Inscrie firma »

detergenti pentru curatirea si ingrijirea - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre detergenti pentru curatirea si ingrijirea
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Detergenti pentru curatirea si

DETERGENTI PENTRU CURATIREA SI INGRIJIREA LEMNULUI SI PARCHETULUI


-KIEHL-PARCHETTA -KIEHL-WAX-EX -LEGNODUR -PARCHETTO CARE... ... »
Oferit de:TODAC SRL
Buyer Member 14 ani
Tulcea
 Detergent pentru ingrijirea mobilei pro shine special

Detergent pentru ingrijirea mobilei Pro Shine Special


Produs pentru ingrijirea mobilei din lemn masiv si suprafetelor din lemn (tec..., stejar, mahon, etc). Descriere : Pro Shine Special este folosit pentru curatarea... si ingrijirea suprafetelor de mobilier stresate de la z. Ca lemn de tec, stejar, mahon ... »

Pret: 43.96 RON
Buyer Member 6 ani
Giurgiu
 Detergent

Detergent


suprafetelor si pardoselii Detergenti concentrati pentru intretinere zilnica. Detergenti.... Gama PROTE - Ingrijirea suprafetelor Tratamente protectoare si renovatoare pentru... parchet, lemn, etc. Detergenti alcalini pentru materiale naturale: marmura, granit ... »

Pret: 16 RON
Oferit de:RAMIRIO SRL
Buyer Member 11 ani
Prahova
 Crema pentru curatare si ingrijire

Crema pentru curatare si ingrijire mobila Mediclean MC230,cu pulverizator 500ml


#Produs pentru curatarea, ingrijirea si conservarea mobilei din lemn ... »

Pret: 22.46 RON
 Solutie pentru ingrijirea podele din lemn timbra

Solutie pentru ingrijirea podele din lemn TIMBRA renova


Detergent de curatare a pardoselilor din lemn Descriere : TIMBER renova este o... protectie de ingrijire de inalta calitate pentru pardoselile din lemn real si permite... un strat de protectie rezistent pentru a extinde durata de viata a suprafetelor ... »

Pret: 620.85 RON
Buyer Member 6 ani
Giurgiu
 Detergent lichid daz deep cleaning

Detergent lichid Daz Deep cleaning


DAZ-Curatare in profunzime la fiecare spalare-11 spalari Ghid pentru o spalare....Nu sunt recomandate pentru spalare manuala sau pre-spalare.Pentru ingrijirea mainii... sa puneti rufele. Informatii utile:Pentru a preveni dizolvarea pernutelor ... »

Pret: 18 RON
Buyer Member 9 ani
Buzau
 Detergent parchet

Detergent parchet


Produs conceput pentru ingrijirea podelelor din parchet si lemn. Cu p...H-ul neutru, curata eficient, protejeaza si improspateaza aerul. Mod de ambalare ... »

Pret: 6.08 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Detergent universal

DETERGENT UNIVERSAL


a proaspetelor flori de granat- ideala pentru curatarea supraferelor mari Solutia... universala este destinata pentru spalarea si ingrijirea oricarui tip de suprafata care se...DETERGENT UNIVERSAL cod U03. Volum: 1000 ml Descriere: - aroma originala ... »

Pret: 19 RON
Buyer Member 11 ani
Galati
 Deter - curatarea suprafetelor si pardoselii

DETER - Curatarea suprafetelor si pardoselii


, faruri auto, etc. Spray pentru curatare geamuri, etc. Gama ECO - Detergenti uz... si pardoselii Detergenti concentrati pentru intretinere zilnica. Detergenti pentru... - Ingrijirea suprafetelor Tratamente protectoare si renovatoare pentru parchet, lemn, etc ... »

Pret: 16 RON
Oferit de:RAMIRIO SRL
Buyer Member 11 ani
Prahova
 Detergent neutru specific pentru

Detergent neutru specific pentru pardoseli din lemn


Detergent neutru specific pentru curatarea zilnica a pardoselilor din lemn..., vopsite sau tratate cu ceara. Descriere : Detergent special pentru parchet cu ceara... de albine si sapun natural neutru specific pentru curatenia cotidiana a parchetului ... »

Pret: 98.99 RON
Buyer Member 6 ani
Giurgiu
 Detergent parfumat pentru spalat

Detergent parfumat pentru spalat pardoseli BULFLOR


Detergent pentru spalat pardoseli parfumat BULFLOR, ideal pentru ingrijirea... prin stergere si intretinere cu un efect deosebit de curatare si ingrijire (dilutie 1...%). Pentru curatarea de intretinere a tuturor pardoselilor rezistente la apa; curata ... »
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Solutie pentru ingrijirea podele din lemn timber

Solutie pentru ingrijirea podele din lemn TIMBER natura


Detergent de curatare a pardoselilor din lemn Descriere : TIMBER natura este o... solutie economica care poate fi folosita cu instrumentele standard ale curatatorului... de contract.TIMBER natura a fost dezvoltat pentru restaurarea pardoselilor uzate din lemn ... »

Pret: 427.3 RON
Buyer Member 6 ani
Giurgiu
 Detergent concentrat pentru spalare

Detergent concentrat pentru spalare pardoseli ALCOFLOR


, cu proprietati optime de curatare si ingrijire. Curata intensiv, estre indicat si pentru...Solutie pentru stergerea pardoselilor, fara continut de ceara si sapun ... »
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Deter clean pro 10 kg - detergent igienizant

