie utilizat doar pe plite de crom dur. Produs indicat a fi utilizat in industria ... »

Pret: 51 RON
Oferit de:MERTECOM
Buyer Member 16 ani
Gorj
 Degresant pentru aragaze, cuptoare si gratar

Degresant pentru aragaze, cuptoare si gratar


Degresant pentru aragaze, cuptoare si gratare Detergent profesional puternic ... »
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Detergent industrial fara spumare

Detergent industrial fara spumare


Detergenti profesionali suprafete si pardoseli Cod articol :INDUSTRIAL CLEANER... grasimile, stratul de murdarie, urmele de cauciuc. Recomandat in industria alimentara... Descriere: Detergent cu efect instantaneu si inalta putere de emulsificare. Compatibil ... »
Buyer Member 17 ani
Iasi
 Euro clean septol

Euro Clean Septol


a suprafetelor din diferite incinte (industria alimentara, unitati publice, unitati... de invatamant, uz casnic).Detergent dezinfectant si antibacterian folosit pentru a igieniza...Detergent antibacterian care asigura curatarea si dezinfectarea adecvata ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Detergent lichid

Detergent lichid


) sau casnice. Uz profesional. PROPRIETATI: Detergent lichid pentru tesaturi este...Detergent lichid cu putere mare de curatare, miros placut si persistent pentru... si dedurizant pentru apa. Adecvat si in industrie in procesele de spalare a fibrelor ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Detergent industrial ir 44 indumasterŸ intensive

Detergent industrial IR 44 INDUMASTERŸ intensive


Detergent industrial pentru curatarea materialelor, a suprafetelor... utiliza in industria alimentara. Dizolva uleiurile grele si grasimile, avand o actiune... si a pardoselilor din zonele industriale si din atelierele de lucru. Potrivit pentru a se ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 G 447 budenat lm

G 447 BUDENAT LM


Detergent dezinfectant recomandat pentru pardoselile rezistente la apa... si suprafetele din cabinete medicale si spitale. De asemenea poate fi folosit in industria... alimentara, abatoare, intreprinderi de prelucrare si bucatarii industriale. Este foarte ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Degresant profesional

Degresant profesional


conceput pentru curatarea si igienizarea echipamentelor din industria alimentara...DETERGENT DEGRESANT CU SPUMARE MARITA UTILIZARE: Produs igienizant.... DOZAJ: - Pentru curatarea si igienizarea instalatiilor si echipamentelor ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Dezinfectant pardoseli

Dezinfectant pardoseli


: Produs recomandat pentru curatarea oricarui tip de murdarie specifica industriei alimentare... si alte suprafete rezistente la apa din industria alimentara (fabrici panificatie... intre 10-200 ml detergent la 10 litru de apa in functie de necesitate pentru ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Laveta vermop textronic

Laveta Vermop Textronic


la 95 grade precum cele din spitale si unitati din industria alimentara...Laveta profesionala extrafina Textronic este o laveta premium de cea mai buna... calitate pentru operatiunile de curatenie. Folosita uscata sau foarte putin umeda, este ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Emulsie pentru curatarea inoxului

Emulsie pentru curatarea inoxului


cu nichel si alama. Se aplica nediluat, iar pentru industria alimentara, se recomanda sa...Detergenti profesionali suprafete si pardoseli Cod articol BON STEEL SHINE... de grasimi. Ideal si pentru curatarea suprafetelor din crom, cupru, aluminiu in aliaj ... »
Buyer Member 17 ani
Iasi
 Degresant pentru suprafete impregnate cu grasimi

Degresant pentru suprafete impregnate cu grasimi


Detergent profesional folosit pentru curatenia intensiva a materialelor, supraf... si industria alimentara. Dizolva murdarii rezistente cu continut de ulei si grasime. Poate... fi folosit pentru curatarea pardoselilor cu strat poliuretanic. Dilutie:1 ... »
Buyer Member 11 ani
Ilfov
41 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"detergenti profesionali pentru industria alimentara" in Firme Hot - 13 Rezultat(e)
Folositi cautarea