DETER CLEAN PRO 10 KG - Detergent igienizant universal superconcentrat


DETER CLEAN PRO - Detergent igienizant universal superconcentrat, de inalta... calitate. Pentru toate suprafetele lavabile, si pentru suprafete delicate. Fara clatire.... Pentru uz profesional. Pentru: gresie, faianta, baie, parchet, mobile si usi ... »

Pret: 102 RON
Oferit de:RAMIRIO SRL
Buyer Member 11 ani
Prahova
 Detergent automat energy topkliks

Detergent automat ENERGY topKliks


Detergent de spalat vase de inalta performanta pentru tipurile de apa medie... si tare Descriere : ENERGY topKliks este ideal pentru utilizare in conditii dificile...KLIKS este solutia finala pentru a garanta eliminarea grasimilor si a petelor ... »

Pret: 545.16 RON
Buyer Member 6 ani
Giurgiu
 Detergent automat energy prokliks

Detergent automat ENERGY proKliks


Detergent de spalat vase de inalta performanta Descriere : Coloana vertebrala... de curatare fara reziduuri.Datorita sistemului sau inovator de agenti de sechestrare... : ENERGY ProKliks este potrivit pentru toate tipurile de masini de spalat vase, de ex ... »

Pret: 504.31 RON
Buyer Member 6 ani
Giurgiu
 Detergent pt intretinerea pardoselilor tawip soap

Detergent pt intretinerea pardoselilor TAWIP soap


Detergent de curatare a pardoselilor pe baza sapun Descriere : Sapunul TAWIP... cu costuri reduse este o ingrijire cu stergere si intretinere performanta pentru... si in concentratii mici de dozare.Lasa podelele bine ingrijite si lucioase si permite curatarea ... »

Pret: 227.61 RON
Buyer Member 6 ani
Giurgiu
 Eco glass 500 ml - detergent multiuz

ECO GLASS 500 ML - Detergent multiuz pentru curatenia rapida a geamurilor.


ECO GLASS- Detergent multiuz pentru curatenia rapida a geamurilor. Indicat... pentru a curate suprafetele din sticla si metal( aluminiu, inox, etc.). ECO GLASS... este potrivit pentru orice fel de suprafata tare. Garanteaza inalta putere ... »

Pret: 5 RON
Oferit de:RAMIRIO SRL
Buyer Member 11 ani
Prahova
 U03. detergent universal

U03. DETERGENT UNIVERSAL


- ideala pentru curatarea supraferelor mari Solutia universala este destinata pentru... spalarea si ingrijirea oricarui tip de suprafata care se poate spala – blaturi..., permite mentinerea unui miros placut pentru o perioada indelungata. ... »

Pret: 17.5 RON
Buyer Member 11 ani
Galati
 Detergent special pentru parchet din

DETERGENT SPECIAL PENTRU PARCHET DIN LEMN SAU LAMINAT -SANITEC


Detergent special pentru parchet cu ceara de albine si sapun natural neutru... specific pentru curatenia cotidiana a parchetului din lemn sau laminat fie vopsite... ori ceruite. Curata in profunzime fara limpezire garantand actiunea antistatica, asociind ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Detergent pt intretinerea pardoselilor tawip original

Detergent pt intretinerea pardoselilor TAWIP original 10L


Detergent de curatare a pardoselilor cu efect de ingrijire Descriere... : Originalul TAWIP care economiseste costuri si timp permite curatarea si ingrijirea intr... si Benefici : Ingrijire si curatare Reduce reluarea DIN 18032-2 Detalii tehnice : pH: cca ... »

Pret: 252.82 RON
Buyer Member 6 ani
Giurgiu
 Detergent cu lanolina pentru lana,

Detergent cu lanolina pentru lana, Joha (500ml)


Detergent Joha pentru spalarea si ingrijirea hainelor din lana. Trateaza... fibrele cu lanolina pentru a mentine proprietatile minunate ale fibrelor naturale. Se... poate folosi pentru spalarea hainelor din lana, a scutecelor din lana si chiar ... »

Pret: 45 RON
Oferit de:NITU C.C. PFA
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Detergent cu spumare redusa tawip innomat

Detergent cu spumare redusa Tawip Innomat


.Totodata, TAWIP innomat este detergentul perfect pentru curatarea culoarelor din aeroporturi... in echipamentele automate pentru curatat pardoseli, TAWIP innomat indeparteaza murdaria... innomat este excelent pentru curatarea cu masina a tuturor pardoselilor hidrofuge cum ... »

Pret: 304.45 RON
Buyer Member 6 ani
Giurgiu
 Detergent pt intretinerea pardoselilor tawip

Detergent pt intretinerea pardoselilor TAWIP novoSmart


Detergent de curatare a pardoselilor cu efect de ingrijire si proprietati... ecologice exceptionale. Descriere : TAWIP novoSmart este un agent de curatare... a pardoselilor cu efect de ingrijire si proprietati ecologice exceptionale. Prin respectarea ... »

Pret: 40.75 RON
Buyer Member 6 ani
Giurgiu
 Set de curatare auto

Set de curatare auto


ce vã trebuie pentru ingrijirea delicatã ºi eficientã a automobilului. Setul... detergentul pentru curãþarea automobilului. Puteþi sã vã apucaþi imediat de treabã ºi sã... de curãþare auto este potrivit in special pentru curãþarea delicatã ºi eficientã ... »
Buyer Member 12 ani
Ilfov
213 produse / 9 pagini
25 produse pe pagina.

"detergenti pentru curatirea si ingrijirea" in Firme Hot - 6 Rezultat(e)
Folositi cautarea